skip to Main Content
5858 5054 mad@kok-amok.dk

Fødselsdag – lækker mad ud af huset

Skal din fødselsdag fejres med en lækker brunch, en nem buffet eller et brag af en fest og tre retters menu, så er Kok Amok det helt rigtige valg til levering af maden.

Uanset om fødselsdagen er for den 2-årige bandit eller den 70-årige pensionist, og om antal gæster lyder på 10 eller 90, kan vi sørge for den lækreste mad til din fødselsdag.

Menuer til enhver lejlighed

Er du til lækker, mør oksetykstegsfilet med rosmarin og knust hvidløg eller middelhavsinspireret oliventapenade med tre forskellige pestoer, grillede artiskokhjerter og marineret feta? Eller er hjemmelavede, lune frikadeller og en cremet kartoffelsalat mere sagen?

Hos Kok Amok har vi et stort udvalg af forskellige menu-typer, der matcher lige præcis din smag og din type fødselsdag.

Vi tilbyder blandt andet:

  • Buffet og stegebuffet
  • Klassisk tre retters menu
  • Brunch
  • Tapas
  • Koldt bord
  • Receptionsmad
  • Børnemenuer
  • Frokostbord

Mad til fødselsdag i højeste kvalitet

Vi er til for vores kunder. Hos os betyder vores kunders tilfredshed alt, og derfor gør vi alt for, at vores mad lever op til alle forventningerne, uanset om det er til fødselsdag, bryllup eller brunch. Det betyder, at vores dygtige kokke kræser for enhver ret og dyrker den mindste detalje. Det betyder også, at vi kun bruger de bedste og mest friske råvarer, ligesom vi lægger en stor ære i at lave al vores mad fra bunden – hver gang.

Mad skal ikke kun være lækkert i smagen, det skal også være lækkert for øjet. Vi sørger derfor også altid for at anrette vores mad til din fødselsdag, så det rent visuelt fremstår flot og indbydende.

Fødselsdagsmad til hele Sjælland

Vi leverer mad til fødselsdag til hele Sjælland, ligesom du også har mulighed for selv at afhente maden i vores køkken centralt i Slagelse. Vi sørger for, at alt er anrettet, og at den varme mad er pakket i termobokse og klar til at blive serveret – nemt og bekvemt.

Vi hjælper dig gerne med at sammensætte den helt rigtig menu til din fødselsdag, ligesom du også har mulighed for selv at klikke dine ønsker af og bestille direkte her på hjemmesiden. Kontakt os på telefon 5858 5054, hvis du ønsker at bestille lækker mad til din fødselsdag.

Back To Top