skip to Main Content
5858 5054 mad@kok-amok.dk

Konfirmation og nonfirmation

Søger du en professionel diner transportable til levering af mad til en konfirmation, er Kok Amok i Slagelse det oplagte valg.

Hvert år leverer vi mad til utallige konfirmationer, og vores store udvalg af forskellige konfirmationsmenuer og -buffeter er særligt populært hos de unge konfirmander.

Sammensæt selv den perfekte menu til konfirmationen

Vi kan præsentere et bredt udvalg af muligheder inden for såvel traditionelle konfirmationsmenuer som de mere enestående og anderledes menuer, der matcher lige præcis den non- eller konfirmation, I holder.

Skal det være en tre eller fire rettes stegemenu med lækkert mørt kød og hjemmelavet dessert, eller passer en alsidig buffet med både kolde og varme anretninger bedre til jeres konfirmation? Uanset hvad I er til, finder I den helt rigtige løsning hos os.

Garanti for høj kvalitet

Hos Kok Amok er vi kendte for vores diner transportable i særklasse. Vores dygtige og erfarne kokke arbejder hver dag for at levere den lækreste mad, hvor kun de bedste og mest friske råvarer er blevet nøje udvalgt og anvendes i alle retter. Vi lægger stor vægt på den gode smag og kreativiteten i maden, og vores menuer til jeres konfirmation vil derfor også bære præg af de råvarer, der er aktuelle i netop denne sæson.

Al vores mad laves naturligvis fra bunden, og det er vi stolte af. For vi ved, at I og jeres gæster kan smage forskellen.

Konfirmationsmad til afhentning eller levering

Vi vil hellere end gerne hjælpe med at sammensætte den helt perfekte menu til jeres konfirmation, ligesom du også selv kan vælge og sammensætte direkte her på hjemmesiden.

Har du ikke tid til selv at afhente maden på vores adresse i Slagelse, tilbyder vi levering direkte til jeres konfirmation, og vi leverer til hele Sjælland. Kontakt os på telefon 5858 5054 for bestilling eller yderligere oplysninger.

Back To Top