Carpaccio af røget laks og lakserilette med rucolasalat og saltede kapers

79,00 kr. pr. person

Pyntet med vagtelæg og dildurt. Hertil hjemmebagt brød og økologisk smør 

Vis mere

Kommentar


Er der særlige hensyn f.eks. allergier mm., da det er en vigtig information til køkkenet

Hvis du ønsker at tilføje eller bytte en ret ud med en anden

Overblik over bestilling
Har du tilføjelser til Carpaccio af røget laks og lakserilette med rucolasalat og saltede kapers? Carpaccio af røget laks og lakserilette med rucolasalat og saltede kapers
Carpaccio af røget laks og lakserilette med rucolasalat og saltede kapers
Antal kuverter: voksne & børn.
Pris pr. person:
Har du husket tilvalg til Carpaccio af røget laks og lakserilette med rucolasalat og saltede kapers?
Carpaccio af røget laks og lakserilette med rucolasalat og saltede kapers

    Pris pr. person 0 kr.


    Brug for hjælp?

    Har du brug for hjælp eller rådgivning? Så tøv ikke med at tage fat i os!

    Ring til os på:
    5858 5054
    Levering til hele Sjælland
    Altid friske råvarer
    Hurtig og nem checkud

    Andre populære menuer

    FAQ

    Det er vigtigt, at du husker at oplyse de oplysninger, der fremgår af din ordrebekræftelse. Vi skal bede om kundenavn, telefonnummer, leveringsadresse samt dato for, hvornår arrangementet blev afholdt.

    Ja, vi kan sagtens sende en kok med til jeres arrangement til at tranchere og fylde buffeten op.

    Prisen for vores kok er 1.200 kr. for første time. Herefter 595 kr. pr. time. Vær opmærksom på, at køretiden med start i Slagelse medregnes som timeløn.

    Du henter din bestilte mad på vores adresse Smedegade 65, 4200 Slagelse.

    Ønsker du, at vi skal afhente din tomme service, skal dette fremgå allerede ved bestillingen af din mad. Der kan forekomme ændringer i leveringsprisen. Har du ikke mulighed for at aflevere servicen, kan du ringe til os og lave en aftale omkring afhentning.

    Det fremgår af din faktura, hvornår vi ønsker, at betalingen er gået igennem. Husk derfor at kigge den godt efter.

    Vi anbefaler altid, at maden leveres en time før, I skal spise eller en halv time før, gæsterne ankommer, så I kan nå at pakke ud og få et overblik over de – måske – mange kasser, skåle, glas osv.

    chevron-down