Bagt torskefilet

74,00 kr. pr. person

Med sortfodsskinke anrettet på salatblade med quinoa, brændt selleri og citronkaviar. Hertil hjemmebagt brød og økologisk smør.

Vis mere

Kommentar


Er der særlige hensyn f.eks. allergier mm., da det er en vigtig information til køkkenet

Hvis du ønsker at tilføje eller bytte en ret ud med en anden

Overblik over bestilling
Har du tilføjelser til Bagt torskefilet? Bagt torskefilet
Bagt torskefilet
Antal kuverter: voksne & børn.
Pris pr. person:
Har du husket tilvalg til Bagt torskefilet?
Bagt torskefilet

    Pris pr. person 0 kr.


    Brug for hjælp?

    Har du brug for hjælp eller rådgivning? Så tøv ikke med at tage fat i os!

    Ring til os på:
    5858 5054
    Levering til hele Sjælland
    Altid friske råvarer
    Hurtig og nem checkud

    Andre populære menuer

    FAQ

    Det er vigtigt, at vi kan komme i kontakt med dig eller kan få fat på en, som kan besvare vores eventuelle spørgsmål, og som kan guide os på vej i tilfælde af, at GPS’en ikke kan finde frem.

    Når du bestiller mad fra Kok Amok skal du være opmærksom på, at vi har et minimum på 8 personer (10 ved levering af mad). I enkelte tilfælde, er det muligt at bestille til færre personer, men hør os altid ad, inden du bestiller.

    Som udgangspunkt er leveringsprisen ekskl. afhentning af service. Ønsker du, at vi skal afhente din tomme service, skal dette fremgå allerede ved bestillingen af din mad. Der kan forekomme ændring i leveringsprisen.

    Du har selvfølgelig mulighed for at ændre antallet af kuverter. Faktisk helt op til 3 hverdage før dit arrangement. Vi sætter dog altid pris på at få et ca. antal ved bestilling.

    Ja, vi kan sagtens sende en kok med til jeres arrangement til at tranchere og fylde buffeten op.

    Prisen for vores kok er 1.200 kr. for første time. Herefter 595 kr. pr. time. Vær opmærksom på, at køretiden med start i Slagelse medregnes som timeløn.

    Vi har som udgangspunkt åbent alle dage på nær de sædvanlige helligdage som d. 24.12. og d. 1.1. Enkelte dage er som oftest travle for os, hvorfor det er vigtigt at være i god tid med reservation af dato samt bestilling af menu.

    chevron-down