Julefrokost

Prøv vores hjemmelavede julebuffeter.

Den Enkle Julebuffet

199,00 kr. pr. person

  • Hjemmelavede karrysild pyntet med syltet rødløg og brøndkarse
  • Stegt rødspættefilet med grov remoulade og citron
  • Klassisk hønsesalat med champignon pyntet med karseurt
  • Lun leverpostej med champignon og bacon
  • Sennepsglaseret hamburgerryg
  • Sprødstegt ribbensteg med sprød svær. Hertil lun rødkål
  • Kålsalat med appelsin, græskarkerner og granatæble
  • Brieost og Emmentaler med vindruer og kiks
Vis hele menuen

Vegetar / Veganske retter

179,00 kr. pr. person

Det er ikke nødvendigvis kedeligt at være vegetar/veganer, og man behøver ikke at være vegetar/veganer for at nyde Kok Amoks bud på kødfrie retter.  Vegetar-vegansk
  • 4 retter - 179,-
  • 5 retter - 209,-
  • 6 retter - 229,-
  • 7 retter - 242,-
  • 8 retter - 252,-
  • Derefter 15,- pr. ret
Hvor mange retter skal jeg vælge? Baseret på vores erfaringer, anbefaler vi følgende antal retter til forskellige formål: 4-5 retter til frokost 6-8 retter til aften Vi hjælper gerne med at vælge Er det svært at vælge mellem de mange lækre retter eller er I i tvivl om, hvilket udvalg der passer til jeres arrangement, så kontakt os endelig. Vi hjælper gerne med den perfekte sammensætning, så jeres arrangement bliver en succes.
Vis hele menuen

Den Klassiske Julebuffet

249,00 kr. pr. person

  • Gammeldags modnet sild med løgringe og dild 
  • Kryddermarineret sild med kapers og hakket løg
  • Hjemmelavede karry-æggesalat pyntet med ærteskud  
  • Stegte rødspættefilet med grov remoulade og citron 
  • Halve æg med håndpillede rejer og mayonnaise 
  • Julegravad laks med enebær hertil sennepsdressing   
  • Lune pandestegte frikadeller med små syltede agurker
  • Mørbradbøf af gris med blødeløg 
  • Sprød andesteg på æbler og svesker stegt med timian 
  • Flæskesteg af dansk gris med sprød svær stegt med laurbær. Hertil lun julerødkål  
  • Kålsalat med appelsin, græskarkerner og granatæble 
  • Tomme De Savoie, rødskimmel ost, Unika Knas med vindruer og kiks
Vis hele menuen

Juletapas

349,00 kr. pr. person

  • Valnøddesild pyntet med figner, syltet sennepskorn og rødløg 
  • Friteret Øl-paneret hvid fisk hertil sauce tartare og citron  
  • Grov lakse-rilette med bladselleri og kapers 
  • Røget dyrekølle med estragonmayo og ærteskud 
  • Sprød grønkålssalat med fasan, perleløg, æble og vesterhavsost 
  • Confiteret andelår anrettet på stegte kartofler 
  • Okse teres major stegt med persille og bagte løg 
  • Flanks-steak af gris stegt med hvidløg og grøn peber  
  • Æblesalat med rucola, tranebær og nødder
  • Pannacotta af risengrød med dulche de leche og nøddekrokant 
  • Citron-mandeltærte pyntet med flormelis serveres med vaniljecreme 
  • Hjemmebagt rosmarinbrød, rugbrød, krydderfedt og økologisk smør
Vis hele menuen

Den Store Julebuffet

325,00 kr. pr. person

  • Hjemmelavede karrysild med æble og timian pyntet med brøndkarse og syltet rødløg 
  • Julemarineret sild med hakket løg og kapers  
  • Stegt sild i eddike med rygeost, radiser og rødløg 
  • Stegte rødspættefilet med grov remoulade og citron 
  • Halve æg med håndpillede rejer og mayonnaise 
  • Koldrøget laks med røræg og grønne asparges pyntet med brøndkarse 
  • Tarteletter med høns i asparges 
  • Gammeldags sylte. Hertil rødbeder og sennep 
  • Mørbradbøf med blødeløg, champignon og flødesauce 
  • Sennepsglaseret juleskinke 
  • Julemedisterpølse. Hertil grov sennep og rødbeder 
  • Æbleflæsk med fersk og røget flæsk 
  • Sprødstegt andesteg stegt med timian på æbler og svesker 
  • Kålsalat med appelsin, græskarkerner og granatæble 
  • Osteanretningen med vindruer, nødder og kiks 
  • Klassisk risalamande med kirsebærsauce 
  • Hjemmebagt brød, rugbrød, krydderfedt og økologisk smør
Vis hele menuen

FAQ

Ja, vores service skal returneres i rengjort stand medmindre andet er aftalt. Er rengøringen mangelfuld, vil der blive opkrævet et gebyr for opvask på 1000 kr. samt 10 kr. pr. kuvert.

Vi har som udgangspunkt åbent alle dage på nær de sædvanlige helligdage som d. 24.12. og d. 1.1. Enkelte dage er som oftest travle for os, hvorfor det er vigtigt at være i god tid med reservation af dato samt bestilling af menu.

Det fremgår af din faktura, hvornår vi ønsker, at betalingen er gået igennem. Husk derfor at kigge den godt efter.

Vi leverer mad til hele Sjælland. Efter særlig aftale kan vi levere til Fyn og Omø.

Ønsker du serveringspersonale til dit arrangement, kan vi godt hjælpe jer med det. Prisen for vores tjenere er 495 kr. pr. time i minimum 3 timer. Antallet af tjenere vurderes ud fra kuvertantal samt ønskede arbejdsopgaver. Forvent at en tjener kan servicerer 12 gæster.

Vær opmærksom på, at køretiden med start i Slagelse medregnes som timeløn.

Det gør vi selvfølgelig. Du skal blot oplyse, hvor mange personer det drejer sig om, samt hvad personerne tåler og ønsker. Så laver vi en særlig menu/ret, som behager deres smag.

Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp eller rådgivning
Så tøv ikke med at tage fat i os!
Ring til os på:
5858 5054Send en besked
chevron-down