Bestil et forslag

Information

Vær opmærksom på, at vi skal bede om din endelige menu 8-14 dage før datoen for arrangementet og det endelige antal kuverter senest tre dage før.

Sidder du inde med spørgsmål til menuen, levering eller noget helt tredje, er du velkommen til at ringe til os på 5858 5054.

Du kan i øvrigt læse om vores mange praktiske informationer her.

Bestil et forslag

Oplysninger vedr. arrangementet

Praktiske oplysninger

Vi har en svartid på op til 14 dage til at beregne og sende et forslag retur

Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp eller rådgivning
Så tøv ikke med at tage fat i os!
Ring til os på:
5858 5054Send en besked

FAQ

Vi sætter stor pris på at høre fra jer, så efterlad gerne en anmeldelse på enten Trustpilot eller Facebook og fortæl os om din oplevelse.

Det fremgår af din faktura, hvornår vi ønsker, at betalingen er gået igennem. Husk derfor at kigge den godt efter.

Det er vigtigt, at du husker at oplyse de oplysninger, der fremgår af din ordrebekræftelse. Vi skal bede om kundenavn, telefonnummer, leveringsadresse samt dato for, hvornår arrangementet blev afholdt.

Mange bliver tit overraskede over mængden af kasser og skåle, så sørg for at have ryddet køkkenbordet og hav gerne plads på køkkengulvet til at stable kasserne.

Ønsker du serveringspersonale til dit arrangement, kan vi godt hjælpe jer med det. Prisen for vores tjenere er 495 kr. pr. time i minimum 3 timer. Antallet af tjenere vurderes ud fra kuvertantal samt ønskede arbejdsopgaver. Forvent at en tjener kan servicerer 12 gæster.

Vær opmærksom på, at køretiden med start i Slagelse medregnes som timeløn.

Du kan bestille mad direkte fra vores hjemmeside, men du har også mulighed for at ringe og aftale tid for en nærmere snak. Måske vi kan aftale det over telefonen. Ellers kan vi arrangerer et tidspunkt for et møde.

chevron-down