Vegetar/veganer

Vegetar / Veganske retter

179,00 kr. pr. person

Det er ikke nødvendigvis kedeligt at være vegetar/veganer, og man behøver ikke at være vegetar/veganer for at nyde Kok Amoks bud på kødfrie retter.  Vegetar-vegansk
  • 4 retter - 179,-
  • 5 retter - 209,-
  • 6 retter - 229,-
  • 7 retter - 242,-
  • 8 retter - 252,-
  • Derefter 15,- pr. ret
Hvor mange retter skal jeg vælge? Baseret på vores erfaringer, anbefaler vi følgende antal retter til forskellige formål: 4-5 retter til frokost 6-8 retter til aften Vi hjælper gerne med at vælge Er det svært at vælge mellem de mange lækre retter eller er I i tvivl om, hvilket udvalg der passer til jeres arrangement, så kontakt os endelig. Vi hjælper gerne med den perfekte sammensætning, så jeres arrangement bliver en succes.
Vis hele menuen

FAQ

Ønsker du serveringspersonale til dit arrangement, kan vi godt hjælpe jer med det. Prisen for vores tjenere er 495 kr. pr. time i minimum 3 timer. Antallet af tjenere vurderes ud fra kuvertantal samt ønskede arbejdsopgaver. Forvent at en tjener kan servicerer 12 gæster.

Vær opmærksom på, at køretiden med start i Slagelse medregnes som timeløn.

Vores priser er ikke inkl. levering. Inden for Slagelse bygrænse er prisen 125,-, og ellers er vores leveringspriser delt op efter postnummer. Du kan se leveringspriser for dit postnummer her.

Har vi en aftale om, at vi afhenter servicen, forventer vi at gøre dette inden for 8 hverdage. Vi ringer til dig dagen før, vi afhenter servicen og aftaler tid og sted.

Det fremgår af din faktura, hvornår vi ønsker, at betalingen er gået igennem. Husk derfor at kigge den godt efter.

Hvis noget af din bestilling mangler, så ring til os hurtigst muligt, så vi kan nå at reagere på det. Er det først blevet opdaget efter, det er for sent, så ring eller send os en e-mail, så vi sammen kan finde en løsning.

Vi sætter stor pris på at høre fra jer, så efterlad gerne en anmeldelse på enten Trustpilot eller Facebook og fortæl os om din oplevelse.

Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp eller rådgivning
Så tøv ikke med at tage fat i os!
Ring til os på:
5858 5054Send en besked
chevron-down