Nytårsmenu

444,00 kr. pr. person

Første servering

Rillette af varmrøget escolar toppet med ørredrogn, karseurt og dildskud serveret med sprød rugbrødschips

Forret

Langtidsbagt hellefisk anrettet med knuste, smørstegte hasselnødder og beluga-linser pyntet med mizuna og salturt serveret med lun, cremet muslingesauce og persilleolie. Hertil hjemmebagt surdejsbrød og økologisk smør

Hovedret

Helstegt oksemørbrad krydret med persille, citron og hvidløg
Gulerodspuré og fermenterede gulerødder
Confiterede jordskokker med timian
Kartoffeltærte med vesterhavsost og ramsløg
Pebersauce tilsmagt med cognac

Dessert

Citronmousse-bombe på hvid chokolade og rålakrids pyntet med hvid chokoladesne serveret i glas

 

MADRESTRIKTIONER
Det er desværre ikke muligt at tage højde for diverse allergier eller spisevaner på denne dag

Vis mere

Kommentar


Er der særlige hensyn f.eks. allergier mm., da det er en vigtig information til køkkenet

Hvis du ønsker at tilføje eller bytte en ret ud med en anden

Overblik over bestilling
Har du tilføjelser til Nytårsmenu? Nytårsmenu
Nytårsmenu
Antal kuverter: voksne & børn.
Pris pr. person:
Har du husket tilvalg til Nytårsmenu?
Nytårsmenu

    Pris pr. person 0 kr.


    Brug for hjælp?

    Har du brug for hjælp eller rådgivning? Så tøv ikke med at tage fat i os!

    Ring til os på:
    5858 5054
    Levering til hele Sjælland
    Altid friske råvarer
    Hurtig og nem checkud

    Andre populære menuer

    FAQ

    Når du skal betale for din bestilling, har du flere valgmuligheder.
    1. Du kan betale via bankoverførsel
    2. Du kan betale i vores udleveringsrum, hvor vi både modtager kontant og dankort
    3. Du kan betale, når du får leveret maden, hvor vi kun modtager kontant og lige penge

    Vi sætter stor pris på at høre fra jer, så efterlad gerne en anmeldelse på enten Trustpilot eller Facebook og fortæl os om din oplevelse.

    Det fremgår af din faktura, hvornår vi ønsker, at betalingen er gået igennem. Husk derfor at kigge den godt efter.

    Der følger ikke tagbestik med, når vi leverer jeres menu. Så husk at have bestik klar til fade, skåle og andet.

    Når du afhenter din mad, skal du oplyse det navn, som maden er bestilt i (det navn, som står på ordrebekræftelsen). Herefter henter vi din bestilling til dig og vil selvfølgelig være behjælpelige med at få pakket det i bilen – med lidt god vilje kan der være til 20-25 personer i en stationcar, hvor sæderne er lagt ned.

    Mange bliver tit overraskede over mængden af kasser og skåle, så sørg for at have ryddet køkkenbordet og hav gerne plads på køkkengulvet til at stable kasserne.

    chevron-down