skip to Main Content
5858 5054 mad@kok-amok.dk

Årets julefrokost: 4 lækre jule-buffeter

Bestil årets julefrokost hos Kok Amok og oplev, hvorfor vi er kendte for vores lækre mad og alsidige menuer.

Du kan vælge mellem fire lækre juebuffeter. Fra den lille og lette til den helt store buffet med alt, hvad hjertet begærer til den perfekte julefrokost. Uanset størrelse, er du garanteret skøn og hjemmelavet julemad lavet fra bunden med de bedste råvarer.

Julemad med smag

Hos Kok Amok er vi stolte af vores mad. Vi vægter de gode og friske råvarer højt og vores dygtige kokke kræser for hver enkel ret, der bliver tilberedt.

Når du bestiller din julefrokost hos os, er du garanteret:

  • Mad lavet af friske og gode råvarer
  • Levering til døren på hele Sjælland
  • Altid flot anrettet mad på fade og i skåle
  • Konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten
  • Altid masser af smag

Julefrokost med familie eller kolleger?

Uanset om julefrokosten skal holdes med kollegerne, vennerne eller familien, kan du med vores forskellige menuer finde den helt rigtige sammensætning af julemad, der passer bedst til dig og dit selskab. Med mulighed for at vælge ekstra tilbehør til den enkelte menu, er du også sikker på, at der ikke er noget, der bliver glemt.

Du er mere end velkommen til at ringe til os på telefon 58 58 50 54 for bestilling og hjælp til sammensætning af menuen til din julefrokost. Vi står klar til at hjælpe dig!

Du kan vælge selv at afhente maden til din julefrokost på vores adresse i Slagelse, ligesom vi naturligvis også leverer til døren på hele Sjælland.

Back To Top