Menuer

Klassisk Brunch

199,00 kr. pr. person

  • Økologisk skyr med jordbærpure og honninggranola
  • Røræg af danske æg 
  • Sprødstegt bacon 
  • Ristede krydderbrunchpølser
  • Spinatroulade med røget laks og flødeost pyntet med syltede løg 
  • Slagterens rullepølse samt sønderjysk spegepølse anrettet på marinerede salatblade med cherrytomater og agurk
  • Lun tærte med porre, kartoffel, tomat og vesterhavsost
  • Chokoladebrownie med pekannødder 
  • Amerikanske pandekager med marinerede skovbær 
  • Emmentaler, brie og mellemlagret skæreost med vindruer
  • Frisk melon og ananas
  Brunch er en blanding af morgenmad og frokost. Vores brunch leveres færdigt i porcelæn og på fade lige til at blive sat på buffeten. De varme retter står i flotte ildfaste fade i termokasser, hvori der kan være op til 3 lag.
Vis hele menuen

Brunch - Moderne

249,00 kr. pr. person

  • Græsk yoghurt med vanilje og peanutbutter toppet med nøddemysli
  • Røræg vendt med spinat og frisk mozzarella
  • Sprødstegt bacon
  • Kyllingebrunchpølser stegt med bagte tomater
  • Varmrøget laks med rygeost på marinerede salatblade pyntet med radiser og mandler
  • Charcuteribræt af slagterens specialiteter kombineret med pesto og oliven
  • Salatblade med avocado, gulerod og rødbede toppet med sesam
  • Grøntsagsmuffins med spinat, skinke og solsikkekerner
  • Kanelsnegletærte med glasur og hindbærstøv
  • Tomme De Savoie, manchego og vesterhavsost. Hertil honningsyltede valnødder og blommekompot
  • Friskskåret frugt
Brunch er en skøn blanding af morgenmad og frokost. Vores brunch leveres færdigt i porcelæn og på fade lige til at blive sat på buffeten. De varme retter står i flotte ildfaste fade i termokasser, hvori der kan være op til 3 lag.
Vis hele menuen

Buffet 1

219,00 kr. pr. person

  • Kok Amoks tunmousse anrettet med håndpillede rejer på sprøde salatblade pyntet stenbiderrogn, citron og karseurt
  • Duroc skinkeculotte glaseret med honning, salvie og frisk chili
  • Mør okseculottesteg stegt med hvidløg og rosmarin
  • Klassisk salatbar anrettet på fad. Hertil 2 slags hjemmelavede dressinger
  • Cæsarpastasalat vendt med hjertesalat pyntet med høvlet parmesan. Hertil sprøde brødtern
  • Flødegratineret kartofler
  • Blød chokoladekage serveret med marinerede skovbær og vaniljecreme
Vis hele menuen

Buffet 2

249,00 kr. pr. person

  • Rødspætteroulade fyldt med laksefars anrettet på hjertesalat pyntet med stenbiderrogn og karseurt
  • Baconstegt kalkunbryst fyldt med flødeost og sauté af spinat stegt med karry
  • Kalvetykstegsfilet marineret i kokkens egen whiskymarinade
  • Sprød kikærtesalat med avocado, agurk og springløg vendt i dijonolie med persille
  • Spinatsalat med semidried tomater, syltede perleløg og æble toppet med ristet boghvede
  • Orzo-pasta med basilikumpesto samt fine tern af agurk, tomat og peberfrugt
  • Små kartofler bagt med olivenolie, sennepskorn, anis og fennikelfrø
  • Citron-marcipankage med lemoncurd pyntet med små marengskys serveret med farincreme
Vis hele menuen

Buffet 3

269,00 kr. pr. person

  • Langtidsbagt torskefilet anrettet på crispysalat med syltede bøgehatte og serranoskinke pyntet med ørredkaviar
  • Koldrøget andebryst serveret med citrusmarineret æble og tranebær
  • Glaseret nakke af gris langtidsbraiseret med med teriyakisoya, frisk chili, ingefær og forårsløg
  • Helstegt oksefilet stegt med masser af krydret dry rub
  • Spicy bønnesalat med soltørret tomat, rødløg, salattern og knuste mandler
  • Salatblade med grillede artiskokhjerter, fennikel, sennepskorn samt bagte tomater
  • Spidskålssalat med røde æbler, persille og saltede mandler vendt i mild sennepscreme
  • Kartoffelroulade fyldt med sauterede spinatblade
  • Marcipantærte med havreknas serveret med vaniljebagte rabarber og jordbær. Hertil vaniljecreme
Vis hele menuen

Buffet 4

295,00 kr. pr. person

  • Laksesalat af persillebagt laks og varmrøget laks på salatblade med fennikel og appelsin anrettet med dijonmayo pyntet med friterede kapers og friske krydderurter
  • Vitello tonnato anrettet med tuncreme,  høvlet parmesanost og hakket persille
  • Hel kalveculotte krydret med citrontimian, peberkorn og havsalt
  • Langtidsstegt lammekølle fyldt med hvidløg, græskarkerner, yoghurt og urter
  • Citronmarineret dyreinderlår stegt med røget bacon
  • Grønne salatblade med edamamebønner, sliced cornichons vendt i vinaigrette pyntet med solsikkekerner
  • Blomkålscouscous med avocado, oliven og sukkerærter pyntet med granatæble
  • Ruculasalat med bagte cherrytomater, pinjekerner og knust salatost
  • Timiankrydrede kartoffelbåde bagt med olivenolie og havsalt
  • Pistacie-hindbærtærte med nødde-toscafyld serveret med citrus-creme
Vis hele menuen

Buffet 5

349,00 kr. pr. person

  • Sashimi tun marineret i pokesauce anrettet på grønne salatblade pyntet med chilimayo, frisk chili og sesam
  • Sprød ballotine af Gråsten hanebryst anrettet med estragonmayo pyntet med krydderurter
  • Rosa oksemørbrad stegt med persille, citron og hvidløg
  • Wellington af gris med svampe og parmaskinke indbagt i butterdej
  • Hjertesalatblade med agurk, ærter og hasselnødder vendt med mormordressing
  • Appelsin-grapesalat på spæde salatblade, saltede græskarkerner pyntet med blåbær
  • Padronsalat med belugalinser, marinerede oliven og urtebagte cherrytomater
  • Ovnbagte kartofler med røget paprika, hvidløg og tomat
  • Klassisk tiramisu med knust chokolade og kakaopulver anrettet i små glas
  • Gateau Marcel serveret med høvlet hvid chokolade og friske skovbær
Vis hele menuen

Klassisk koldt bord

199,00 kr. pr. person

  • Marinerede sild pyntet med løgringe og dild   
  • Hjemmelavede karrysild pyntet med syltede rødløg og brøndkarse 
  • Stegt rødspættefilet med grov remoulade og citron 
  • Dild-gravad laks pyntet med sennepsfrø serveret med rævesauce 
  • Hjemmelavede hønsesalat med bacon og syltede svampe 
  • Oksekødsroastbeef med pickles, ristede løg og peberrod 
  • Mørbradbøf med bløde løg og surt 
  • Hjemmelavede frikadeller serveret med kold kartoffelsalat 
  • Sprødstegt ribbensteg med rødkål og surt
  • Osteanretning med vindruer og kiks
Koldt bord er en speciel dansk betegnelse for en række kolde og lune anretninger. Til vores kolde bord kommer sildene færdigpyntet på porcelæn- og glasskåle samt på fade lige klar til at blive sat på buffeten. De varme retter står i flotte ildfaste fade i termokassen, hvori der kan være op til 3 lag. Det eneste, I selv skal sørge for, er tagtøj, et stort skærebræt og en god kniv til at skære kød med.
Vis hele menuen

Anderledes koldt bord

249,00 kr. pr. person

  • Bloody Mary marinerede sild med brændt selleri og selleriskud 
  • Stegt sild med rygeost og radiser pyntet med karseurt 
  • Rødbede-gin laks på salatblade pyntet med sprøde nudler og peberrodscreme 
  • Kyllingelår fyldt med svampepesto stegt med rosmarin på bygotto 
  • Okse Teres Major stegt med syltede peberkorn 
  • Ølglaseret krone af revelsben
  • Fintsnittet rødkålssalat med vindruer, appelsin og valnødder
  • Æblesalat med rucola, tranebær, vesterhavsost og pinjekerner 
  • Gratineret kartoffeltærte med løg og porre
  • Pistacie cheesecake med lemoncurd og appelsin
Koldt bord er en speciel dansk betegnelse for en række kolde og lune anretninger. Til vores kolde bord kommer sildene færdigpyntet på porcelæn- og glasskåle samt på fade lige klar til at blive sat på buffeten. De varme retter står i flotte ildfaste fade i termokassen, hvori der kan være op til 3 lag. Det eneste, I selv skal sørge for, er tagtøj, et stort skærebræt og en god kniv til at skære kød med.
Vis hele menuen

Tapas

219,00 kr. pr. person

FAQ

Ja. Du må meget gerne reservere datoen for dit arrangement, inden du ved, hvad menuen skal bestå af. På den måde er du sikker på, at vi har plads i kalenderen til dit arrangement.

Har du særlige ønsker til maden til dit arrangement, er du velkommen til at sende Morten en e-mail på mad@kok-amok.dk, hvor han vil tage stilling til, om det kan lade sig gøre, samt hvad det i så fald vil koste. Vi er som udgangspunkt altid klar på at få dine ønsker opfyldt.

Du kan bestille mad direkte fra vores hjemmeside, men du har også mulighed for at ringe og aftale tid for en nærmere snak. Måske vi kan aftale det over telefonen. Ellers kan vi arrangerer et tidspunkt for et møde.

Du modtager en faktura 2-3 dage før datoen for dit arrangement. Her kan du se det samlede beløb både inkl. og ekskl. moms. Vil du betale med bankoverførsel, er det også her, du kan se vores bankoplysninger.

Vi sætter stor pris på at høre fra jer, så efterlad gerne en anmeldelse på enten Trustpilot eller Facebook og fortæl os om din oplevelse.

Vi har som udgangspunkt åbent alle dage på nær de sædvanlige helligdage som d. 24.12. og d. 1.1. Enkelte dage er som oftest travle for os, hvorfor det er vigtigt at være i god tid med reservation af dato samt bestilling af menu.

Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp eller rådgivning
Så tøv ikke med at tage fat i os!
Ring til os på:
5858 5054Send en besked
chevron-down