Hovedretter

De rigtige råvarer giver den bedste smag - bestil hovedretten til din middag her.

Vores hovedretter leveres i hele stege for at bevare den gode kvalitet og smag. Vores kartoffelretter kommer i flotte ildfaste fade og saucen leveres i gryde og skal varmes op. Det eneste, I selv skal sørge for, er saucekander, kartoffelskåle, fade, tag-tøj og stort skærebræt med en god kniv til at skære kødet med.

Marineret lammekølle

165,00 kr. pr. person

Fyldt med krydderyoghurt og soltørret-tomater serveret med grov ratatouille smat skåret agurk vendt i myntecreme. Hertil timianstegte kartofler og lammeskysauce.
Vis hele menuen

Rosastegt oksemørbrad stegt med timian

249,00 kr. pr. person

Serveret med jordskok-puré, honningbagte gulerødder og tomatsalat. Hertil små kartoffeltærter kraftige rødvinssauce.
Vis hele menuen

Svinemørbrad Wellington

165,00 kr. pr. person

Indbagt i butterdej med champignon, serrano og sennep serveres med marinerede grovskårne tomater og stegte grøntsager. Hertil fransk kartoffeltærte med emmentaler og bacon og mild pebersauce.
Vis hele menuen

Baconstegt dyrefilet

289,00 kr. pr. person

Serveret med frisk grøn waldorfsalat, rysteribs, brændt knoldselleri og agurkesalat. Hertil smørstegte kartofler og enebærflødesauce.
Vis hele menuen

Gammeldags oksesteg af tykstegsfilet

169,00 kr. pr. person

Serveret med sukkerglaserede løg, grøntsager, hvide kartofler, surt og kraftig oksestegssauce (grøntsager kommer rå og skal koges i letsaltet vand)
Vis hele menuen

Helstegt marmoret oksefilet med krølfedt

225,00 kr. pr. person

Serveret med løgtærte gratineret med ost, marineret bønnesalat, hasselbagte kartofler og sauce al a bearnaise.
Vis hele menuen

Kalvemørbrad

249,00 kr. pr. person

Ombundet med serrano serveres med ovnbagte rodfrugter og honningbagte rødløg. Hertil Pommes Anna og kantarelsauce.
Vis hele menuen

Klassisk kalvesteg

169,00 kr. pr. person

Stegt som vildt serveret med waldorfsalat, tyttebær, surt og baconbraiserede bønner. Hertil små smørstegte kartofler og vildtflødesauce.
Vis hele menuen

Rosastegt kalvefilet

219,00 kr. pr. person

Med citron og persille serveret med persillebraiseret knoldselleri, grillet asparges og langtidsbagte tomater. Hertil små kartoffeltærter og estragonsauce.
Vis hele menuen

Rosmarinstegt Gråsten hane-kyllingebryst

149,00 kr. pr. person

Serveret med saute af asparges, grønne bønner og små bagte løg samt spinatsalat vendt med bagte cherrytomater og rødløg. Hertil små stegte kartofler og rosmarinskysauce.
Vis hele menuen

FAQ

Ønsker du, at vi skal afhente din tomme service, skal dette fremgå allerede ved bestillingen af din mad. Der kan forekomme ændringer i leveringsprisen. Har du ikke mulighed for at aflevere servicen, kan du ringe til os og lave en aftale omkring afhentning.

Ja. Vi har et mindre lager af tallerkner, glas, bestik og diverse bordpynt, som vi gerne låner ud til dit arrangement. Spørg gerne ved bestilling af din menu.

Ja, vores service skal returneres i rengjort stand medmindre andet er aftalt. Er rengøringen mangelfuld, vil der blive opkrævet et gebyr for opvask på 1000 kr. samt 10 kr. pr. kuvert.

Det gør vi selvfølgelig. Du skal blot oplyse, hvor mange personer det drejer sig om, samt hvad personerne tåler og ønsker. Så laver vi en særlig menu/ret, som behager deres smag.

Vi har som udgangspunkt åbent alle dage på nær de sædvanlige helligdage som d. 24.12. og d. 1.1. Enkelte dage er som oftest travle for os, hvorfor det er vigtigt at være i god tid med reservation af dato samt bestilling af menu.

Du modtager en faktura 2-3 dage før datoen for dit arrangement. Her kan du se det samlede beløb både inkl. og ekskl. moms. Vil du betale med bankoverførsel, er det også her, du kan se vores bankoplysninger.

Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp eller rådgivning
Så tøv ikke med at tage fat i os!
Ring til os på:
5858 5054Send en besked
chevron-down