Buffet 4

275,00 kr. pr. person

  • Laksesalat a la salade nicoise bestående af bagt laks og varmrøget laks anrettet på salatblade med kartofler, oliven, cherrytomat og bønner pyntet med æg, ørredrogn og dild. Hertil dijon-krydderdressing 
  • Tagnata, lynstegt okse, anrettet på salatblade med sesam og frisk chili 
  • Rosastegt kalvefilet stegt med trøfler og sort peber  
  • Helstegt lammesteg marineret med krydderyoghurt 
  • Glaseret svinekæber med brunede gulerødder 
  • Sprød salat med grillede artiskokhjerter, oliven og semidried tomater
  • Karrybagt blomkål anrettet på salat med syltede perleløg, saltede peanuts og ærteskud 
  • Rustik bondesalat med agurk, tomat, peberfrugt, rødløg og salatost 
  • Kartoffelroulade fyldt med sauterede spinatblade 
  • Sprød pistacie-mazarintærte med nøddekarameltopping. Hertil pisket vaniljecreme

Buffet er en metode til servering, hvor gæsten forsyner sig selv, og hvor hele menuen sættes frem fra start, så værtsrollen også bliver mere afslappet.
Vores buffet kommer færdigpyntet på porcelæn og i glasskåle samt på fade lige klar til at blive sat på buffeten. De varme retter står i flotte ildfaste fade i termokassen, hvori der kan være op til tre lag. Det eneste, I selv skal sørge for, er tagtøj, et stort skærebræt og en god kniv til at skære kød med.

Vis mere
Tilvalg til buffet
Ekstra tilbehør

Kommentar


Er der særlige hensyn f.eks. allergier mm., da det er en vigtig information til køkkenet

Hvis du ønsker at tilføje eller bytte en ret ud med en anden

Overblik over bestilling
Har du tilføjelser til Buffet 4? Buffet 4
Buffet 4
Antal kuverter: voksne & børn.
Pris pr. person:
Har du husket tilvalg til Buffet 4?
Buffet 4

Pris pr. person 0 kr.

Børn er halv pris af voksen kuvertpris

Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp eller rådgivning? Så tøv ikke med at tage fat i os!

Ring til os på:
5858 5054
Levering til hele Sjælland
Altid friske råvarer
Hurtig og nem checkud

Andre populære menuer

FAQ

Det er vigtigt, at du husker at oplyse de oplysninger, der fremgår af din ordrebekræftelse. Vi skal bede om kundenavn, telefonnummer, leveringsadresse samt dato for, hvornår arrangementet blev afholdt.

Ja, og den er yderst vigtig at tjekke igennem, da det er her, vi bekræfter den information, vi har fået om dit arrangement. F.eks. er det vigtigt, at du husker at tjekke, om detaljer som dato, tidspunkt, leveringsadresse, kuvertantal og menu er korrekte.

Er der en fejl i din bekræftelse, så kontakt os hurtigst muligt, så vi kan rette din bestilling til.

Du har selvfølgelig mulighed for at ændre antallet af kuverter. Faktisk helt op til 3 hverdage før dit arrangement. Vi sætter dog altid pris på at få et ca. antal ved bestilling.

Oplys den præcise leveringsadresse, så vores GPS kan finde frem til jer.

Ja, vi kan sagtens sende en kok med til jeres arrangement til at tranchere og fylde buffeten op.

Prisen for vores kok er 1.200 kr. for første time. Herefter 595 kr. pr. time. Vær opmærksom på, at køretiden med start i Slagelse medregnes som timeløn.

Maden bliver leveret færdiganrettet på fade og i skåle, så det er klar til at sætte på bordet. Alle kolde retter bliver leveret i brødkasser, så der er mulighed for at stable kasserne. De varme retter leveres i termokasser, og her skal du være opmærksom på, at der kan være op til tre lag i én termokasse. Så tjek gerne en ekstra gang, inden du ringer og siger, at der mangler noget.

chevron-down