skip to Main Content
5858 5054 mad@kok-amok.dk

Buffet 4

DKK259,00 pr. person

  • Soyamarineret tunfilet anrettet på sprød salat vendt med tangsalat pyntet med rød grapefrugt og krebsehaler
  • Vitello tonnato anrettet med tuncreme, kapersbær og høvlet parmesanost
  • Svinemørbrad af glad gris med knuste jordskokker, spinat og serranoskinke
  • Rosa kalvefilet stegt med trøffel og sort peber
  • Skindstegt kyllingebryst med brie og persillepesto
  • Romanisalat anrettet med sennepsdressing, brødcroutoner og radiser toppet med høvlet parmesan
  • Rustik tomatsalat af flere slags tomater med frisk mozzarella, hvidløg og springløg
  • Broccolisalat med tern af spicy mango, saltmandler og sprød bacon
  • Kartoffeltærte med soltørrede tomater, mozzarella og muskat. Bagt med sprødt låg af butterdej
  • Klassisk tiramisu med chokoladepulver anrettet i små glas
  • Gateau Marcel – fransk chokoladekage serveret med høvlet chokolade og jordbær

Tilvalg til buffet

Tilvalg

Bemærkninger

Ønsker du at skifte en ret ud, så skriv det i dette felt – der kan forekomme prisjustering.
Du vil modtage en rettet ordrebekræftelse/faktura, når vi har godkendt ændringen.

Min. 8 personer

Back To Top