Grilltilbehør

Med Kok Amoks grilltilbehør finder du nemt frem til det perfekte tilbehør til din menu.

Vi har sammensat et stort udvalg af spændende og lækre salater samt kartoffelretter, som du frit kan vælge i mellem. På den måde bestemmer du selv, hvor let eller tung en middag du ønsker, og du kan samtidig sikre dig en menu, der byder på mange forskellige smagsoplevelser.

Sammensæt din perfekte menu

Vi har listet vores store udvalg af retter op, så du blot skal vælge, hvor mange tilbehørsretter du ønsker til dit arrangement, og om disse retter skal består af salater, sauce, varme eller kolde kartoffelretter eller en god blanding af det hele.

Hvis du ønsker sparring til at finde det rette tilbehør til din menu, så resultatet går op i en højere enhed, er du mere end velkommen til at give os et kald på 5858 5054. Så kan vi sammen finde frem til en menu, der både tager højde for dine særlige ønsker, dine gæsters smagsløg og kokkens eventuelle forslag.

Husk, at der altid følger hjemmebagt brød og økologisk smør med, når du bestiller grilltilbehør.

Du kan vælge mellem 4, 5, 6 eller 7 tilbehørsretter.

FAQ

Når du afhenter din mad, skal du oplyse det navn, som maden er bestilt i (det navn, som står på ordrebekræftelsen). Herefter henter vi din bestilling til dig og vil selvfølgelig være behjælpelige med at få pakket det i bilen – med lidt god vilje kan der være til 20-25 personer i en stationcar, hvor sæderne er lagt ned.

Det fremgår af din faktura, hvornår vi ønsker, at betalingen er gået igennem. Husk derfor at kigge den godt efter.

Vi gør opmærksom på, at det d. 31. december kun er muligt at bestille vores nytårsmenu og desværre ikke andre menuer, buffeter og retter fra cateringkortet.

Du modtager en faktura 2-3 dage før datoen for dit arrangement. Her kan du se det samlede beløb både inkl. og ekskl. moms. Vil du betale med bankoverførsel, er det også her, du kan se vores bankoplysninger.

Vi sætter stor pris på at høre fra jer, så efterlad gerne en anmeldelse på enten Trustpilot eller Facebook og fortæl os om din oplevelse.

Vi har som udgangspunkt åbent alle dage på nær de sædvanlige helligdage som d. 24.12. og d. 1.1. Enkelte dage er som oftest travle for os, hvorfor det er vigtigt at være i god tid med reservation af dato samt bestilling af menu.

Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp eller rådgivning
Så tøv ikke med at tage fat i os!
Ring til os på:
5858 5054Send en besked
chevron-down