skip to Main Content
5858 5054 mad@kok-amok.dk

Kok Amoks Bryllupsmenu

DKK495,00 pr. person

Stående snacks
Friteret anderilette med trøffelmayo
samt canapé med spicy tigerrejesalat

Forret 1
Gratineret kulmule anrettet på frisk asparges-mangosalat.
Hertil maltbrød og økologisk smør

Forret 2
Avocado-panna cotta med tuntatar samt knas

Hovedret
Dansk kalvefilet med citron og vild timian serveret med sommerbeder bagt med honning, brombær samt knækkede valnødder.
Hertil sød, cremet gulerodspuré og ærtesalat med råsyltede tyttebær serveret med Kok Amoks kartoffelkage og salvieskysauce

Dessert
Triple chokolademousse pyntet med marengskiks og appelsinkrokant

Bemærkninger

Ønsker du at skifte en ret ud, så skriv det i dette felt – der kan forekomme prisjustering.
Du vil modtage en rettet ordrebekræftelse/faktura, når vi har godkendt ændringen.

Min. 8 personer

Beskrivelse

Bryllup – Den store dag

Er den store dag lige om hjørnet, og ønsker I at finde en bryllupsmenu, der passer jer og jeres gæsters smag helt perfekt?
Vi sikrer dig kvalitet i både menusammensætning og hele dit forløb fra menuinspiration til jeres endelige valg af menu.

Vores Kok Amok-team har efterhånden været en del af mange bryllupsfester, hvilket kun gør os i stand til at give dig den ekspertise, du søger, når der skal arrangeres en bryllupsmenu, der byder på lidt mere af det hele.

Fra inspiration til den endelige bryllupsmenu

Bryllupsmenuen er et vigtigt element på jeres dag. Derfor skal I selvfølgelig være sikre på, at vi skaber en perfekt menu i tæt samarbejde med jer, så vi er sikre på, at bryllupsmenuen falder I jeres gæsters smag, og I kan nyde maden med et stort smil på læben.

Vi kan præsentere jer for et bredt udvalg af retter og menuer, som er egnet til jeres bryllupsmenu, og vi samler hellere end gerne alle jeres særlige ønsker til festmaden og sender et menuforslag, der er skræddersyet jer og jeres fest – uanset om der er tale om bryllupsbuffet, tre-retters menu eller helt særlige ønsker som for eksempel en vegetarisk bryllupsmenu.

Du er garanteret festmad af høj kvalitet

Hos Kok Amok vi ikke blot kendte for vores catering i særklasse. Vi er nemlig også blevet sat på kortet på grund af vores store passion for at skabe menuer, der byder på kvalitet i både nye og mere kendte indpakninger. Vores team af kokke elsker at tænke kreativt i køkkenet for at give jer det bedst mulige resultat. Deres ypperste opgave er at sikre jer en bryllupsmenu, der bringer glæde på jeres store dag, så I ikke skal tænke på andet end at læne jer tilbage og nyde hinanden og jeres gæster.

Vi leverer jeres bryllupsmenu lige til døren

Uanset om jeres bryllupsfest skal holdes hjemme i haven, i festlokalet eller på Sjællands nordligste punkt, skal I ikke være i tvivl om, at vi sørger for, at jeres mad ankommer lige til døren og i det aftalte tidsrum. Vi leverer nemlig cateringmenuer på hele Sjælland.

Har i spørgsmål til sammensætning af jeres bryllupsmenu, så tøv ikke med at ringe til os på 58 58 50 54.

Back To Top