Tapas Dele-bræt

99,00 kr. pr. person

Bestående af sortfodsskinke, bresaola, lomo, chorizo, små griggotons og vitello tonnato samt Tomme De Savoie serveres med pesto, oliven, artiskok og semidried tomater. Hertil hjemmebagt brød og økologisk smør.

Vis mere

Kommentar


Er der særlige hensyn f.eks. allergier mm., da det er en vigtig information til køkkenet

Hvis du ønsker at tilføje eller bytte en ret ud med en anden

Overblik over bestilling
Har du tilføjelser til Tapas Dele-bræt? Tapas Dele-bræt
Tapas Dele-bræt
Antal kuverter: voksne & børn.
Pris pr. person:
Har du husket tilvalg til Tapas Dele-bræt?
Tapas Dele-bræt

    Pris pr. person 0 kr.


    Brug for hjælp?

    Har du brug for hjælp eller rådgivning? Så tøv ikke med at tage fat i os!

    Ring til os på:
    5858 5054
    Levering til hele Sjælland
    Altid friske råvarer
    Hurtig og nem checkud

    Andre populære menuer

    FAQ

    Vi anbefaler altid, at maden leveres en time før, I skal spise eller en halv time før, gæsterne ankommer, så I kan nå at pakke ud og få et overblik over de – måske – mange kasser, skåle, glas osv.

    Det fremgår af din faktura, hvornår vi ønsker, at betalingen er gået igennem. Husk derfor at kigge den godt efter.

    Vi sætter stor pris på at høre fra jer, så efterlad gerne en anmeldelse på enten Trustpilot eller Facebook og fortæl os om din oplevelse.

    Vi har som udgangspunkt åbent alle dage på nær de sædvanlige helligdage som d. 24.12. og d. 1.1. Enkelte dage er som oftest travle for os, hvorfor det er vigtigt at være i god tid med reservation af dato samt bestilling af menu.

    Hvis I f.eks. skal i kirke, må I gerne sørge for, at der er nogen til at åbne for os, når maden ankommer samt nogen der kan være behjælpelige med at bære alt maden ind til huset/lejligheden. Eller lav en aftale med os om, hvor vi kan finde en nøgle, eller hvor vi kan sætte maden, indtil I kommer retur.

    Vi bærer selvfølgelig maden og stiller det, hvor I ønsker,  dog skal vi have hjælp ved større selskaber samt ved levering på 1. sal og derover, hvis der ikke er elevator i bygningen.

    Ja, vi kan sagtens sende en kok med til jeres arrangement til at tranchere og fylde buffeten op.

    Prisen for vores kok er 1.200 kr. for første time. Herefter 595 kr. pr. time. Vær opmærksom på, at køretiden med start i Slagelse medregnes som timeløn.

    chevron-down