Studenterfest 2024

Student 2024
Søger du en professionel diner transportable til levering af mad til jeres studentergilde, er Kok Amok i Slagelse det oplagte valg.
Hvert år leverer vi mad til utallige arrangementer, og vi har sammensat en dejlig menu, der er særligt populære hos de unge studenter.

Garanti For Høj Kvalitet
Hos Kok Amok er vi kendte for vores diner transportable i særklasse. Vores dygtige og erfarne kokke arbejder hver dag for at levere den lækreste mad, hvor kun de bedste og mest friske råvarer er blevet nøje udvalgt og anvendes i alle retter. Vi lægger stor vægt på den gode smag og kreativiteten i maden, og vores menuer til jeres studentergilde vil derfor også bære præg af de råvarer, der er aktuelle i netop denne sæson.

Al vores mad laves naturligvis fra bunden, og det er vi stolte af. For vi ved, at I og jeres gæster kan smage forskellen.
Studentergildemad

Til Afhentning Eller Levering
Har I særlige ønsker til jeres menu, vil vi hellere end gerne hjælpe med at sammensætte den helt perfekte menu til jeres gilde, ligesom I også selv kan vælge og sammensætte direkte her på hjemmesiden.

Har du ikke tid til selv at afhente maden på vores adresse i Slagelse, tilbyder vi levering direkte til jeres arrangement, og vi leverer til hele Sjælland.

Kontakt os på telefon 5858 5054 for bestilling eller yderligere oplysninger.

Student 2024

79,00 kr. pr. person

Smagfuld mad til jeres studenterfest! Vores studentermenu byder på:
  • Sprøde minicroissanter med lakserilette/krabbesalat
  • Sliders med braiseret oksesteg og persillepesto/stegt kyllingebryst med mojo
  • Friske jordbærtærter med danske jordbær
Der serveres én croissant, én slider samt én jordbærtærte pr. person. Studentermenuen koster kun 79 kr. pr. person. Ønsker I at supplere med yderligere lækre hapsere, kan I se vores udvalg her.
Vis hele menuen

FAQ

Vi bestræber os altid på at levere maden til det ønskede leveringstidspunkt, men for en sikkerheds skyld har vi et leveringsspænd på 30 minutter. Så ønsker I, at maden ankommer kl. 18.00, vil det enten hedde mellem 17.30-18.00 eller 18.00-18.30.

Vi gør opmærksom på, at det d. 31. december kun er muligt at bestille vores nytårsmenu og desværre ikke andre menuer, buffeter og retter fra cateringkortet.

Ønsker du serveringspersonale til dit arrangement, kan vi godt hjælpe jer med det. Prisen for vores tjenere er 495 kr. pr. time i minimum 3 timer. Antallet af tjenere vurderes ud fra kuvertantal samt ønskede arbejdsopgaver. Forvent at en tjener kan servicerer 12 gæster.

Vær opmærksom på, at køretiden med start i Slagelse medregnes som timeløn.

Du kan bestille mad direkte fra vores hjemmeside, men du har også mulighed for at ringe og aftale tid for en nærmere snak. Måske vi kan aftale det over telefonen. Ellers kan vi arrangerer et tidspunkt for et møde.

Vi har som udgangspunkt åbent alle dage på nær de sædvanlige helligdage som d. 24.12. og d. 1.1. Enkelte dage er som oftest travle for os, hvorfor det er vigtigt at være i god tid med reservation af dato samt bestilling af menu.

Vi hjælper dig gerne med at sammensætte din menu. Du har enten mulighed for at afgive ønsker og få et menuforslag, eller du kan booke et møde med vores kok, som guider dig igennem de forskellige retter og sammensætninger.

Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp eller rådgivning
Så tøv ikke med at tage fat i os!
Ring til os på:
5858 5054Send en besked
chevron-down