skip to Main Content
5858 5054 mad@kok-amok.dk

Buffet 5

DKK299,00 pr. person

  • Pocheret torsk toppet med sortfodsskinke anrettet på salatblade med brændt selleri og quinoa pyntet med syltede rødløg og ærteskud
  • Røget forelsalat med avocado, æg, bønner, radiser og cherrytomater
  • Let sprængt svinemørbrad stegt med hyben og laurbær
  • Rosastegt oksemørbrad glaseret med US glace
  • Appelsinglaseret krondyrinderlår stegt med bacon
  • Vildtsalat med friske pærer, tørrede tranebær, valnødder, blåskimmel og vindruer
  • Brændt blomkål på sprøde salatblade pyntet med purløg og skovsyre serveret med myntecreme
  • Middelhavssalat med soltørrede tomater, melon, oliven og mynte
  • Nøddestegte kartofler med små stykker af chorizopølse
  • Kartoffelgratin med rygeost og langtidsbagte tomater
  • Panna cotta med vanilje serveret med rødgrød
  • Luksus drømmetærte med marcipan serveret med frisk frugt og limecreme

Tilvalg til buffet

Tilvalg

Bemærkninger

Ønsker du at skifte en ret ud, så skriv det i dette felt – der kan forekomme prisjustering.
Du vil modtage en rettet ordrebekræftelse/faktura, når vi har godkendt ændringen.

Min. 8 personer

Back To Top