MAD TIL BARNEDÅB

Barnedåb

En barnedåb er en stor dag for hele familien, og hos Kok Amok kan vi være behjælpelige med maden, så I som familie kun skal koncentrere jer om den lille ny og jeres gæster.

Vi kan sammensætte en lækker menu, uanset om jeres barnedåb skal fejres med en brunch, en buffet eller en traditionel frokost.

Spørgsmål?

Ring til os på
5858 5054

Send os en e-mail på
mad@kok-amok.dk

Populært til Barnedåb

Barnedåb Med Mad I Høj Kvalitet

Hos Kok Amok har vi stor erfaring med levering af mad til barnedåb, og vi kan derfor hjælpe med at finde ud af, hvilken type mad der matcher lige præcis jeres ønsker og jeres barnedåbsfest. Vi hjælper med at sammensætte den perfekte menu af enten lune eller kolde retter og sikrer, at intet bliver glemt.

Vi vægter den gode kvalitet højt, og det kan smages i al vores mad. Vi ved, at kvalitet og gode råvarer går hånd i hånd, og derfor bruger vi kun de bedste til vores mad. Derfor er du også altid sikret velsmagende og lækker mad i høj kvalitet, når du vælger os som din diner transportable til jeres barnedåb.

 

Til Levering Eller Afhentning

Du kan vælge selv at afhente maden til jeres barnedåb på vores adresse i Slagelse, ligesom vi naturligvis også tilbyder levering direkte til døren på hele Sjælland.

Alt vores mad leveres flot anrettet på fade og i skåle, og varme retter kommer i termobokse, således alt er klart til servering – nemt og bekvemt.

Bestil mad til jeres barnedåb direkte her på hjemmesiden eller skriv eller ring til os på telefon 5858 5054, hvis du har brug for hjælp til sammensætning af jeres menu.

Det siger vores kunder om os

icon-test_02

Vi har netop holdt fødselsdagsfrokost med tapasmenu fra Kok Amok. Maden kom som aftalt, flot anrettet på fade og i skåle – og de varme retter pakket forsvarligt. Maden var virkelig lækker og smukt anrettet. Velsmagen var i højsædet.

Stella
icon-test_02

1000 tak for super god mad til min fødselsdag.

 

Jeg sagde til mine gæster i velkomst talen, at Morten fra kok Amok sagde:  At kokke kan alt”!
– Og det skal jeg love for Du og dit firma kan leve op til, – det var bare super super god lækker og flot anrettet mad vi modtog

Der var derfor også MASSER af roser fra glade bespiste gæster.

Festen gik bare rigtig god, med dejlig mad, mange indslag, sjovt teater forestilling og fed musik.

 

De bedste hilsner Jørgen og min frue Hanne.

Jørgen

Bestil et forslag

Skal du bruge et unikt forslag til sammensætning af din mad til dit arrangement?

Reservér en dato

Lad os sætte kryds i kalenderen for dit kommende arrangement og vent med at bestemme menuen til senere.

logo-web-white
Kontakt os

Ring til os på

5858 5054

Send os en e-mail på
mad@kok-amok.dk

Vestsjællandscentret 10,

4200 Slagelse

Cvr. nr.: 41246855

Åbningstider
Hverdage: 10 til 19
Lørdage: 10 til 16
Søndage: 10 til 15
Catering

Mad ud af huset fra Kok Amok betyder festmad til både små og store arrangementer, mærkedage samt højtider.

Vi har gjort det nemt for dig at vælge den menu, der passer din begivenhed bedst – uanset om det gælder skøn mad til din fødselsdag, jeres kommende bryllupsmenu eller bare en hyggelig sammenkomst med familie og venner.