Reception

Vi leverer let mad og små retter til alle typer receptioner.

Reception – Let mad og små retter

Hos Kok Amok leverer vi mad til alle typer receptioner – uanset om det er til forretningsmanden, der har fået nyt job, eller der er tale om en reception i forbindelse med kunstnerens nye udstilling.

Vi tilbyder både afhentning på vores adresse i centrum af Slagelse eller levering direkte til adressen. Vi leverer på hele Sjælland, uanset om du afholder din reception i København, Kalundborg eller Karise.

Hvor mange retter, skal man vælge?

Baseret på vores erfaringer, anbefaler vi følgende antal retter til jeres arrangement:

  • 5-6 retter som en lille snack
  • 6-8 retter til et eftermiddagsarrangement
  • 9-10 retter til frokost
  • 12-14 retter til aften

Reception - min. 5 retter

109,00 kr. pr. person

Sammensæt selv din receptionsmenu

Alt efter størrelsen på receptionen og antal inviterede gæster, har du mulighed for selv at sammensætte din menu, så den matcher lige præcis din reception. Vi har et stort udvalg af lækre og velsmagende små anretninger, der passer til enhver anledning, og som naturligvis er let at spise stående, som det gør sig bedst til denne type arrangement.

Vi leverer maden flot anrettet på fade og i skåle, så den rent visuelt også fremstår lækker og indbydende – det eneste, du skal sørge for, er at være til stede for dine gæster og nyde din reception uden stress over maden.

Høj kvalitet og gode råvarer

Hos Kok Amok har vi mange års erfaring i mad til reception, og det kan mærkes på det, du får leveret.

Vores kokke kræser for maden og den enkelte detalje, og vi lægger en stor ære i at levere lækker, indbydende og velsmagende mad i den højeste kvalitet. Fordi for os, betyder kvalitet alt. Derfor bruger vi også kun de bedste og mest friske råvarer i alle vores menuer, og vi laver alt vores mad fra bunden – og det kan smages.

Bestil mad til reception

Har du brug for hjælp til at sammensætte menuen til din reception, er vi naturligvis behjælpelige. For hjælp eller yderligere information kan du ringe til os på telefon 5858 5054 eller skrive til os på mail mad@kok-amok.

FAQ

Ja, og den er yderst vigtig at tjekke igennem, da det er her, vi bekræfter den information, vi har fået om dit arrangement. F.eks. er det vigtigt, at du husker at tjekke, om detaljer som dato, tidspunkt, leveringsadresse, kuvertantal og menu er korrekte.

Er der en fejl i din bekræftelse, så kontakt os hurtigst muligt, så vi kan rette din bestilling til.

Når du afhenter din mad, skal du oplyse det navn, som maden er bestilt i (det navn, som står på ordrebekræftelsen). Herefter henter vi din bestilling til dig og vil selvfølgelig være behjælpelige med at få pakket det i bilen – med lidt god vilje kan der være til 20-25 personer i en stationcar, hvor sæderne er lagt ned.

Din tomme service skal afleveres på vores adresse Smedegade 65, 4200 Slagelse.

Du skal blot notere dine informationer på sedlen, der ligger fremme ved indgangen.

Aflevering af REN service er muligt 365 dage om året, 24/7.

Ønsker du, at vi skal afhente din tomme service, skal dette fremgå allerede ved bestillingen af din mad. Der kan forekomme ændringer i leveringsprisen. Har du ikke mulighed for at aflevere servicen, kan du ringe til os og lave en aftale omkring afhentning.

Vi leverer mad til hele Sjælland. Efter særlig aftale kan vi levere til Fyn og Omø.

Vi anbefaler altid, at maden leveres en time før, I skal spise eller en halv time før, gæsterne ankommer, så I kan nå at pakke ud og få et overblik over de – måske – mange kasser, skåle, glas osv.

Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp eller rådgivning
Så tøv ikke med at tage fat i os!
Ring til os på:
5858 5054Send en besked
chevron-down