Buffet

Med en buffet kan du tilbyde din gæster et lækkert udvalg af smagfulde retter, hvor der er noget til alles smag

Buffet med kokkens specialiteter

Hos Kok Amok har vi gjort det nemt for dig at vælge den helt perfekte anretning til dit arrangement. Vi har sammensat fem forskellige menuer med et udvalg af vores mest lækre retter, der matcher enhver anledning og smag.

Buffet er en metode til servering, hvor gæsten forsyner sig selv, og hvor hele menuen sættes frem fra start, så værtsrollen også bliver mere afslappet.

Vores buffet leveres færdigpyntet på porcelæn og i glasskåle samt på fade lige klar til at blive sat på buffeten. De varme retter står i flotte ildfaste fade i termokassen, hvori der kan være op til tre lag. Det eneste, I selv skal sørge for, er tagtøj, et stort skærebræt og en god kniv til at skære kød med.

 

Buffet 1

219,00 kr. pr. person

  • Kok Amoks tunmousse anrettet med håndpillede rejer på sprøde salatblade pyntet stenbiderrogn, citron og karseurt
  • Duroc skinkeculotte glaseret med honning, salvie og frisk chili
  • Mør okseculottesteg stegt med hvidløg og rosmarin
  • Klassisk salatbar anrettet på fad. Hertil 2 slags hjemmelavede dressinger
  • Cæsarpastasalat vendt med hjertesalat pyntet med høvlet parmesan. Hertil sprøde brødtern
  • Flødegratineret kartofler
  • Blød chokoladekage serveret med marinerede skovbær og vaniljecreme
Vis hele menuen

Buffet 2

249,00 kr. pr. person

  • Rødspætteroulade fyldt med laksefars anrettet på hjertesalat pyntet med stenbiderrogn og karseurt
  • Baconstegt kalkunbryst fyldt med flødeost og sauté af spinat stegt med karry
  • Kalvetykstegsfilet marineret i kokkens egen whiskymarinade
  • Sprød kikærtesalat med avocado, agurk og springløg vendt i dijonolie med persille
  • Spinatsalat med semidried tomater, syltede perleløg og æble toppet med ristet boghvede
  • Orzo-pasta med basilikumpesto samt fine tern af agurk, tomat og peberfrugt
  • Små kartofler bagt med olivenolie, sennepskorn, anis og fennikelfrø
  • Citron-marcipankage med lemoncurd pyntet med små marengskys serveret med farincreme
Vis hele menuen

Buffet 3

269,00 kr. pr. person

  • Langtidsbagt torskefilet anrettet på crispysalat med syltede bøgehatte og serranoskinke pyntet med ørredkaviar
  • Koldrøget andebryst serveret med citrusmarineret æble og tranebær
  • Glaseret nakke af gris langtidsbraiseret med med teriyakisoya, frisk chili, ingefær og forårsløg
  • Helstegt oksefilet stegt med masser af krydret dry rub
  • Spicy bønnesalat med soltørret tomat, rødløg, salattern og knuste mandler
  • Salatblade med grillede artiskokhjerter, fennikel, sennepskorn samt bagte tomater
  • Spidskålssalat med røde æbler, persille og saltede mandler vendt i mild sennepscreme
  • Kartoffelroulade fyldt med sauterede spinatblade
  • Marcipantærte med havreknas serveret med vaniljebagte rabarber og jordbær. Hertil vaniljecreme
Vis hele menuen

Buffet 4

295,00 kr. pr. person

  • Laksesalat af persillebagt laks og varmrøget laks på salatblade med fennikel og appelsin anrettet med dijonmayo pyntet med friterede kapers og friske krydderurter
  • Vitello tonnato anrettet med tuncreme,  høvlet parmesanost og hakket persille
  • Hel kalveculotte krydret med citrontimian, peberkorn og havsalt
  • Langtidsstegt lammekølle fyldt med hvidløg, græskarkerner, yoghurt og urter
  • Citronmarineret dyreinderlår stegt med røget bacon
  • Grønne salatblade med edamamebønner, sliced cornichons vendt i vinaigrette pyntet med solsikkekerner
  • Blomkålscouscous med avocado, oliven og sukkerærter pyntet med granatæble
  • Ruculasalat med bagte cherrytomater, pinjekerner og knust salatost
  • Timiankrydrede kartoffelbåde bagt med olivenolie og havsalt
  • Pistacie-hindbærtærte med nødde-toscafyld serveret med citrus-creme
Vis hele menuen

Buffet 5

349,00 kr. pr. person

  • Sashimi tun marineret i pokesauce anrettet på grønne salatblade pyntet med chilimayo, frisk chili og sesam
  • Sprød ballotine af Gråsten hanebryst anrettet med estragonmayo pyntet med krydderurter
  • Rosa oksemørbrad stegt med persille, citron og hvidløg
  • Wellington af gris med svampe og parmaskinke indbagt i butterdej
  • Hjertesalatblade med agurk, ærter og hasselnødder vendt med mormordressing
  • Appelsin-grapesalat på spæde salatblade, saltede græskarkerner pyntet med blåbær
  • Padronsalat med belugalinser, marinerede oliven og urtebagte cherrytomater
  • Ovnbagte kartofler med røget paprika, hvidløg og tomat
  • Klassisk tiramisu med knust chokolade og kakaopulver anrettet i små glas
  • Gateau Marcel serveret med høvlet hvid chokolade og friske skovbær
Vis hele menuen

Fem forskellige buffeter til ud af huset

Uanset om du vælger den lille eller en større menu, kan du med en buffet tilbyde dine gæster et lækkert udvalg af smagfulde retter, som de selv kan variere på tallerkenen, som de ønsker. Buffet er uformelt og fleksibelt og gør det derfor nemt for dig som vært at tage dig af dine gæster. Derfor er buffet også især velegnet til arrangementer som:

Vi klarer det hele med din buffet

Når du bestiller mad hos Kok Amok, sørger vi for, at du kun selv skal stå for et minimalt arbejde med maden. Vi kokkererer, anretter og leverer. Du skal blot vælge, hvilken buffet du ønsker, og sørge for at pakke det ud af varmekasserne, når maden ankommer.

Har du brug for hjælp til at vælge den rigtige menu til dit arrangement, eller er du i tvivl om, hvorvidt du skal bestille ekstra tilbehør, er vi naturligvis behjælpelige med valget. Ring til os på telefon 5858 5054 eller skriv til os på mail mad@kok-amok.dk.

Du kan vælge selv at afhente din bestilling hos Kok Amok på Smedegade 65 i Slagelse, eller få det leveret på din adresse på Sjælland.

Har du spørgsmål vedrørende bestilling, betaling, levering eller andet, så besøg vores FAQ her.

FAQ

Du modtager en faktura 2-3 dage før datoen for dit arrangement. Her kan du se det samlede beløb både inkl. og ekskl. moms. Vil du betale med bankoverførsel, er det også her, du kan se vores bankoplysninger.

Ønsker du, at vi skal afhente din tomme service, skal dette fremgå allerede ved bestillingen af din mad. Der kan forekomme ændringer i leveringsprisen. Har du ikke mulighed for at aflevere servicen, kan du ringe til os og lave en aftale omkring afhentning.

Vi sætter stor pris på at høre fra jer, så efterlad gerne en anmeldelse på enten Trustpilot eller Facebook og fortæl os om din oplevelse.

Vi gør opmærksom på, at det d. 31. december kun er muligt at bestille vores nytårsmenu og desværre ikke andre menuer, buffeter og retter fra cateringkortet.

Når du skal betale for din bestilling, har du flere valgmuligheder.
1. Du kan betale via bankoverførsel
2. Du kan betale i vores udleveringsrum, hvor vi både modtager kontant og dankort
3. Du kan betale, når du får leveret maden, hvor vi kun modtager kontant og lige penge

Har vi en aftale om, at vi afhenter servicen, forventer vi at gøre dette inden for 8 hverdage. Vi ringer til dig dagen før, vi afhenter servicen og aftaler tid og sted.

Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp eller rådgivning
Så tøv ikke med at tage fat i os!
Ring til os på:
5858 5054Send en besked
chevron-down