Koldt bord

Koldt bord er en speciel dansk betegnelse for en række kolde og lune anretninger, der serveres med brød.

Koldt bord er en speciel dansk betegnelse for en række kolde og lune anretninger, der serveres med brød.

Til vores kolde bord kommer sildene færdigpyntet på porcelæn- og glasskåle samt på fade lige klar til at blive sat på buffeten. De varme retter står i flotte ildfaste fade i termokassen, hvori der kan være op til 3 lag. Det eneste, I selv skal sørge for, er buffetbestik, et stort skærebræt og en god kniv til at skære kød med.

Klassisk koldt bord

199,00 kr. pr. person

  • Marinerede sild pyntet med løgringe og dild   
  • Hjemmelavede karrysild pyntet med syltede rødløg og brøndkarse 
  • Stegt rødspættefilet med grov remoulade og citron 
  • Dild-gravad laks pyntet med sennepsfrø serveret med rævesauce 
  • Hjemmelavede hønsesalat med bacon og syltede svampe 
  • Oksekødsroastbeef med pickles, ristede løg og peberrod 
  • Mørbradbøf med bløde løg og surt 
  • Hjemmelavede frikadeller serveret med kold kartoffelsalat 
  • Sprødstegt ribbensteg med rødkål og surt
  • Osteanretning med vindruer og kiks
Koldt bord er en speciel dansk betegnelse for en række kolde og lune anretninger. Til vores kolde bord kommer sildene færdigpyntet på porcelæn- og glasskåle samt på fade lige klar til at blive sat på buffeten. De varme retter står i flotte ildfaste fade i termokassen, hvori der kan være op til 3 lag. Det eneste, I selv skal sørge for, er tagtøj, et stort skærebræt og en god kniv til at skære kød med.
Vis hele menuen

Anderledes koldt bord

249,00 kr. pr. person

  • Bloody Mary marinerede sild med brændt selleri og selleriskud 
  • Stegt sild med rygeost og radiser pyntet med karseurt 
  • Rødbede-gin laks på salatblade pyntet med sprøde nudler og peberrodscreme 
  • Kyllingelår fyldt med svampepesto stegt med rosmarin på bygotto 
  • Okse Teres Major stegt med syltede peberkorn 
  • Ølglaseret krone af revelsben
  • Fintsnittet rødkålssalat med vindruer, appelsin og valnødder
  • Æblesalat med rucola, tranebær, vesterhavsost og pinjekerner 
  • Gratineret kartoffeltærte med løg og porre
  • Pistacie cheesecake med lemoncurd og appelsin
Koldt bord er en speciel dansk betegnelse for en række kolde og lune anretninger. Til vores kolde bord kommer sildene færdigpyntet på porcelæn- og glasskåle samt på fade lige klar til at blive sat på buffeten. De varme retter står i flotte ildfaste fade i termokassen, hvori der kan være op til 3 lag. Det eneste, I selv skal sørge for, er tagtøj, et stort skærebræt og en god kniv til at skære kød med.
Vis hele menuen

Invitér venner og familie til det perfekte kolde bord

Uanset om du skal invitere gæster til en dejlig frokost eller om natmaden skal til festen skal bestilles, så er vores kolde borde en god måde at fylde maverne på. Vores team af kokke har udarbejdet to forskellige menuer til et godt koldt bord, som indeholder lidt af det hele – og lidt til.
Du kan vælge mellem det klassiske kolde bord samt vores anderledes kolde bord.

Vores klassiske kolde bord byder blandt andet på velkendte retter som:

  • Hjemmelavede karrysild pyntet med syltede rødløg og brøndkarse
  • Stegte rødspættefileter
  • Oksekødsroastbeef med pickles, ristede løg og peberrod
  • Mørbradbøf med bløde løg og surt
  • Sprødstegt svinekam
  • Osteanretning med vindruer og kiks

På Kok Amoks anderledes kolde bord kan du blive fristet af retter som:

  • Bloody Mary marinerede sild med brændt selleri og selleriskud
  • Lammefilet stegt med rosmarin og havsalt på bygotto
  • Okse Teres Major stegt med syltede peberkorn
  • Salsa verde kartoffelsalat med rødløg og dijonolie
  • Pistacie cheesecake med lemoncurd og appelsin

Skulle du have spørgsmål til menuerne, er du mere end velkommen til at give os et kald på 5858 5054. Hvis der er en ret eller to, du ønsker at skifte ud eller hvis du ønsker at tilføje en ekstra ret, så løser vi gerne dette for dig.
Sidder du inde med særlige ønsker til dit kolde bord, så gør vi selvfølgelig vores bedste for at sammensætte en menu.
Husk, vi også laver skønne frokostretter, hvis dette passer bedre til dit arrangement.

FAQ

Hvis noget af din bestilling mangler, så ring til os hurtigst muligt, så vi kan nå at reagere på det. Er det først blevet opdaget efter, det er for sent, så ring eller send os en e-mail, så vi sammen kan finde en løsning.

Ja, vi kan sagtens sende en kok med til jeres arrangement til at tranchere og fylde buffeten op.

Prisen for vores kok er 1.200 kr. for første time. Herefter 595 kr. pr. time. Vær opmærksom på, at køretiden med start i Slagelse medregnes som timeløn.

Ja, vores service skal returneres i rengjort stand medmindre andet er aftalt. Er rengøringen mangelfuld, vil der blive opkrævet et gebyr for opvask på 1000 kr. samt 10 kr. pr. kuvert.

Når du skal betale for din bestilling, har du flere valgmuligheder.
1. Du kan betale via bankoverførsel
2. Du kan betale i vores udleveringsrum, hvor vi både modtager kontant og dankort
3. Du kan betale, når du får leveret maden, hvor vi kun modtager kontant og lige penge

Ønsker du serveringspersonale til dit arrangement, kan vi godt hjælpe jer med det. Prisen for vores tjenere er 495 kr. pr. time i minimum 3 timer. Antallet af tjenere vurderes ud fra kuvertantal samt ønskede arbejdsopgaver. Forvent at en tjener kan servicerer 12 gæster.

Vær opmærksom på, at køretiden med start i Slagelse medregnes som timeløn.

Vi bestræber os altid på at levere maden til det ønskede leveringstidspunkt, men for en sikkerheds skyld har vi et leveringsspænd på 30 minutter. Så ønsker I, at maden ankommer kl. 18.00, vil det enten hedde mellem 17.30-18.00 eller 18.00-18.30.

Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp eller rådgivning
Så tøv ikke med at tage fat i os!
Ring til os på:
5858 5054Send en besked
chevron-down