skip to Main Content
5858 5054 mad@kok-amok.dk

KOK AMOK HAR EKSISTERET SIDEN 2001

I en branche hvor konkurrencen er stor, har Kok Amok formået at skabe en forretning, der bygger på kvalitet og pålidelighed. Vi har eksisteret siden 2001 og har skabt en succesfuld forretning, fordi vi netop går op i de kvalitetsmæssige grundværdier.

Vi tror på, at kvalitet gør en forskel. Kvalitet i alle dele af maden, både råvarer og tilberedning. Derfor bliver alt også produceret fra bunden, og råvarerne bliver udvalgt efter kvalitet og årstid. Netop det, er et af de centrale punkter for, at vi differentierer os fra mange andre i branchen, og at du får lækker og smagfuld mad – hver gang.

Morten Enøe-Christiansen

Morten har ejet og drevet Kok Amok siden opstarten og er professionel udlært kok. Han driver til dagligt både Kok Amoks diner transportable og den populære café i Vestsjællandscenteret i hjertet af Slagelse.

Sammen med de andre kokke står han selv for kokkereringen af det meste af maden ud af huset, ligesom du sagtens kan rende ind i ham i cafeen i færd med at anrette en lækker frokostsandwich eller servere en cremet café latte til en af caféens mange gæster.

For Morten og resten af teamet i Kok Amok betyder kvaliteten alt. De rigtige råvarer giver den rigtige smag, og derfor må en kok også lave det hele fra bunden, hvis man vil være sikker på det, man leverer. Det er Mortens filosofi, som han og de andre kokke arbejder efter i køkkenet hver eneste dag.

Vores filosofi er din garanti

Vi ved, at gode, friske råvarer gør en kæmpe forskel. Vi kan smage det, og vi kan mærke det. Derfor sætter vi også altid en ære i, at kvalitet, smag og råvarer er i orden, så din fest bliver en succes. Vores filosofi er derfor din garanti på, at maden altid er i top.

Back To Top