Kok Amoks Bryllupsmenu

495,00 kr. pr. person

Stående snacks
Friteret anderilette med trøffelmayo
samt canapé med spicy tigerrejesalat

Forret 1
Gratineret kulmule anrettet på frisk asparges-mangosalat.
Hertil maltbrød og økologisk smør

Forret 2
Avocado-panna cotta med tuntatar samt knas

Hovedret
Dansk kalvefilet med citron og vild timian serveret med sommerbeder bagt med honning, brombær samt knækkede valnødder.
Hertil sød, cremet gulerodspuré og ærtesalat med råsyltede tyttebær serveret med Kok Amoks kartoffelkage og salvieskysauce

Dessert
Triple chokolademousse pyntet med marengskiks og appelsinkrokant

Vis mere

Kommentar


Er der særlige hensyn f.eks. allergier mm., da det er en vigtig information til køkkenet

Hvis du ønsker at tilføje eller bytte en ret ud med en anden

Overblik over bestilling
Har du tilføjelser til Kok Amoks Bryllupsmenu? Kok Amoks Bryllupsmenu
Kok Amoks Bryllupsmenu
Antal kuverter: voksne & børn.
Pris pr. person:
Har du husket tilvalg til Kok Amoks Bryllupsmenu?
Kok Amoks Bryllupsmenu

  Pris pr. person 0 kr.


  Brug for hjælp?

  Har du brug for hjælp eller rådgivning? Så tøv ikke med at tage fat i os!

  Ring til os på:
  5858 5054

  Bryllup – Den store dag

  Er den store dag lige om hjørnet, og ønsker I at finde en bryllupsmenu, der passer jer og jeres gæsters smag helt perfekt?
  Vi sikrer dig kvalitet i både menusammensætning og hele dit forløb fra menuinspiration til jeres endelige valg af menu.

  Vores Kok Amok-team har efterhånden været en del af mange bryllupsfester, hvilket kun gør os i stand til at give dig den ekspertise, du søger, når der skal arrangeres en bryllupsmenu, der byder på lidt mere af det hele.

  Fra inspiration til den endelige bryllupsmenu

  Bryllupsmenuen er et vigtigt element på jeres dag. Derfor skal I selvfølgelig være sikre på, at vi skaber en perfekt menu i tæt samarbejde med jer, så vi er sikre på, at bryllupsmenuen falder I jeres gæsters smag, og I kan nyde maden med et stort smil på læben.

  Vi kan præsentere jer for et bredt udvalg af retter og menuer, som er egnet til jeres bryllupsmenu, og vi samler hellere end gerne alle jeres særlige ønsker til festmaden og sender et menuforslag, der er skræddersyet jer og jeres fest – uanset om der er tale om bryllupsbuffet, tre-retters menu eller helt særlige ønsker som for eksempel en vegetarisk bryllupsmenu.

  Du er garanteret festmad af høj kvalitet

  Hos Kok Amok vi ikke blot kendte for vores catering i særklasse. Vi er nemlig også blevet sat på kortet på grund af vores store passion for at skabe menuer, der byder på kvalitet i både nye og mere kendte indpakninger. Vores team af kokke elsker at tænke kreativt i køkkenet for at give jer det bedst mulige resultat. Deres ypperste opgave er at sikre jer en bryllupsmenu, der bringer glæde på jeres store dag, så I ikke skal tænke på andet end at læne jer tilbage og nyde hinanden og jeres gæster.

  Vi leverer jeres bryllupsmenu lige til døren

  Uanset om jeres bryllupsfest skal holdes hjemme i haven, i festlokalet eller på Sjællands nordligste punkt, skal I ikke være i tvivl om, at vi sørger for, at jeres mad ankommer lige til døren og i det aftalte tidsrum. Vi leverer nemlig cateringmenuer på hele Sjælland.

  Har i spørgsmål til sammensætning af jeres bryllupsmenu, så tøv ikke med at ringe til os på 58 58 50 54.

  Levering til hele Sjælland
  Altid friske råvarer
  Hurtig og nem checkud

  Andre populære menuer

  FAQ

  Ja, og den er yderst vigtig at tjekke igennem, da det er her, vi bekræfter den information, vi har fået om dit arrangement. F.eks. er det vigtigt, at du husker at tjekke, om detaljer som dato, tidspunkt, leveringsadresse, kuvertantal og menu er korrekte.

  Er der en fejl i din bekræftelse, så kontakt os hurtigst muligt, så vi kan rette din bestilling til.

  Vi gør opmærksom på, at det d. 31. december kun er muligt at bestille vores nytårsmenu og desværre ikke andre menuer, buffeter og retter fra cateringkortet.

  Som udgangspunkt er leveringsprisen ekskl. afhentning af service. Ønsker du, at vi skal afhente din tomme service, skal dette fremgå allerede ved bestillingen af din mad. Der kan forekomme ændring i leveringsprisen.

  Vi leverer mad til hele Sjælland. Efter særlig aftale kan vi levere til Fyn og Omø.

  Det er vigtigt, at du husker at oplyse de oplysninger, der fremgår af din ordrebekræftelse. Vi skal bede om kundenavn, telefonnummer, leveringsadresse samt dato for, hvornår arrangementet blev afholdt.

  Hvis noget af din bestilling mangler, så ring til os hurtigst muligt, så vi kan nå at reagere på det. Er det først blevet opdaget efter, det er for sent, så ring eller send os en e-mail, så vi sammen kan finde en løsning.

  chevron-down