Koldt bord

Koldt bord er en speciel dansk betegnelse for en række kolde og lune anretninger, der serveres med brød.

Koldt bord er en speciel dansk betegnelse for en række kolde og lune anretninger, der serveres med brød.

Til vores kolde bord kommer sildene færdigpyntet på porcelæn- og glasskåle samt på fade lige klar til at blive sat på buffeten. De varme retter står i flotte ildfaste fade i termokassen, hvori der kan være op til 3 lag. Det eneste, I selv skal sørge for, er buffetbestik, et stort skærebræt og en god kniv til at skære kød med.

Klassisk koldt bord

199,00 kr. pr. person

  • Marinerede sild pyntet med løgringe og dild   
  • Hjemmelavede karrysild pyntet med syltede rødløg og brøndkarse 
  • Stegt rødspættefilet med grov remoulade og citron 
  • Dild-gravad laks pyntet med sennepsfrø serveret med rævesauce 
  • Hjemmelavede hønsesalat med bacon og syltede svampe 
  • Oksekødsroastbeef med pickles, ristede løg og peberrod 
  • Mørbradbøf med bløde løg og surt 
  • Hjemmelavede frikadeller serveret med kold kartoffelsalat 
  • Sprødstegt ribbensteg med rødkål og surt
  • Osteanretning med vindruer og kiks
Koldt bord er en speciel dansk betegnelse for en række kolde og lune anretninger. Til vores kolde bord kommer sildene færdigpyntet på porcelæn- og glasskåle samt på fade lige klar til at blive sat på buffeten. De varme retter står i flotte ildfaste fade i termokassen, hvori der kan være op til 3 lag. Det eneste, I selv skal sørge for, er tagtøj, et stort skærebræt og en god kniv til at skære kød med.
Vis hele menuen

Anderledes koldt bord

249,00 kr. pr. person

  • Bloody Mary marinerede sild med brændt selleri og selleriskud 
  • Stegt sild med rygeost og radiser pyntet med karseurt 
  • Rødbede-gin laks på salatblade pyntet med sprøde nudler og peberrodscreme 
  • Kyllingelår fyldt med svampepesto stegt med rosmarin på bygotto 
  • Okse Teres Major stegt med syltede peberkorn 
  • Ølglaseret krone af revelsben
  • Fintsnittet rødkålssalat med vindruer, appelsin og valnødder
  • Æblesalat med rucola, tranebær, vesterhavsost og pinjekerner 
  • Gratineret kartoffeltærte med løg og porre
  • Pistacie cheesecake med lemoncurd og appelsin
Koldt bord er en speciel dansk betegnelse for en række kolde og lune anretninger. Til vores kolde bord kommer sildene færdigpyntet på porcelæn- og glasskåle samt på fade lige klar til at blive sat på buffeten. De varme retter står i flotte ildfaste fade i termokassen, hvori der kan være op til 3 lag. Det eneste, I selv skal sørge for, er tagtøj, et stort skærebræt og en god kniv til at skære kød med.
Vis hele menuen

Invitér venner og familie til det perfekte kolde bord

Uanset om du skal invitere gæster til en dejlig frokost eller om natmaden skal til festen skal bestilles, så er vores kolde borde en god måde at fylde maverne på. Vores team af kokke har udarbejdet to forskellige menuer til et godt koldt bord, som indeholder lidt af det hele – og lidt til.
Du kan vælge mellem det klassiske kolde bord samt vores anderledes kolde bord.

Vores klassiske kolde bord byder blandt andet på velkendte retter som:

  • Hjemmelavede karrysild pyntet med syltede rødløg og brøndkarse
  • Stegte rødspættefileter
  • Oksekødsroastbeef med pickles, ristede løg og peberrod
  • Mørbradbøf med bløde løg og surt
  • Sprødstegt svinekam
  • Osteanretning med vindruer og kiks

På Kok Amoks anderledes kolde bord kan du blive fristet af retter som:

  • Bloody Mary marinerede sild med brændt selleri og selleriskud
  • Lammefilet stegt med rosmarin og havsalt på bygotto
  • Okse Teres Major stegt med syltede peberkorn
  • Salsa verde kartoffelsalat med rødløg og dijonolie
  • Pistacie cheesecake med lemoncurd og appelsin

Skulle du have spørgsmål til menuerne, er du mere end velkommen til at give os et kald på 5858 5054. Hvis der er en ret eller to, du ønsker at skifte ud eller hvis du ønsker at tilføje en ekstra ret, så løser vi gerne dette for dig.
Sidder du inde med særlige ønsker til dit kolde bord, så gør vi selvfølgelig vores bedste for at sammensætte en menu.
Husk, vi også laver skønne frokostretter, hvis dette passer bedre til dit arrangement.

FAQ

Vi hjælper dig gerne med at sammensætte din menu. Du har enten mulighed for at afgive ønsker og få et menuforslag, eller du kan booke et møde med vores kok, som guider dig igennem de forskellige retter og sammensætninger.

Vi har som udgangspunkt åbent alle dage på nær de sædvanlige helligdage som d. 24.12. og d. 1.1. Enkelte dage er som oftest travle for os, hvorfor det er vigtigt at være i god tid med reservation af dato samt bestilling af menu.

Ønsker du serveringspersonale til dit arrangement, kan vi godt hjælpe jer med det. Prisen for vores tjenere er 495 kr. pr. time i minimum 3 timer. Antallet af tjenere vurderes ud fra kuvertantal samt ønskede arbejdsopgaver. Forvent at en tjener kan servicerer 12 gæster.

Vær opmærksom på, at køretiden med start i Slagelse medregnes som timeløn.

Vi sætter stor pris på at høre fra jer, så efterlad gerne en anmeldelse på enten Trustpilot eller Facebook og fortæl os om din oplevelse.

Har vi en aftale om, at vi afhenter servicen, forventer vi at gøre dette inden for 8 hverdage. Vi ringer til dig dagen før, vi afhenter servicen og aftaler tid og sted.

Oplys den præcise leveringsadresse, så vores GPS kan finde frem til jer.

Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp eller rådgivning
Så tøv ikke med at tage fat i os!
Ring til os på:
5858 5054Send en besked
chevron-down