Brunch - Moderne

249,00 kr. pr. person

  • Græsk yoghurt med vanilje og peanutbutter toppet med nøddemysli
  • Røræg vendt med spinat og frisk mozzarella
  • Sprødstegt bacon
  • Kyllingebrunchpølser stegt med bagte tomater
  • Varmrøget laks med rygeost på marinerede salatblade pyntet med radiser og mandler
  • Charcuteribræt af slagterens specialiteter kombineret med pesto og oliven
  • Salatblade med avocado, gulerod og rødbede toppet med sesam
  • Grøntsagsmuffins med spinat, skinke og solsikkekerner
  • Kanelsnegletærte med glasur og hindbærstøv
  • Tomme De Savoie, manchego og vesterhavsost. Hertil honningsyltede valnødder og blommekompot
  • Friskskåret frugt

Brunch er en skøn blanding af morgenmad og frokost. Vores brunch leveres færdigt i porcelæn og på fade lige til at blive sat på buffeten. De varme retter står i flotte ildfaste fade i termokasser, hvori der kan være op til 3 lag.

Vis mere

Kommentar


Er der særlige hensyn f.eks. allergier mm., da det er en vigtig information til køkkenet

Hvis du ønsker at tilføje eller bytte en ret ud med en anden

Overblik over bestilling
Har du tilføjelser til Brunch - Moderne? Brunch - Moderne
Brunch - Moderne
Antal kuverter: voksne & børn.
Pris pr. person:
Har du husket tilvalg til Brunch - Moderne?
Brunch - Moderne

Pris pr. person 0 kr.

Børn er halv pris af voksen kuvertpris

Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp eller rådgivning? Så tøv ikke med at tage fat i os!

Ring til os på:
5858 5054
Levering til hele Sjælland
Altid friske råvarer
Hurtig og nem checkud

Andre populære menuer

FAQ

Der følger ikke tagbestik med, når vi leverer jeres menu. Så husk at have bestik klar til fade, skåle og andet.

Det er vigtigt, at vi kan komme i kontakt med dig eller kan få fat på en, som kan besvare vores eventuelle spørgsmål, og som kan guide os på vej i tilfælde af, at GPS’en ikke kan finde frem.

Har du særlige ønsker til maden til dit arrangement, er du velkommen til at sende Morten en e-mail på mad@kok-amok.dk, hvor han vil tage stilling til, om det kan lade sig gøre, samt hvad det i så fald vil koste. Vi er som udgangspunkt altid klar på at få dine ønsker opfyldt.

Vi har som udgangspunkt åbent alle dage på nær de sædvanlige helligdage som d. 24.12. og d. 1.1. Enkelte dage er som oftest travle for os, hvorfor det er vigtigt at være i god tid med reservation af dato samt bestilling af menu.

Når du skal betale for din bestilling, har du flere valgmuligheder.
1. Du kan betale via bankoverførsel
2. Du kan betale i vores udleveringsrum, hvor vi både modtager kontant og dankort
3. Du kan betale, når du får leveret maden, hvor vi kun modtager kontant og lige penge

Det er vigtigt, at du husker at oplyse de oplysninger, der fremgår af din ordrebekræftelse. Vi skal bede om kundenavn, telefonnummer, leveringsadresse samt dato for, hvornår arrangementet blev afholdt.

chevron-down