Anledninger

Konfirmationsmenu 2025

295,00 kr. pr. person

Forret (Forretten leveres portionsanrettet)
  • Sprød ballotine af Gråsten hanebryst anrettet på nye dampede asparges med dijoncreme pyntet med ærter og knuste hasselnødder. Hertil surdejsbrød samt økologisk smør
Hovedret (Hovedretten serveres som buffet)
  • Sashi okse teres major stegt med persille, hvidløg og citron
  • Chateaubriand af Duroc-gris glaseret med chili og mango
  • Blomkålscouscous med avocado, oliven og rucola pyntet med granatæble
  • Burratasalat med et mix af nye tomater, agurk, rødløg samt pestoolie
  • Spinatsalat med ribs og glaskål vendt i yoghurtdressing toppet med ristet boghvede
  • Italienske flødekartofler med tomat og peberfrugt samt frisk persille
  • Klar salviesauce
Dessert
  • Citron-marcipantærte med lemoncurd pyntet med små marengskys serveret med farincreme
Pris 295,- pr. person  
Vis hele menuen

Påskefrokost 2025

269,00 kr. pr. person

  • Sild marineret i gin og havtorn pyntet med rødløg, blåbær og friske dildskud
  • Sennepssild med sprøde kapersbær, æg og kørvel
  • Stenbiderrogn anrettet på grønne asparges serveret med rørt flødecreme
  • Grov lakserillette rørt med fennikel og pære
  • Lammeculotte braiseret i mørk øl, æble og kartoffel
  • Chateaubriand af tunggris stegt med frisk timian og rosmarinkvist
  • Påsketærte med spinat og hele æg
  • Hjertesalatblade med æble, citron, valnødder toppet med revet pecorino romano
  • Marineret kartoffelsalat bestående af smørbagte kartofler, ærter, radiser og rucola-persillepesto
  • Hjemmebagt citronmåne med hvid chokoladeganache pyntet med små, knuste chokoladepåskeæg
  • Hjemmebagt surdejsbrød, rugbrød, læsøsmør samt krydderfedt
Vis hele menuen

Nytårsmenu 2025

459,00 kr. pr. person

Første servering Samsø røget laks med rygeostcreme pyntet med kornblomster, kørvel, estragon og knust malt Forret Linefanget torskeloin bagt med pistacie-mandelcrumble anrettet med crudité af fennikel toppet med grønne urter og serveres med kærnemælk skilt med dildolie. Hertil kok Amoks surdejsbrød og pisket smør Hovedret Helstegt oksemørbrad krydret med brisket rub Confiterede knoldselleri og jordskokpuré Bagte gulerødder med yoghurtsauce, mynte og karseurt pyntet med granatæble Kartoffel bagte med rosmarin Sauce Marchand Dessert Hvid-glaseret passionsmousse anrettet på mazarintærte og chokolade-ganache pyntet med glukose tuile    
Vis hele menuen

Den Enkle Julebuffet

249,00 kr. pr. person

  • Hjemmelavede karrysild pyntet med syltet rødløg og brøndkarse
  • Stegt rødspættefilet med grov remoulade og citron
  • Klassisk hønsesalat med champignon pyntet med karseurt
  • Lun leverpostej med champignon og bacon
  • Sennepsglaseret hamburgerryg
  • Sprødstegt ribbensteg med sprød svær. Hertil lun rødkål
  • Kålsalat med appelsin, græskarkerner og granatæble
  • Brieost og Emmentaler med vindruer og kiks
Vis hele menuen

Menu

pr. person pr. person

Klassisk Brunch

199,00 kr. pr. person

  • Økologisk skyr med jordbærpure og honninggranola
  • Røræg af danske æg 
  • Sprødstegt bacon 
  • Ristede krydderbrunchpølser
  • Spinatroulade med røget laks og flødeost pyntet med syltede løg 
  • Slagterens rullepølse samt sønderjysk spegepølse anrettet på marinerede salatblade med cherrytomater og agurk
  • Lun tærte med porre, kartoffel, tomat og vesterhavsost
  • Chokoladebrownie med pekannødder 
  • Amerikanske pandekager med marinerede skovbær 
  • Emmentaler, brie og mellemlagret skæreost med vindruer
  • Frisk melon og ananas
  Brunch er en blanding af morgenmad og frokost. Vores brunch leveres færdigt i porcelæn og på fade lige til at blive sat på buffeten. De varme retter står i flotte ildfaste fade i termokasser, hvori der kan være op til 3 lag.
Vis hele menuen

Brunch - Moderne

249,00 kr. pr. person

  • Græsk yoghurt med vanilje og peanutbutter toppet med nøddemysli
  • Røræg vendt med spinat og frisk mozzarella
  • Sprødstegt bacon
  • Kyllingebrunchpølser stegt med bagte tomater
  • Varmrøget laks med rygeost på marinerede salatblade pyntet med radiser og mandler
  • Charcuteribræt af slagterens specialiteter kombineret med pesto og oliven
  • Salatblade med avocado, gulerod og rødbede toppet med sesam
  • Grøntsagsmuffins med spinat, skinke og solsikkekerner
  • Kanelsnegletærte med glasur og hindbærstøv
  • Tomme De Savoie, manchego og vesterhavsost. Hertil honningsyltede valnødder og blommekompot
  • Friskskåret frugt
Brunch er en skøn blanding af morgenmad og frokost. Vores brunch leveres færdigt i porcelæn og på fade lige til at blive sat på buffeten. De varme retter står i flotte ildfaste fade i termokasser, hvori der kan være op til 3 lag.
Vis hele menuen

Buffet 1

219,00 kr. pr. person

  • Kok Amoks tunmousse anrettet med håndpillede rejer på sprøde salatblade pyntet stenbiderrogn, citron og karseurt
  • Duroc skinkeculotte glaseret med honning, salvie og frisk chili
  • Mør okseculottesteg stegt med hvidløg og rosmarin
  • Salatbar anrettet på fad. Hertil 2 slags hjemmelavede dressinger
  • Klassisk broccolisalat med bacon, tranebær, rødløg og solsikkekerner
  • Flødegratineret kartofler
  • Blød chokoladekage serveret med marinerede skovbær og vaniljecreme
Vis hele menuen

Buffet 2

249,00 kr. pr. person

  • Rødspætteroulade fyldt med laksefars anrettet på hjertesalat pyntet med stenbiderrogn og karseurt
  • Baconstegt kalkunbryst fyldt med flødeost og sauté af spinat stegt med karry
  • Kalvetykstegsfilet marineret i kokkens egen whiskymarinade
  • Sprød kikærtesalat med avocado, agurk og springløg vendt i dijonolie med persille
  • Spinatsalat med semidried tomater, syltede perleløg og æble toppet med ristet boghvede
  • Orzo-pasta med basilikumpesto samt fine tern af agurk, tomat og peberfrugt
  • Små kartofler bagt med olivenolie, sennepskorn, anis og fennikelfrø
  • Citron-marcipankage med lemoncurd pyntet med små marengskys serveret med farincreme
Vis hele menuen

Buffet 3

269,00 kr. pr. person

  • Langtidsbagt torskefilet anrettet på crispysalat med syltede bøgehatte og serranoskinke pyntet med ørredkaviar
  • Koldrøget andebryst serveret med citrusmarineret æble og tranebær
  • Glaseret nakke af gris langtidsbraiseret med med teriyakisoya, frisk chili, ingefær og forårsløg
  • Helstegt oksefilet stegt med masser af krydret dry rub
  • Spicy bønnesalat med soltørret tomat, rødløg, salattern og knuste mandler
  • Salatblade med grillede artiskokhjerter, fennikel, sennepskorn samt bagte tomater
  • Spidskålssalat med røde æbler, persille og saltede mandler vendt i mild sennepscreme
  • Kartoffelroulade fyldt med sauterede spinatblade
  • Marcipantærte med havreknas serveret med vaniljebagte rabarber og jordbær. Hertil vaniljecreme
Vis hele menuen

Børnemenu

125,00 kr. pr. person

Den Klassiske Julebuffet

299,00 kr. pr. person

  • Gammeldags modnet sild med løgringe og dild
  • Kryddermarineret sild med kapers og hakket løg
  • Hjemmelavede karry-æggesalat pyntet med ærteskud
  • Stegte rødspættefilet med grov remoulade og citron
  • Halve æg med håndpillede rejer og mayonnaise
  • Julegravad laks med enebær hertil sennepsdressing
  • Lune pandestegte frikadeller med små syltede agurker
  • Mørbradbøf af gris med blødeløg
  • Sprød andesteg på æbler og svesker stegt med timian
  • Flæskesteg af dansk gris med sprød svær stegt med laurbær. Hertil lun julerødkål
  • Kålsalat med appelsin, græskarkerner og granatæble
  • Tomme De Savoie, rødskimmel ost, Unika Knas med vindruer og kiks
Vis hele menuen

Juletapas

399,00 kr. pr. person

  • Hjertesild pyntet med figner, valnødder, sennepskorn og rødløg
  • Mør hvid fisk i sprød øldej serveres med sauce tartare og ærtepure
  • Røget laks med appelsin, fennikel og friterede kapers
  • Confiteret anderilette anrettet på marineret grønkålssalatblade
  • Okse teres major stegt med persille og bagte løg
  • Mignons af Duroc grisen stegt med rosmarin, hvidløg og citron
  • Æblesalat med rucola, tranebær og nødder
  • Pannacotta af risengrød med dulche de leche og nøddekrokant
  • Citron-mandeltærte pyntet med flormelis serveres med vaniljecreme
  • Hjemmebagt rosmarinbrød, rugbrød, krydderfedt og økologisk smør
Vis hele menuen

Den Store Julefrokost

349,00 kr. pr. person

  • Hjemmelavede karrysild med æble og timian pyntet med brøndkarse og syltet rødløg
  • Julemarineret sild med hakket løg og kapers
  • Stegt sild i eddike med rygeost, radiser og rødløg
  • Stegte rødspættefilet med grov remoulade og citron
  • Halve æg med håndpillede rejer og mayonnaise
  • Koldrøget laks med røræg og grønne asparges pyntet med brøndkarse
  • Tarteletter med høns i asparges
  • Gammeldags sylte. Hertil rødbeder og sennep
  • Mørbradbøf med blødeløg, champignon og flødesauce
  • Sennepsglaseret juleskinke
  • Julemedisterpølse. Hertil grov sennep og rødbeder
  • Æbleflæsk med fersk og røget flæsk
  • Sprødstegt andesteg stegt med timian på æbler og svesker
  • Kålsalat med appelsin, græskarkerner og granatæble
  • Osteanretningen med vindruer, nødder og kiks
  • Klassisk risalamande med kirsebærsauce
  • Hjemmebagt brød, rugbrød, krydderfedt og økologisk smør
Vis hele menuen

Klassisk koldt bord

199,00 kr. pr. person

  • Marinerede sild pyntet med løgringe og dild   
  • Hjemmelavede karrysild pyntet med syltede rødløg og brøndkarse 
  • Stegt rødspættefilet med grov remoulade og citron 
  • Dild-gravad laks pyntet med sennepsfrø serveret med rævesauce 
  • Hjemmelavede hønsesalat med bacon og syltede svampe 
  • Oksekødsroastbeef med pickles, ristede løg og peberrod 
  • Mørbradbøf med bløde løg og surt 
  • Hjemmelavede frikadeller serveret med kold kartoffelsalat 
  • Sprødstegt ribbensteg med rødkål og surt
  • Osteanretning med vindruer og kiks
Koldt bord er en speciel dansk betegnelse for en række kolde og lune anretninger. Til vores kolde bord kommer sildene færdigpyntet på porcelæn- og glasskåle samt på fade lige klar til at blive sat på buffeten. De varme retter står i flotte ildfaste fade i termokassen, hvori der kan være op til 3 lag. Det eneste, I selv skal sørge for, er tagtøj, et stort skærebræt og en god kniv til at skære kød med.
Vis hele menuen

Kok Amoks Bryllupsmenu

495,00 kr. pr. person

Stegebuffet

219,00 kr. pr. person

FAQ

Mange bliver tit overraskede over mængden af kasser og skåle, så sørg for at have ryddet køkkenbordet og hav gerne plads på køkkengulvet til at stable kasserne.

Når du skal betale for din bestilling, har du flere valgmuligheder.
1. Du kan betale via bankoverførsel
2. Du kan betale i vores udleveringsrum, hvor vi både modtager kontant og dankort
3. Du kan betale, når du får leveret maden, hvor vi kun modtager kontant og lige penge

Ja, vores service skal returneres i rengjort stand medmindre andet er aftalt. Er rengøringen mangelfuld, vil der blive opkrævet et gebyr for opvask på 1000 kr. samt 10 kr. pr. kuvert.

Det er vigtigt, at vi kan komme i kontakt med dig eller kan få fat på en, som kan besvare vores eventuelle spørgsmål, og som kan guide os på vej i tilfælde af, at GPS’en ikke kan finde frem.

Hvis I f.eks. skal i kirke, må I gerne sørge for, at der er nogen til at åbne for os, når maden ankommer samt nogen der kan være behjælpelige med at bære alt maden ind til huset/lejligheden. Eller lav en aftale med os om, hvor vi kan finde en nøgle, eller hvor vi kan sætte maden, indtil I kommer retur.

Vi bærer selvfølgelig maden og stiller det, hvor I ønsker,  dog skal vi have hjælp ved større selskaber samt ved levering på 1. sal og derover, hvis der ikke er elevator i bygningen.

Vi gør opmærksom på, at det d. 31. december kun er muligt at bestille vores nytårsmenu og desværre ikke andre menuer, buffeter og retter fra cateringkortet.

Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp eller rådgivning
Så tøv ikke med at tage fat i os!
Ring til os på:
5858 5054Send en besked
chevron-down