Hovedretter

De rigtige råvarer giver den bedste smag - bestil hovedretten til din middag her.

Vores hovedretter leveres i hele stege for at bevare den gode kvalitet og smag. Vores kartoffelretter kommer i flotte ildfaste fade og saucen leveres i gryde og skal varmes op. Det eneste, I selv skal sørge for, er saucekander, kartoffelskåle, fade, tag-tøj og stort skærebræt med en god kniv til at skære kødet med.

Marineret lammekølle

165,00 kr. pr. person

Fyldt med krydderyoghurt og soltørret-tomater serveret med grov ratatouille smat skåret agurk vendt i myntecreme. Hertil timianstegte kartofler og lammeskysauce.
Vis hele menuen

Rosastegt oksemørbrad stegt med timian

249,00 kr. pr. person

Serveret med jordskok-puré, honningbagte gulerødder og tomatsalat. Hertil små kartoffeltærter kraftige rødvinssauce.
Vis hele menuen

Svinemørbrad Wellington

165,00 kr. pr. person

Indbagt i butterdej med champignon, serrano og sennep serveres med marinerede grovskårne tomater og stegte grøntsager. Hertil fransk kartoffeltærte med emmentaler og bacon og mild pebersauce.
Vis hele menuen

Baconstegt dyrefilet

289,00 kr. pr. person

Serveret med frisk grøn waldorfsalat, rysteribs, brændt knoldselleri og agurkesalat. Hertil smørstegte kartofler og enebærflødesauce.
Vis hele menuen

Gammeldags oksesteg af tykstegsfilet

169,00 kr. pr. person

Serveret med sukkerglaserede løg, grøntsager, hvide kartofler, surt og kraftig oksestegssauce (grøntsager kommer rå og skal koges i letsaltet vand)
Vis hele menuen

Helstegt marmoret oksefilet med krølfedt

225,00 kr. pr. person

Serveret med løgtærte gratineret med ost, marineret bønnesalat, hasselbagte kartofler og sauce al a bearnaise.
Vis hele menuen

Kalvemørbrad

249,00 kr. pr. person

Ombundet med serrano serveres med ovnbagte rodfrugter og honningbagte rødløg. Hertil Pommes Anna og kantarelsauce.
Vis hele menuen

Klassisk kalvesteg

169,00 kr. pr. person

Stegt som vildt serveret med waldorfsalat, tyttebær, surt og baconbraiserede bønner. Hertil små smørstegte kartofler og vildtflødesauce.
Vis hele menuen

Rosastegt kalvefilet

219,00 kr. pr. person

Med citron og persille serveret med persillebraiseret knoldselleri, grillet asparges og langtidsbagte tomater. Hertil små kartoffeltærter og estragonsauce.
Vis hele menuen

Rosmarinstegt Gråsten hane-kyllingebryst

149,00 kr. pr. person

Serveret med saute af asparges, grønne bønner og små bagte løg samt spinatsalat vendt med bagte cherrytomater og rødløg. Hertil små stegte kartofler og rosmarinskysauce.
Vis hele menuen

FAQ

Når du skal betale for din bestilling, har du flere valgmuligheder.
1. Du kan betale via bankoverførsel
2. Du kan betale i vores udleveringsrum, hvor vi både modtager kontant og dankort
3. Du kan betale, når du får leveret maden, hvor vi kun modtager kontant og lige penge

Ja. Vi har et mindre lager af tallerkner, glas, bestik og diverse bordpynt, som vi gerne låner ud til dit arrangement. Spørg gerne ved bestilling af din menu.

Det gør vi selvfølgelig. Du skal blot oplyse, hvor mange personer det drejer sig om, samt hvad personerne tåler og ønsker. Så laver vi en særlig menu/ret, som behager deres smag.

Du kan bestille mad direkte fra vores hjemmeside, men du har også mulighed for at ringe og aftale tid for en nærmere snak. Måske vi kan aftale det over telefonen. Ellers kan vi arrangerer et tidspunkt for et møde.

Det er vigtigt, at du husker at oplyse de oplysninger, der fremgår af din ordrebekræftelse. Vi skal bede om kundenavn, telefonnummer, leveringsadresse samt dato for, hvornår arrangementet blev afholdt.

Vi hjælper dig gerne med at sammensætte din menu. Du har enten mulighed for at afgive ønsker og få et menuforslag, eller du kan booke et møde med vores kok, som guider dig igennem de forskellige retter og sammensætninger.

Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp eller rådgivning
Så tøv ikke med at tage fat i os!
Ring til os på:
5858 5054Send en besked
chevron-down