Frokost og lette retter

Bestil lette retter og frokost ud af huset, uanset hvilken type frokost, du skal holde.

Frokostretter

Vi kan tilbyde et lækkert pålægsbord med diverse garniture og hjemmebagt brød eller en lækker frokostbuffet med både kolde og lune retter. Skal det holdes simpelt, har du også mulighed for at bestille en af vores lækre varme frokostretter eller smørrebrød og sandwich.

Spørgsmål?

Ring til os på
5858 5054

Send os en e-mail på
mad@kok-amok.dk

Frokost og lette retter

Herrefrokost, forretnings- eller mødefrokost eller frokost til en speciel anledning. Hos Kok Amok kan du bestille lette retter og frokost ud af huset, uanset hvilken type frokost, du skal holde.

Sammensæt Den Perfekte Menu Til Din Frokost

Du kan se de forskellige frokostretter her på hjemmesiden og selv vælge, hvad du vil bestille. Ønsker du at kombinere flere af vores retter og buffeter, er der naturligvis også mulighed for det. Ring eller skriv blot til os, så står vi klar til at sammensætte den helt perfekt menu til din frokost.

Hos Kok Amok elsker vi smagfuld mad. Friske råvarer og høj kvalitet er hovedingredienserne i alle vores retter, og her bliver intet overladt til fantasien. Vores mad er hjemmelavet fra bunden og kokkereret med passion for hver enkel ret – og det kan smages.

<strong>Vores frokost </strong>leveres færdigpyntet på porcelæn og i glasskåle samt på fade lige klar til at blive sat på buffeten. De varme retter står i flotte ildfaste fade i termokasser, hvori der kan være op til 3 lag.<strong> Vi anbefaler ikke </strong>at servere frokost efter kl. 16.00.

Det siger vores kunder om os

icon-test_02

Vi fik buffet fra KokAmok catering til en forældrefest, det var helt fantastisk og virkelig flot anrettet. Rigtig god service og nem at samarbejde med omkring menuen, der blev lyttet til ønsker og vi fik det lige som vi ønskede

siff
icon-test_02

Om du skal have mad i caféen eller benytte deres catering, så bliver du ikke skuffet. Sødt og imødekommende personale og så absolut god mad! Vi benytter tit Kok Amok.

Anders

Bestil et forslag

Skal du bruge et unikt forslag til sammensætning af din mad til dit arrangement?

Reservér en dato

Lad os sætte kryds i kalenderen for dit kommende arrangement og vent med at bestemme menuen til senere.

logo-web-white
Kontakt os

Ring til os på

5858 5054

Send os en e-mail på
mad@kok-amok.dk

Vestsjællandscentret 10,

4200 Slagelse

Cvr. nr.: 41246855

Åbningstider
Hverdage: 10 til 19
Lørdage: 10 til 16
Søndage: 10 til 15
Catering

Mad ud af huset fra Kok Amok betyder festmad til både små og store arrangementer, mærkedage samt højtider.

Vi har gjort det nemt for dig at vælge den menu, der passer din begivenhed bedst – uanset om det gælder skøn mad til din fødselsdag, jeres kommende bryllupsmenu eller bare en hyggelig sammenkomst med familie og venner.