Spansk pølsebord

175,00 kr. pr. person

  • Bresaola med dijoncreme
  • Spansk chorizopølse med basilikumpesto
  • Lomo med syltet rødløg
  • Vitello tonnato med kapers og parmesan
  • Sortfodsskinke med oliventappanade
  • Spansk lomo med tomatpesto
  • Oliven, artiskokhjerter, semidried tomater
  • Tomme De Savoie og dehydreret rødkit
  • Hjemmebagt rosmarinbrød bagt med olivenolie
Vis mere

Kommentar


Er der særlige hensyn f.eks. allergier mm., da det er en vigtig information til køkkenet

Hvis du ønsker at tilføje eller bytte en ret ud med en anden

Overblik over bestilling
Har du tilføjelser til Spansk pølsebord? Spansk pølsebord
Spansk pølsebord
Antal kuverter: voksne & børn.
Pris pr. person:
Har du husket tilvalg til Spansk pølsebord?
Spansk pølsebord

    Pris pr. person 0 kr.


    Brug for hjælp?

    Har du brug for hjælp eller rådgivning? Så tøv ikke med at tage fat i os!

    Ring til os på:
    5858 5054
    Levering til hele Sjælland
    Altid friske råvarer
    Hurtig og nem checkud

    Andre populære menuer

    FAQ

    Vi har som udgangspunkt åbent alle dage på nær de sædvanlige helligdage som d. 24.12. og d. 1.1. Enkelte dage er som oftest travle for os, hvorfor det er vigtigt at være i god tid med reservation af dato samt bestilling af menu.

    Du har selvfølgelig mulighed for at ændre antallet af kuverter. Faktisk helt op til 3 hverdage før dit arrangement. Vi sætter dog altid pris på at få et ca. antal ved bestilling.

    Der følger ikke tagbestik med, når vi leverer jeres menu. Så husk at have bestik klar til fade, skåle og andet.

    Din tomme service skal afleveres på vores adresse Smedegade 65, 4200 Slagelse.

    Du skal blot notere dine informationer på sedlen, der ligger fremme ved indgangen.

    Aflevering af REN service er muligt 365 dage om året, 24/7.

    Vi bestræber os altid på at levere maden til det ønskede leveringstidspunkt, men for en sikkerheds skyld har vi et leveringsspænd på 30 minutter. Så ønsker I, at maden ankommer kl. 18.00, vil det enten hedde mellem 17.30-18.00 eller 18.00-18.30.

    Mange bliver tit overraskede over mængden af kasser og skåle, så sørg for at have ryddet køkkenbordet og hav gerne plads på køkkengulvet til at stable kasserne.

    chevron-down