skip to Main Content
5858 5054 mad@kok-amok.dk

Frokost og lette retter

Herrefrokost, forretnings- eller mødefrokost eller frokost til en speciel anledning. Hos Kok Amok kan du bestille lette retter og frokost ud af huset, uanset hvilken type frokost, du skal holde.

Vi kan tilbyde et lækkert pålægsbord med diverse garniture og hjemmebagt brød eller en lækker frokostbuffet med både kolde og lune retter. Skal det holdes simpelt, har du også mulighed for at bestille en af vores lækre varme frokostretter eller smørrebrød og sandwich.

Sammensæt den perfekte menu til din frokost

Du kan se de forskellige frokostretter her på hjemmesiden og selv vælge, hvad du vil bestille. Ønsker du at kombinere flere af vores retter og buffeter, er der naturligvis også mulighed for det. Ring eller skriv blot til os, så står vi klar til at sammensætte den helt perfekt menu til din frokost.

Hos Kok Amok elsker vi smagfuld mad. Friske råvarer og høj kvalitet er hovedingredienserne i alle vores retter, og her bliver intet overladt til fantasien. Vores mad er hjemmelavet fra bunden og kokkereret med passion for hver enkel ret – og det kan smages.

Back To Top