Reception

Vi leverer let mad og små retter til alle typer receptioner.

Reception

Reception – Let mad og små retter

Hos Kok Amok leverer vi mad til alle typer receptioner – uanset om det er til forretningensmanden, der har fået nyt job, eller der er tale om en reception i forbindelse med kunstnerens nye udstilling.

Vi tilbyder både afhentning på vores adresse i centrum af Slagelse eller levering direkte til adressen. Vi leverer på hele Sjælland, uanset om du afholder din reception i København, Kalundborg eller Karise.

Sammensæt Selv Din Receptionsmenu

Alt efter størrelsen på receptionen og antal inviterede gæster, har du mulighed for selv at sammensætte din menu, så den matcher lige præcis din reception. Vi har et stort udvalg af lækre og velsmagende små anretninger, der passer til enhver anledning, og som naturligvis er let at spise stående, som det gør sig bedst til denne type arrangement.

Vi leverer maden flot anrettet på fade og i skåle, så den rent visuelt også fremstår lækker og indbydende – det eneste, du skal sørge for, er at være til stede for dine gæster og nyde din reception uden stress over maden.

Høj kvalitet og gode råvarer

Hos Kok Amok har vi mange års erfaring i mad til reception, og det kan mærkes på det, du får leveret.

Vores kokke kræser for maden og den enkelte detalje, og vi lægger en stor ære i at levere lækker, indbydende og velsmagende mad i den højeste kvalitet. Fordi for os, betyder kvalitet alt. Derfor bruger vi også kun de bedste og mest friske råvarer i alle vores menuer, og vi laver alt vores mad fra bunden – og det kan smages.

Bestil Mad Til Reception

Har du brug for hjælp til at sammensætte menuen til din reception, er vi naturligvis behjælpelige. For hjælp eller yderligere information kan du ringe til os på telefon 5858 5054 eller skrive til os på mail mad@kok-amok.

Spørgsmål?

Ring til os på
5858 5054

Send os en e-mail på
mad@kok-amok.dk

Hvor mange retter skal jeg vælge?

Baseret på vores erfaringer, anbefaler vi følgende antel retter til jeres arrangement:

  • 5-6 retter som den lille snack
  • 6-8 retter til et eftermiddagsarrangement
  • 9-10 retter til frokost
  • 12-14 retter til aften

Det siger vores kunder om os

icon-test_02

Vi har fået bragt en Tapasmenu til 15 personer.Det var en udsøgt fornøjelse af overdådige fantastisk velsmagende,meget smukt og smagfuldt pyntede retter. Vi og vores gæster har endnu ikke fået armene ned efter denne oplevelse!

S. Leon
icon-test_02

Kære kok-amok

 

Tusinde gange tak for noget helt fantastisk dejlig mad, som I leverede til vores guldbryllup d. 28 aug. til bare 10 pers.

 

Vi havde bestilt Tapas og vores gæster var virkelige henrykte over maden, vi kan love jer, at vi nok skal gøre megen reklame for det 🤗

 

En anden, vi skal holde noget, vender vi tilbage til jer. Dejligt at man endelig kan få noget godt mad, der lavet med kærlighed.

 

Bliv ved med at gøre så meget ud af det i fremtiden også 👍

Anne- Marie

Bestil et forslag

Skal du bruge et unikt forslag til sammensætning af din mad til dit arrangement?

Reservér en dato

Lad os sætte kryds i kalenderen for dit kommende arrangement og vent med at bestemme menuen til senere.

logo-web-white
Kontakt os

Ring til os på

5858 5054

Send os en e-mail på
mad@kok-amok.dk

Vestsjællandscentret 10,

4200 Slagelse

Cvr. nr.: 41246855

Åbningstider
Hverdage: 10 til 19
Lørdage: 10 til 16
Søndage: 10 til 15
Catering

Mad ud af huset fra Kok Amok betyder festmad til både små og store arrangementer, mærkedage samt højtider.

Vi har gjort det nemt for dig at vælge den menu, der passer din begivenhed bedst – uanset om det gælder skøn mad til din fødselsdag, jeres kommende bryllupsmenu eller bare en hyggelig sammenkomst med familie og venner.