Buffet 4

295,00 kr. pr. person

  • Laksesalat af persillebagt laks og varmrøget laks på salatblade med fennikel og appelsin anrettet med dijonmayo pyntet med friterede kapers og friske krydderurter
  • Vitello tonnato anrettet med tuncreme,  høvlet parmesanost og hakket persille
  • Hel kalveculotte krydret med citrontimian, peberkorn og havsalt
  • Langtidsstegt lammekølle fyldt med hvidløg, græskarkerner, yoghurt og urter
  • Citronmarineret dyreinderlår stegt med røget bacon
  • Grønne salatblade med edamamebønner, sliced cornichons vendt i vinaigrette pyntet med solsikkekerner
  • Blomkålscouscous med avocado, oliven og sukkerærter pyntet med granatæble
  • Ruculasalat med bagte cherrytomater, pinjekerner og knust salatost
  • Timiankrydrede kartoffelbåde bagt med olivenolie og havsalt
  • Pistacie-hindbærtærte med nødde-toscafyld serveret med citrus-creme
Vis mere
Tilvalg til buffet
Ekstra tilbehør

Kommentar


Er der særlige hensyn f.eks. allergier mm., da det er en vigtig information til køkkenet

Hvis du ønsker at tilføje eller bytte en ret ud med en anden

Overblik over bestilling
Har du tilføjelser til Buffet 4? Buffet 4
Buffet 4
Antal kuverter: voksne & børn.
Pris pr. person:
Har du husket tilvalg til Buffet 4?
Buffet 4

Pris pr. person 0 kr.

Børn er halv pris af voksen kuvertpris

Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp eller rådgivning? Så tøv ikke med at tage fat i os!

Ring til os på:
5858 5054
Levering til hele Sjælland
Altid friske råvarer
Hurtig og nem checkud

Andre populære menuer

FAQ

Vi sætter stor pris på at høre fra jer, så efterlad gerne en anmeldelse på enten Trustpilot eller Facebook og fortæl os om din oplevelse.

Vi gør opmærksom på, at det d. 31. december kun er muligt at bestille vores nytårsmenu og desværre ikke andre menuer, buffeter og retter fra cateringkortet.

Maden bliver leveret færdiganrettet på fade og i skåle, så det er klar til at sætte på bordet. Alle kolde retter bliver leveret i brødkasser, så der er mulighed for at stable kasserne. De varme retter leveres i termokasser, og her skal du være opmærksom på, at der kan være op til tre lag i én termokasse. Så tjek gerne en ekstra gang, inden du ringer og siger, at der mangler noget.

Det er vigtigt, at vi kan komme i kontakt med dig eller kan få fat på en, som kan besvare vores eventuelle spørgsmål, og som kan guide os på vej i tilfælde af, at GPS’en ikke kan finde frem.

Du modtager en faktura 2-3 dage før datoen for dit arrangement. Her kan du se det samlede beløb både inkl. og ekskl. moms. Vil du betale med bankoverførsel, er det også her, du kan se vores bankoplysninger.

Har du særlige ønsker til maden til dit arrangement, er du velkommen til at sende Morten en e-mail på mad@kok-amok.dk, hvor han vil tage stilling til, om det kan lade sig gøre, samt hvad det i så fald vil koste. Vi er som udgangspunkt altid klar på at få dine ønsker opfyldt.

chevron-down