- Hjemmelavede karrysild med æble og timian pyntet med brøndkarse og syltet rødløg
- Julemarineret sild med hakket løg og kapers
- Stegt sild i eddike med rygeost, radiser og rødløg
- Stegte rødspættefilet med grov remoulade og citron
- Halve æg med håndpillede rejer og mayonnaise
- Koldrøget laks med røræg og grønne asparges pyntet med brøndkarse
- Tarteletter med høns i asparges
- Gammeldags sylte. Hertil rødbeder og sennep
- Mørbradbøf med blødeløg, champignon og flødesauce
- Sennepsglaseret juleskinke
- Julemedisterpølse. Hertil grov sennep og rødbeder
- Æbleflæsk med fersk og røget flæsk
- Sprødstegt andesteg stegt med timian på æbler og svesker
- Kålsalat med appelsin, græskarkerner og granatæble
- Osteanretningen med vindruer, nødder og kiks
- Klassisk risalamande med kirsebærsauce
- Hjemmebagt brød, rugbrød, krydderfedt og økologisk smør