Buffet

Med en buffet kan du tilbyde din gæster et lækkert udvalg af smagfulde retter, hvor der er noget til alles smag

Buffet med kokkens specialiteter

Hos Kok Amok har vi gjort det nemt for dig at vælge den helt perfekte anretning til dit arrangement. Vi har sammensat fem forskellige menuer med et udvalg af vores mest lækre retter, der matcher enhver anledning og smag.

Buffet er en metode til servering, hvor gæsten forsyner sig selv, og hvor hele menuen sættes frem fra start, så værtsrollen også bliver mere afslappet.

Vores buffet leveres færdigpyntet på porcelæn og i glasskåle samt på fade lige klar til at blive sat på buffeten. De varme retter står i flotte ildfaste fade i termokassen, hvori der kan være op til tre lag. Det eneste, I selv skal sørge for, er tagtøj, et stort skærebræt og en god kniv til at skære kød med.

 

Buffet 1

195,00 kr. pr. person

  • Kok Amoks tunmousse anrettet med håndpillede rejer på salatblade pyntet med kaviar, citron og karse 
  • Dansk landskinke glaseret med sennep og brun farin
  • Mør oksetykstegsfilet stegt med hvidløg og rosmarin 
  • Salatbar på fade med to slags dressing 
  • Pastasalat med tomatpesto, edamame bønner, oliven og rucola 
  • Flødegratinerede kartofler 
  • Mazarintærte bagt med brombær og lime serveret med vaniljecreme 
Vis hele menuen

Buffet 2

209,00 kr. pr. person

  • Laksefarseret rødspætteroulade anrettet på hjertesalat pyntet med stenbiderrogn og karseurt 
  • Baconstegt kalkunbryst fyldt med persillepesto, spinat og flødeost 
  • Langtidsstegt whiskymarineret kalvetykstegsfilet 
  • Rucolasalat med semidried cherrytomater, fennikel, mango og ristede pinjekerner    
  • Spidskålssalat med røde æbler, persille og saltede mandler vendt i sennepsdressing 
  • Perlecouscoussalat med soltørrede tomater, ærter, feta, oliven og mynte 
  • Kartoffeltærte bagt med tomat, løg og emmentaler 
  • Blød chokoladekage serveret med marinerede skovbær og vaniljecreme
Buffet er en metode til servering, hvor gæsten forsyner sig selv, og hvor hele menuen sættes frem fra start, så værtsrollen også bliver mere afslappet. Vores buffet kommer færdigpyntet på porcelæn og i glasskåle samt på fade lige klar til at blive sat på buffeten. De varme retter står i flotte ildfaste fade i termokassen, hvori der kan være op til tre lag. Det eneste, I selv skal sørge for, er tagtøj, et stort skærebræt og en god kniv til at skære kød med.
Vis hele menuen

Buffet 3

239,00 kr. pr. person

  • Honningglaseret torskefilet på crispysalat og syltede bøgehatte pyntet med safranmayo og sprød serranoskinke
  • Koldrøget andebryst serveret med citrusmarineret æble og tranebær 
  • Langtidsbraiseret gris krydret med røget paprika 
  • Helstegt oksefilet stegt med lime, knust oliven og rosmarinkvist  
  • Sprøde salatblade med soyaristede kikærter, ananas og sukkerærter pyntet med ribs 
  • Spicy bønnesalat med feta, hvidløg, oliven og ristede solsikkekerner 
  • Orzo-pasta vendt med tern af grillet aubergine, tomat, agurk, peberfrugt og soltørret tomat
  • Ovnbagte små kartofler bagt med rosmarin og cherrytomater 
  • Marcipantærte med havreknas serveret med vaniljebagte rabarber og jordbær. Hertil vaniljecreme
Buffet er en metode til servering, hvor gæsten forsyner sig selv, og hvor hele menuen sættes frem fra start, så værtsrollen også bliver mere afslappet. Vores buffet kommer færdigpyntet på porcelæn og i glasskåle samt på fade lige klar til at blive sat på buffeten. De varme retter står i flotte ildfaste fade i termokassen, hvori der kan være op til tre lag. Det eneste, I selv skal sørge for, er tagtøj, et stort skærebræt og en god kniv til at skære kød med.
Vis hele menuen

Buffet 4

275,00 kr. pr. person

  • Laksesalat a la salade nicoise bestående af bagt laks og varmrøget laks anrettet på salatblade med kartofler, oliven, cherrytomat og bønner pyntet med æg, ørredrogn og dild. Hertil dijon-krydderdressing 
  • Tagnata, lynstegt okse, anrettet på salatblade med sesam og frisk chili 
  • Rosastegt kalvefilet stegt med trøfler og sort peber  
  • Helstegt lammesteg marineret med krydderyoghurt 
  • Glaseret svinekæber med brunede gulerødder 
  • Sprød salat med grillede artiskokhjerter, oliven og semidried tomater
  • Karrybagt blomkål anrettet på salat med syltede perleløg, saltede peanuts og ærteskud 
  • Rustik bondesalat med agurk, tomat, peberfrugt, rødløg og salatost 
  • Kartoffelroulade fyldt med sauterede spinatblade 
  • Sprød pistacie-mazarintærte med nøddekarameltopping. Hertil pisket vaniljecreme
Buffet er en metode til servering, hvor gæsten forsyner sig selv, og hvor hele menuen sættes frem fra start, så værtsrollen også bliver mere afslappet. Vores buffet kommer færdigpyntet på porcelæn og i glasskåle samt på fade lige klar til at blive sat på buffeten. De varme retter står i flotte ildfaste fade i termokassen, hvori der kan være op til tre lag. Det eneste, I selv skal sørge for, er tagtøj, et stort skærebræt og en god kniv til at skære kød med.
Vis hele menuen

Buffet 5

299,00 kr. pr. person

  • Sashimi tun anrettet på goma wakame tangsalat og sprøde salatblade pyntet med wasabimayo og rogn
  • Vitello tonnato anrettet med tuncreme, kapersbær og høvlet parmesanost 
  • Rosa oksemørbrad stegt med persille, citron og hvidløg 
  • Gråsten hanekylling i fad med svampe, bacon, perleløg og rødvin  
  • Svinemørbrad med svampe og parmaskinke indbagt i butterdej  
  • Appelsin-grapesalat på spæde salatblade, saltede græskarkerner pyntet med blåbær   
  • Klassisk cæsarsalat med hjertesalatblade, parmesan og brødtern 
  • Stegte padron vendt med spinatblade, sød melon, feta og valnødder 
  • Timiankrydrede kartoffelstykker bagt med olivenolie og havsalt 
  • Klassisk tiramisu med knust chokolade og kakaopulver anrettet i små glas 
  • Gateau Marcel – fransk chokoladekage serveret med høvlet hvid chokolade og bær
Buffet er en metode til servering, hvor gæsten forsyner sig selv, og hvor hele menuen sættes frem fra start, så værtsrollen også bliver mere afslappet. Vores buffet kommer færdigpyntet på porcelæn og i glasskåle samt på fade lige klar til at blive sat på buffeten. De varme retter står i flotte ildfaste fade i termokassen, hvori der kan være op til tre lag. Det eneste, I selv skal sørge for, er tagtøj, et stort skærebræt og en god kniv til at skære kød med.
Vis hele menuen

Fem forskellige buffeter til ud af huset

Uanset om du vælger den lille eller en større menu, kan du med en buffet tilbyde dine gæster et lækkert udvalg af smagfulde retter, som de selv kan variere på tallerkenen, som de ønsker. Buffet er uformelt og fleksibelt og gør det derfor nemt for dig som vært at tage dig af dine gæster. Derfor er buffet også især velegnet til arrangementer som:

Vi klarer det hele med din buffet

Når du bestiller mad hos Kok Amok, sørger vi for, at du kun selv skal stå for et minimalt arbejde med maden. Vi kokkererer, anretter og leverer. Du skal blot vælge, hvilken buffet du ønsker, og sørge for at pakke det ud af varmekasserne, når maden ankommer.

Har du brug for hjælp til at vælge den rigtige menu til dit arrangement, eller er du i tvivl om, hvorvidt du skal bestille ekstra tilbehør, er vi naturligvis behjælpelige med valget. Ring til os på telefon 5858 5054 eller skriv til os på mail mad@kok-amok.dk.

Du kan vælge selv at afhente din bestilling hos Kok Amok på Smedegade 65 i Slagelse, eller få det leveret på din adresse på Sjælland.

Har du spørgsmål vedrørende bestilling, betaling, levering eller andet, så besøg vores FAQ her.

FAQ

Vi hjælper dig gerne med at sammensætte din menu. Du har enten mulighed for at afgive ønsker og få et menuforslag, eller du kan booke et møde med vores kok, som guider dig igennem de forskellige retter og sammensætninger.

Ja, vi kan sagtens sende en kok med til jeres arrangement til at tranchere og fylde buffeten op.

Prisen for vores kok er 1.200 kr. for første time. Herefter 595 kr. pr. time. Vær opmærksom på, at køretiden med start i Slagelse medregnes som timeløn.

Vores priser er ikke inkl. levering. Inden for Slagelse bygrænse er prisen 125,-, og ellers er vores leveringspriser delt op efter postnummer. Du kan se leveringspriser for dit postnummer her.

Din tomme service skal afleveres inden for 5 dage efter arrangementets afholdelse.

Når du bestiller mad fra Kok Amok skal du være opmærksom på, at vi har et minimum på 8 personer (10 ved levering af mad). I enkelte tilfælde, er det muligt at bestille til færre personer, men hør os altid ad, inden du bestiller.

Vi gør opmærksom på, at det d. 31. december kun er muligt at bestille vores nytårsmenu og desværre ikke andre menuer, buffeter og retter fra cateringkortet.

Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp eller rådgivning
Så tøv ikke med at tage fat i os!
Ring til os på:
5858 5054Send en besked
chevron-down