Klassisk kalvesteg

169,00 kr. pr. person

Stegt som vildt serveret med waldorfsalat, tyttebær, surt og baconbraiserede bønner. Hertil små smørstegte kartofler og vildtflødesauce.

Vis mere

Kommentar


Er der særlige hensyn f.eks. allergier mm., da det er en vigtig information til køkkenet

Hvis du ønsker at tilføje eller bytte en ret ud med en anden

Overblik over bestilling
Har du tilføjelser til Klassisk kalvesteg? Klassisk kalvesteg
Klassisk kalvesteg
Antal kuverter: voksne & børn.
Pris pr. person:
Har du husket tilvalg til Klassisk kalvesteg?
Klassisk kalvesteg

    Pris pr. person 0 kr.

    Børn er halv pris af voksen kuvertpris

    Brug for hjælp?

    Har du brug for hjælp eller rådgivning? Så tøv ikke med at tage fat i os!

    Ring til os på:
    5858 5054
    Levering til hele Sjælland
    Altid friske råvarer
    Hurtig og nem checkud

    Andre populære menuer

    FAQ

    Når du skal betale for din bestilling, har du flere valgmuligheder.
    1. Du kan betale via bankoverførsel
    2. Du kan betale i vores udleveringsrum, hvor vi både modtager kontant og dankort
    3. Du kan betale, når du får leveret maden, hvor vi kun modtager kontant og lige penge

    Når du bestiller mad fra Kok Amok skal du være opmærksom på, at vi har et minimum på 8 personer (10 ved levering af mad). I enkelte tilfælde, er det muligt at bestille til færre personer, men hør os altid ad, inden du bestiller.

    Vi sætter stor pris på at høre fra jer, så efterlad gerne en anmeldelse på enten Trustpilot eller Facebook og fortæl os om din oplevelse.

    Du har selvfølgelig mulighed for at ændre antallet af kuverter. Faktisk helt op til 3 hverdage før dit arrangement. Vi sætter dog altid pris på at få et ca. antal ved bestilling.

    Vi bestræber os altid på at levere maden til det ønskede leveringstidspunkt, men for en sikkerheds skyld har vi et leveringsspænd på 30 minutter. Så ønsker I, at maden ankommer kl. 18.00, vil det enten hedde mellem 17.30-18.00 eller 18.00-18.30.

    Det gør vi selvfølgelig. Du skal blot oplyse, hvor mange personer det drejer sig om, samt hvad personerne tåler og ønsker. Så laver vi en særlig menu/ret, som behager deres smag.

    chevron-down