Din tomme service skal afleveres på vores adresse Smedegade 65, 4200 Slagelse.
Du skal blot notere dine informationer på sedlen, der ligger fremme ved indgangen.
Aflevering af REN service er muligt 365 dage om året, 24/7.
Du modtager en faktura 2-3 dage før datoen for dit arrangement. Her kan du se det samlede beløb både inkl. og ekskl. moms. Vil du betale med bankoverførsel, er det også her, du kan se vores bankoplysninger.
Vores priser er ikke inkl. levering. Inden for Slagelse bygrænse er prisen 125,-, og ellers er vores leveringspriser delt op efter postnummer. Du kan se leveringspriser for dit postnummer her.
Vi bestræber os altid på at levere maden til det ønskede leveringstidspunkt, men for en sikkerheds skyld har vi et leveringsspænd på 30 minutter. Så ønsker I, at maden ankommer kl. 18.00, vil det enten hedde mellem 17.30-18.00 eller 18.00-18.30.
Det gør vi selvfølgelig. Du skal blot oplyse, hvor mange personer det drejer sig om, samt hvad personerne tåler og ønsker. Så laver vi en særlig menu/ret, som behager deres smag.
Vi anbefaler altid, at maden leveres en time før, I skal spise eller en halv time før, gæsterne ankommer, så I kan nå at pakke ud og få et overblik over de – måske – mange kasser, skåle, glas osv.
Vi har fået mad til vores gæster af flere omgange, og er stadigvæk yderst tilfredse med både service og god mad! I aften har vi fået den lækreste nytårsmenu, hvor service og mad fortsat er helt i top! Tak for Jer! Glæder os til næste gang vi får et flot, lækkert og velanrettet måltid
Hej med jer!
Har lige været til barnedåb i dag hos familien Birkholm. Og de havde bestilt mad hos jer. Synes lige jeg ville fortælle at maden var FANTASTISK! Stor ros til kokken!
Kære Morten/Kok Amok
Jeg kender jo din fortrinlige mad fra Søberg Vin/Vinklub for kvinder, hvor du altid leverer fremragende anretninger. Derfor faldt det mig også naturligt, at vælge dig til levering af buffet til min 60 års fødselsdag. Og jeg blev ikke skuffet! Fantastisk mad, der passede perfekt til kuvertantallet. Især din tunmousse var gæsterne glade for. Og en helt ekstraordinær gestus at der var skånekost til min ene gæst som var glutenallergikker.
Tusind tak.