Frokostretter

Bestil lette retter og frokost ud af huset, uanset hvilken type frokost, du skal holde

Vi kan tilbyde et pålægsbord med diverse garniture og hjemmebagt brød eller en lækker frokostbuffet med både kolde og lune retter. Skal det holdes simpelt, har du også mulighed for at bestille en af vores velsmagende varme frokostretter, smørrebrød eller sandwich.

Klassisk Pariserbøf

109,00 kr. pr. person

Serveres med pickles, kapers, løg, peberrod, rødbede og æggeblomme
Vis hele menuen

Kyllinge inderfilet med bacon

119,00 kr. pr. person

Anrettet på pastapenne med grøntsager vendt i mild karrysauce serveret med groft hjemmebagt brød
Vis hele menuen

Porretærte med skinke og mandler

75,00 kr. pr. person

Serveret med pastasalat
Vis hele menuen

Stjerneskud

145,00 kr. pr. person

Stegt og dampet rødspættefilet, rejer og asparges pyntet med æg, kaviar og dild hertil klassisk rød dressing
Vis hele menuen

Tarteletter

85,00 kr. pr. person

4 stk. med høns i asparges
Vis hele menuen

Hjemmelavede frikadeller

89,00 kr. pr. person

Serveret med kold kartoffelsalat pyntet med purløg
Vis hele menuen

Hjemmelavet chili con carne

89,00 kr. pr. person

Serveret med ris, tortillachips og creme fraiche
Vis hele menuen

Lasagne

95,00 kr. pr. person

På klassisk vis med oksekød, tomat og ost. Hertil grov tomatsalat
Vis hele menuen

Lille Frokostanretning

145,00 kr. pr. person

  • Rørt tunsalat pyntet med rejer og æg 
  • Krydderstegte kyllingespyd 
  • Pandestegte frikadeller med løvstikke 
  • Oksekødstærte med svampe 
  • Spinatsalat med pasta og nødder 
  • Nøddetærte med vaniljecreme 
  • Hjemmebagt brød og økologisk smør
Vis hele menuen

Stegte ris

99,00 kr. pr. person

Med kyllingebryst og sprøde grøntsager serveret med mangochutney, rørt cremefraiche samt hjemmebagt brød og økologisk smør
Vis hele menuen

Frokost og lette retter

Fødselsdagsfrokost, forretningsfrokost eller en frokost til en speciel anledning. Hos Kok Amok kan du bestille lette retter og frokost ud af huset, uanset hvilken type frokost, du skal holde.

Sammensæt den perfekte menu til din frokost

Du kan se de forskellige frokostretter her på hjemmesiden og selv vælge, hvad du vil bestille. Ønsker du at kombinere flere af vores retter og buffeter, er der naturligvis også mulighed for det. Ring eller skriv blot til os, så står vi klar til at sammensætte den helt perfekt menu til din frokost.

Hos Kok Amok elsker vi smagfuld mad. Friske råvarer og høj kvalitet er hovedingredienserne i alle vores retter, og her bliver intet overladt til fantasien. Vores mad er hjemmelavet fra bunden og kokkereret med passion for hver enkel ret – og det kan smages.

Vores frokost leveres færdigpyntet på porcelæn og i glasskåle samt på fade klar til at blive sat på buffeten. De varme retter står i flotte ildfaste fade i termokasser, hvori der kan være op til 3 lag. Vi anbefaler ikke at servere frokost efter kl. 16.00.

FAQ

Maden bliver leveret færdiganrettet på fade og i skåle, så det er klar til at sætte på bordet. Alle kolde retter bliver leveret i brødkasser, så der er mulighed for at stable kasserne. De varme retter leveres i termokasser, og her skal du være opmærksom på, at der kan være op til tre lag i én termokasse. Så tjek gerne en ekstra gang, inden du ringer og siger, at der mangler noget.

Vi hjælper dig gerne med at sammensætte din menu. Du har enten mulighed for at afgive ønsker og få et menuforslag, eller du kan booke et møde med vores kok, som guider dig igennem de forskellige retter og sammensætninger.

Ja, vi kan sagtens sende en kok med til jeres arrangement til at tranchere og fylde buffeten op.

Prisen for vores kok er 1.200 kr. for første time. Herefter 595 kr. pr. time. Vær opmærksom på, at køretiden med start i Slagelse medregnes som timeløn.

Vi sætter stor pris på at høre fra jer, så efterlad gerne en anmeldelse på enten Trustpilot eller Facebook og fortæl os om din oplevelse.

Har du særlige ønsker til maden til dit arrangement, er du velkommen til at sende Morten en e-mail på [email protected], hvor han vil tage stilling til, om det kan lade sig gøre, samt hvad det i så fald vil koste. Vi er som udgangspunkt altid klar på at få dine ønsker opfyldt.

Det gør vi selvfølgelig. Du skal blot oplyse, hvor mange personer det drejer sig om, samt hvad personerne tåler og ønsker. Så laver vi en særlig menu/ret, som behager deres smag.

Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp eller rådgivning
Så tøv ikke med at tage fat i os!
Ring til os på:
5858 5054Send en besked
chevron-down