skip to Main Content
5858 5054 mad@kok-amok.dk

Mad til barnedåb

En barnedåb er en stor dag for hele familien, og hos Kok Amok kan vi være behjælpelige med maden, så I som familie kun skal koncentrere jer om den lille ny og jeres gæster.

Vi kan sammensætte en lækker menu, uanset om jeres barnedåb skal fejres med en brunch, en buffet eller en traditionel frokost.

Barnedåb med mad i høj kvalitet

Hos Kok Amok har vi stor erfaring med levering af mad til barnedåb, og vi kan derfor hjælpe med at finde ud af, hvilken type mad der matcher lige præcis jeres ønsker og jeres barnedåbsfest. Vi hjælper med at sammensætte den perfekte menu af enten lune eller kolde retter og sikrer, at intet bliver glemt.

Vi vægter den gode kvalitet højt, og det kan smages i al vores mad. Vi ved, at kvalitet og gode råvarer går hånd i hånd, og derfor bruger vi kun de bedste til vores mad. Derfor er du også altid sikret velsmagende og lækker mad i høj kvalitet, når du vælger os som din diner transportable til jeres barnedåb.

Til levering eller afhentning

Du kan vælge selv at afhente maden til jeres barnedåb på vores adresse i Slagelse, ligesom vi naturligvis også tilbyder levering direkte til døren på hele Sjælland.

Alt vores mad leveres flot anrettet på fade og i skåle, og varme retter kommer i termobokse, således alt er klart til servering – nemt og bekvemt.

Bestil mad til jeres barnedåb direkte her på hjemmesiden eller skriv eller ring til os på telefon 5858 5054, hvis du har brug for hjælp til sammensætning af jeres menu.

Back To Top