skip to Main Content
5858 5054 mad@kok-amok.dk

Reception – let mad og små retter

Hos Kok Amok leverer vi mad til alle typer receptioner – uanset om det er til forretningensmanden, der har fået nyt job, eller der er tale om en reception i forbindelse med kunstnerens nye udstilling.

Vi tilbyder både afhentning på vores adresse i centrum af Slagelse eller levering direkte til adressen. Vi leverer på hele Sjælland, uanset om du afholder din reception i København, Kalundborg eller Karise.

Sammensæt selv din receptionsmenu

Alt efter størrelsen på receptionen og antal inviterede gæster, har du mulighed for selv at sammensætte din menu, så den matcher lige præcis din reception. Vi har et stort udvalg af lækre og velsmagende små anretninger, der passer til enhver anledning, og som naturligvis er let at spise stående, som det gør sig bedst til denne type arrangement.

Vi leverer maden flot anrettet på fade og i skåle, så den rent visuelt også fremstår lækker og indbydende – det eneste, du skal sørge for, er at være til stede for dine gæster og nyde din reception uden stress over maden.

Høj kvalitet og gode råvarer

Hos Kok Amok har vi mange års erfaring i mad til reception, og det kan mærkes på det, du får leveret.

Vores kokke kræser for maden og den enkelte detalje, og vi lægger en stor ære i at levere lækker, indbydende og velsmagende mad i den højeste kvalitet. Fordi for os, betyder kvalitet alt. Derfor bruger vi også kun de bedste og mest friske råvarer i alle vores menuer, og vi laver alt vores mad fra bunden – og det kan smages.

Bestil mad til reception

Har du brug for hjælp til at sammensætte menuen til din reception, er vi naturligvis behjælpelige. For hjælp eller yderligere information kan du ringe til os på telefon 5858 5054 eller skrive til os på mail mad@kok-amok.

Back To Top