Den Klassiske Julebuffet

275,00 kr. pr. person

  • Gammeldags modnet sild med løgringe og dild
  • Kryddermarinerede sild med kapers og hakkede løg
  • Hjemmelavede æggesalat med karry pyntet med ærteskud
  • Stegte rødspættefileter med grov remoulade og frisk citron
  • Halve æg med håndpillede rejer og mayonnaise
  • Julegravad laks med enebær serveret med sennepsdressing
  • Lune, pandestegte frikadeller med små syltede agurker
  • Mørbradbøf af gris med bløde løg
  • Sprød andesteg på æbler og svesker stegt med timian
  • Flæskesteg af dansk gris med sprød svær stegt med laurbær. Hertil lun julerødkål
  • Kålsalat med appelsin, græskarkerner og granatæble
  • Tomme De Savoie, rødskimmel samt lagret fast ost med vindruer og kiks
Vis mere

Kommentar


Er der særlige hensyn f.eks. allergier mm., da det er en vigtig information til køkkenet

Hvis du ønsker at tilføje eller bytte en ret ud med en anden

Overblik over bestilling
Har du tilføjelser til Den Klassiske Julebuffet? Den Klassiske Julebuffet
Den Klassiske Julebuffet
Antal kuverter: voksne & børn.
Pris pr. person:
Har du husket tilvalg til Den Klassiske Julebuffet?
Den Klassiske Julebuffet

Pris pr. person 0 kr.

Børn er halv pris af voksen kuvertpris

Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp eller rådgivning? Så tøv ikke med at tage fat i os!

Ring til os på:
5858 5054
Levering til hele Sjælland
Altid friske råvarer
Hurtig og nem checkud

Andre populære menuer

FAQ

Der følger ikke tagbestik med, når vi leverer jeres menu. Så husk at have bestik klar til fade, skåle og andet.

Du henter din bestilte mad på vores adresse Smedegade 65, 4200 Slagelse.

Mange bliver tit overraskede over mængden af kasser og skåle, så sørg for at have ryddet køkkenbordet og hav gerne plads på køkkengulvet til at stable kasserne.

Du har selvfølgelig mulighed for at ændre antallet af kuverter. Faktisk helt op til 3 hverdage før dit arrangement. Vi sætter dog altid pris på at få et ca. antal ved bestilling.

Ja. Du må meget gerne reservere datoen for dit arrangement, inden du ved, hvad menuen skal bestå af. På den måde er du sikker på, at vi har plads i kalenderen til dit arrangement.

Vi anbefaler altid, at maden leveres en time før, I skal spise eller en halv time før, gæsterne ankommer, så I kan nå at pakke ud og få et overblik over de – måske – mange kasser, skåle, glas osv.

chevron-down