- Hjemmelavede karrysild med æble og timian pyntet med brøndkarse og syltet rødløg
- Julemarineret sild med hakket løg og kapers
- Stegt sild i eddike med løgringe
- Stegte rødspættefilet med grov remoulade og citron
- Halve æg med håndpillede rejer og mayonnaise
- Koldrøget laks med røræg og grønne asparges pyntet med brøndkarse
- Tarteletter med høns i asparges
- Gammeldags sylte, hertil rødbeder og sennep
- Mørbradbøf med bløde løg, champignon og flødesauce
- Sennepsglaseret skinke med grønkålssalat med glaseret valnødder, rødgrape og sesamvinaigrette
- Mager dansk ribbensteg med sprød svær, hertil lun julerødkål
- Sprød andesteg stegt med timian på æbler og svesker
- Rødkålssalat med appelsin, cashewnødder og granatæble
- Osteanretningen med vindruer, knas og kiks
- Klassisk risalamande med kirsebærsauce
- Hjemmebagt brød, rugbrød, krydderfedt og økologisk smør