Konfirmation 2024

Velsmagende konfirmationsmenu til den store dag

Sammensæt selv den perfekte menu til konfirmationen

Vi kan præsentere et bredt udvalg af muligheder inden for såvel traditionelle konfirmationsmenuer som de mere enestående og anderledes menuer, der matcher lige præcis den non- eller konfirmation, I holder.

Skal det være en tre eller fire rettes menu med lækkert mørt kød og hjemmelavet dessert, eller passer en alsidig buffet med både kolde og varme anretninger bedre til jeres konfirmation? Uanset hvad I er til, finder I den helt rigtige løsning hos os.

Garanti for høj kvalitet

Hos Kok Amok er vi kendte for vores diner transportable i særklasse. Vores dygtige og erfarne kokke arbejder hver dag for at levere den lækreste mad, hvor kun de bedste og mest friske råvarer er blevet nøje udvalgt og anvendes i alle retter. Vi lægger stor vægt på den gode smag og kreativiteten i maden, og vores menuer til jeres konfirmation vil derfor også bære præg af de råvarer, der er aktuelle i netop denne sæson.

Al vores mad laves naturligvis fra bunden, og det er vi stolte af. For vi ved, at I og jeres gæster kan smage forskellen.

Konfirmationsmad til levering eller afhentning

Vi vil hellere end gerne hjælpe med at sammensætte den helt perfekte menu til jeres konfirmation, ligesom du også selv kan vælge og sammensætte direkte her på hjemmesiden.

Har du ikke tid til selv at afhente maden på vores adresse i Slagelse, tilbyder vi levering direkte til jeres konfirmation, og vi leverer til hele Sjælland. Kontakt os på telefon 5858 5054 for bestilling eller yderligere oplysninger.

Kok Amoks Konfirmationsmenu

239,00 kr. pr. person

Her kan I se Kok Amoks konfirmationsmenu 2024. Kokken har gjort sig umage for at sammensætte dejlige, velsmagende retter, som I kan nyde til den store dag. Konfirmationsmenuen er sat sammen, så I har mulighed for at vælge mellem tre forskellige forretter, tre forskellige desserter og tre forskellige slags natmad. Hovedretten til konfirmationen bliver serveret som buffet og vi har sørget for, at der er en masse lækre retter at vælge mellem. Du bestiller ved at vælge de ønskede retter i boksene herunder. Husk, at I selvfølgelig altid er velkomne til at ringe eller skrive til Morten, hvis I har særlige ønsker til jeres menu. Hovedret: 239,- Forret & hovedret: 284,- Hovedret & dessert: 284,- Forret, hovedret & dessert: 329,- Natmad: 65,-  
Vis hele menuen

FAQ

Når du skal betale for din bestilling, har du flere valgmuligheder.
1. Du kan betale via bankoverførsel
2. Du kan betale i vores udleveringsrum, hvor vi både modtager kontant og dankort
3. Du kan betale, når du får leveret maden, hvor vi kun modtager kontant og lige penge

Det er vigtigt, at du husker at oplyse de oplysninger, der fremgår af din ordrebekræftelse. Vi skal bede om kundenavn, telefonnummer, leveringsadresse samt dato for, hvornår arrangementet blev afholdt.

Vi gør opmærksom på, at det d. 31. december kun er muligt at bestille vores nytårsmenu og desværre ikke andre menuer, buffeter og retter fra cateringkortet.

Det gør vi selvfølgelig. Du skal blot oplyse, hvor mange personer det drejer sig om, samt hvad personerne tåler og ønsker. Så laver vi en særlig menu/ret, som behager deres smag.

Oplys den præcise leveringsadresse, så vores GPS kan finde frem til jer.

Ja, og den er yderst vigtig at tjekke igennem, da det er her, vi bekræfter den information, vi har fået om dit arrangement. F.eks. er det vigtigt, at du husker at tjekke, om detaljer som dato, tidspunkt, leveringsadresse, kuvertantal og menu er korrekte.

Er der en fejl i din bekræftelse, så kontakt os hurtigst muligt, så vi kan rette din bestilling til.

Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp eller rådgivning
Så tøv ikke med at tage fat i os!
Ring til os på:
5858 5054Send en besked
chevron-down