Anledninger

Den Enkle Julebuffet

199,00 kr. pr. person

  • Hjemmelavede karrysild pyntet med syltet rødløg og brøndkarse
  • Stegt rødspættefilet med grov remoulade og citron
  • Klassisk hønsesalat med champignon pyntet med karseurt
  • Lun leverpostej med champignon og bacon
  • Sennepsglaseret hamburgerryg
  • Sprødstegt ribbensteg med sprød svær. Hertil lun rødkål
  • Kålsalat med appelsin, græskarkerner og granatæble
  • Brieost og Emmentaler med vindruer og kiks
Vis hele menuen

Vegetar / Veganske retter

179,00 kr. pr. person

Det er ikke nødvendigvis kedeligt at være vegetar/veganer, og man behøver ikke at være vegetar/veganer for at nyde Kok Amoks bud på kødfrie retter.  Vegetar-vegansk
  • 4 retter - 179,-
  • 5 retter - 209,-
  • 6 retter - 229,-
  • 7 retter - 242,-
  • 8 retter - 252,-
  • Derefter 15,- pr. ret
Hvor mange retter skal jeg vælge? Baseret på vores erfaringer, anbefaler vi følgende antal retter til forskellige formål: 4-5 retter til frokost 6-8 retter til aften Vi hjælper gerne med at vælge Er det svært at vælge mellem de mange lækre retter eller er I i tvivl om, hvilket udvalg der passer til jeres arrangement, så kontakt os endelig. Vi hjælper gerne med den perfekte sammensætning, så jeres arrangement bliver en succes.
Vis hele menuen

Klassisk Brunch

179,00 kr. pr. person

  • Økologisk yoghurt med bagte jordbær og rabarber samt sprød granola   
  • Røræg af danske æg 
  • Sprødstegt bacon 
  • Ristede krydderbrunchpølser
  • Spinatroulade med røget laks og flødeost pyntet med syltede løg 
  • Røget rullepølse og italiensk spegepølse anrettet på marinerede salatblade 
  • Lun kartoffeltortilla med bagte cherrytomater 
  • Chokoladebrownie med pekannødder 
  • Amerikanske pandekager med marinerede skovbær 
  • Emmentaler, brie og mellemlagret skæreost med vindruer
  • Frisk melon og ananas
  Brunch er en blanding af morgenmad og frokost. Vores brunch leveres færdigt i porcelæn og på fade lige til at blive sat på buffeten. De varme retter står i flotte ildfaste fade i termokasser, hvori der kan være op til 3 lag.
Vis hele menuen

Brunch - Moderne

199,00 kr. pr. person

  • Citronskyr med spicy pærekompot og honningristet havre
  • Scramble eggs vendt med spinat og frisk mozzarella 
  • Bacon stegt med frisk timian 
  • Honningstegte kyllingebrunchpølser med bagte tomater 
  • Varmrøget laks med rygeost på marinerede salatblade pyntet med radiser og mandler
  • Charcuteribræt af slagterens specialiteter kombineret med pesto og oliven
  • Rawsalat med avocado, ristet sesam og chiliolie 
  • Lun tærte med kartoffel, spinat, emmentaler og ristede solsikkekerner
  • Kanelsnegletærte med glasur og hindbærstøv
  • Tomme De Savoie, manchego og vesterhavsost. Hertil appelsinsyltede valnødder og hybenchutney
  • Friskskåret frugt
Brunch er en skøn blanding af morgenmad og frokost. Vores brunch leveres færdigt i porcelæn og på fade lige til at blive sat på buffeten. De varme retter står i flotte ildfaste fade i termokasser, hvori der kan være op til 3 lag.
Vis hele menuen

Buffet 1

195,00 kr. pr. person

  • Kok Amoks tunmousse anrettet med håndpillede rejer på salatblade pyntet med kaviar, citron og karse 
  • Dansk landskinke glaseret med sennep og brun farin
  • Mør oksetykstegsfilet stegt med hvidløg og rosmarin 
  • Salatbar på fade med to slags dressing 
  • Pastasalat med tomatpesto, edamame bønner, oliven og rucola 
  • Flødegratinerede kartofler 
  • Mazarintærte bagt med brombær og lime serveret med vaniljecreme 
  Buffet er en metode til servering, hvor gæsten forsyner sig selv, og hvor hele menuen sættes frem fra start, så værtsrollen også bliver mere afslappet. Vores buffet kommer færdigpyntet på porcelæn og i glasskåle samt på fade lige klar til at blive sat på buffeten. De varme retter står i flotte ildfaste fade i termokassen, hvori der kan være op til tre lag. Det eneste, I selv skal sørge for, er tagtøj, et stort skærebræt og en god kniv til at skære kød med.
Vis hele menuen

Buffet 2

209,00 kr. pr. person

  • Laksefarseret rødspætteroulade anrettet på hjertesalat pyntet med stenbiderrogn og karseurt 
  • Baconstegt kalkunbryst fyldt med persillepesto, spinat og flødeost 
  • Langtidsstegt whiskymarineret kalvetykstegsfilet 
  • Rucolasalat med semidried cherrytomater, fennikel, mango og ristede pinjekerner    
  • Spidskålssalat med røde æbler, persille og saltede mandler vendt i sennepsdressing 
  • Perlecouscoussalat med soltørrede tomater, ærter, feta, oliven og mynte 
  • Kartoffeltærte bagt med tomat, løg og emmentaler 
  • Blød chokoladekage serveret med marinerede skovbær og vaniljecreme
Buffet er en metode til servering, hvor gæsten forsyner sig selv, og hvor hele menuen sættes frem fra start, så værtsrollen også bliver mere afslappet. Vores buffet kommer færdigpyntet på porcelæn og i glasskåle samt på fade lige klar til at blive sat på buffeten. De varme retter står i flotte ildfaste fade i termokassen, hvori der kan være op til tre lag. Det eneste, I selv skal sørge for, er tagtøj, et stort skærebræt og en god kniv til at skære kød med.
Vis hele menuen

Buffet 3

239,00 kr. pr. person

  • Honningglaseret torskefilet på crispysalat og syltede bøgehatte pyntet med safranmayo og sprød serranoskinke
  • Koldrøget andebryst serveret med citrusmarineret æble og tranebær 
  • Langtidsbraiseret gris krydret med røget paprika 
  • Helstegt oksefilet stegt med lime, knust oliven og rosmarinkvist  
  • Sprøde salatblade med soyaristede kikærter, ananas og sukkerærter pyntet med ribs 
  • Spicy bønnesalat med feta, hvidløg, oliven og ristede solsikkekerner 
  • Orzo-pasta vendt med tern af grillet aubergine, tomat, agurk, peberfrugt og soltørret tomat
  • Ovnbagte små kartofler bagt med rosmarin og cherrytomater 
  • Marcipantærte med havreknas serveret med vaniljebagte rabarber og jordbær. Hertil vaniljecreme
Buffet er en metode til servering, hvor gæsten forsyner sig selv, og hvor hele menuen sættes frem fra start, så værtsrollen også bliver mere afslappet. Vores buffet kommer færdigpyntet på porcelæn og i glasskåle samt på fade lige klar til at blive sat på buffeten. De varme retter står i flotte ildfaste fade i termokassen, hvori der kan være op til tre lag. Det eneste, I selv skal sørge for, er tagtøj, et stort skærebræt og en god kniv til at skære kød med.
Vis hele menuen

Den Klassiske Julebuffet

249,00 kr. pr. person

  • Gammeldags modnet sild med løgringe og dild 
  • Kryddermarineret sild med kapers og hakket løg
  • Hjemmelavede karry-æggesalat pyntet med ærteskud  
  • Stegte rødspættefilet med grov remoulade og citron 
  • Halve æg med håndpillede rejer og mayonnaise 
  • Julegravad laks med enebær hertil sennepsdressing   
  • Lune pandestegte frikadeller med små syltede agurker
  • Mørbradbøf af gris med blødeløg 
  • Sprød andesteg på æbler og svesker stegt med timian 
  • Flæskesteg af dansk gris med sprød svær stegt med laurbær. Hertil lun julerødkål  
  • Kålsalat med appelsin, græskarkerner og granatæble 
  • Tomme De Savoie, rødskimmel ost, Unika Knas med vindruer og kiks
Vis hele menuen

Juletapas

349,00 kr. pr. person

  • Valnøddesild pyntet med figner, syltet sennepskorn og rødløg 
  • Friteret Øl-paneret hvid fisk hertil sauce tartare og citron  
  • Grov lakse-rilette med bladselleri og kapers 
  • Røget dyrekølle med estragonmayo og ærteskud 
  • Sprød grønkålssalat med fasan, perleløg, æble og vesterhavsost 
  • Confiteret andelår anrettet på stegte kartofler 
  • Okse teres major stegt med persille og bagte løg 
  • Flanks-steak af gris stegt med hvidløg og grøn peber  
  • Æblesalat med rucola, tranebær og nødder
  • Pannacotta af risengrød med dulche de leche og nøddekrokant 
  • Citron-mandeltærte pyntet med flormelis serveres med vaniljecreme 
  • Hjemmebagt rosmarinbrød, rugbrød, krydderfedt og økologisk smør
Vis hele menuen

Den Store Julebuffet

325,00 kr. pr. person

  • Hjemmelavede karrysild med æble og timian pyntet med brøndkarse og syltet rødløg 
  • Julemarineret sild med hakket løg og kapers  
  • Stegt sild i eddike med rygeost, radiser og rødløg 
  • Stegte rødspættefilet med grov remoulade og citron 
  • Halve æg med håndpillede rejer og mayonnaise 
  • Koldrøget laks med røræg og grønne asparges pyntet med brøndkarse 
  • Tarteletter med høns i asparges 
  • Gammeldags sylte. Hertil rødbeder og sennep 
  • Mørbradbøf med blødeløg, champignon og flødesauce 
  • Sennepsglaseret juleskinke 
  • Julemedisterpølse. Hertil grov sennep og rødbeder 
  • Æbleflæsk med fersk og røget flæsk 
  • Sprødstegt andesteg stegt med timian på æbler og svesker 
  • Kålsalat med appelsin, græskarkerner og granatæble 
  • Osteanretningen med vindruer, nødder og kiks 
  • Klassisk risalamande med kirsebærsauce 
  • Hjemmebagt brød, rugbrød, krydderfedt og økologisk smør
Vis hele menuen

Kok Amoks Bryllupsmenu

495,00 kr. pr. person

Nytårsmenu

444,00 kr. pr. person

Vegetar nytårsmenu

444,00 kr. pr. person

Kok Amoks Konfirmationsmenu

239,00 kr. pr. person

Her kan I se Kok Amoks konfirmationsmenu 2024. Kokken har gjort sig umage for at sammensætte dejlige, velsmagende retter, som I kan nyde til den store dag. Konfirmationsmenuen er sat sammen, så I har mulighed for at vælge mellem tre forskellige forretter, tre forskellige desserter og tre forskellige slags natmad. Hovedretten til konfirmationen bliver serveret som buffet og vi har sørget for, at der er en masse lækre retter at vælge mellem. Du bestiller ved at vælge de ønskede retter i boksene herunder. Husk, at I selvfølgelig altid er velkomne til at ringe eller skrive til Morten, hvis I har særlige ønsker til jeres menu. Hovedret: 239,- Forret & hovedret: 284,- Hovedret & dessert: 284,- Forret, hovedret & dessert: 329,- Natmad: 65,-  
Vis hele menuen

Stegebuffet

219,00 kr. pr. person

Reception - min. 5 retter

109,00 kr. pr. person

Tapas

219,00 kr. pr. person

FAQ

Vi hjælper dig gerne med at sammensætte din menu. Du har enten mulighed for at afgive ønsker og få et menuforslag, eller du kan booke et møde med vores kok, som guider dig igennem de forskellige retter og sammensætninger.

Ja. Vi har et mindre lager af tallerkner, glas, bestik og diverse bordpynt, som vi gerne låner ud til dit arrangement. Spørg gerne ved bestilling af din menu.

Har du særlige ønsker til maden til dit arrangement, er du velkommen til at sende Morten en e-mail på [email protected], hvor han vil tage stilling til, om det kan lade sig gøre, samt hvad det i så fald vil koste. Vi er som udgangspunkt altid klar på at få dine ønsker opfyldt.

Når du afhenter din mad, skal du oplyse det navn, som maden er bestilt i (det navn, som står på ordrebekræftelsen). Herefter henter vi din bestilling til dig og vil selvfølgelig være behjælpelige med at få pakket det i bilen – med lidt god vilje kan der være til 20-25 personer i en stationcar, hvor sæderne er lagt ned.

Ja, vi kan sagtens sende en kok med til jeres arrangement til at tranchere og fylde buffeten op.

Prisen for vores kok er 1.200 kr. for første time. Herefter 595 kr. pr. time. Vær opmærksom på, at køretiden med start i Slagelse medregnes som timeløn.

Har vi en aftale om, at vi afhenter servicen, forventer vi at gøre dette inden for 8 hverdage. Vi ringer til dig dagen før, vi afhenter servicen og aftaler tid og sted.

Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp eller rådgivning
Så tøv ikke med at tage fat i os!
Ring til os på:
5858 5054Send en besked
chevron-down