skip to Main Content
5858 5054 mad@kok-amok.dk

Brunch ud af huset til enhver anledning

Skal der holdes fødselsdag, barnedåb, sølvbryllup eller en almindelig familiesammenkomst, er brunch ofte et populært valg at servere for sine gæster. Og hos Kok Amok kan du få en brunch til enhver anledning.

Vi har sammensat to forskellige brunch-menuer, den klassiske og den anderledes, så du selv kan vælge, hvilken sammensætning, der passer til dig og dit selskab.

Klassisk og anderledes brunch

Begge vores brunch-menuer består af både kolde og varme retter og gør sig rigtig godt til det formiddagsmåltid, brunch er.

Uanset om du vælger den klassiske brunch eller den anderledes menu, får du smagfuld, lækker mad, der er lavet af de bedste råvarer og med stor passion for de enkelte retter. Vi sætter en stor ære i at lave alt vores mad fra bunden, og vi sørger altid for, at der ikke er sparet på noget – hverken på smagen eller på mængden.

Vi sørger for at levere det hele pænt anrettet på fade og i skåle, så det også rent visuelt fremstår indtagende og lækkert.

Vælg, bestil og afhent

Du kan bestille din brunch direkte her på vores hjemmeside, ligesom vi naturligvis også hjælper med bestilling over telefon eller mail. Vi leverer brunch på hele Sjælland, hvis du ikke selv har mulighed for at afhente maden på vores adresse i Slagelse.

Ring til Kok Amok på telefon 5858 5054 for hjælp og bestilling, og lad os stå for maden til dit brunch-arrangement – nemt og simpelt. Vi glæder os til at betjene dig!

Back To Top