Anledninger

Juleaften 2024

525,00 kr. pr. person

Sprødstegt juleand stegt med æbler og svesker på klassisk vis Serveret med hjemmelavet rødkål samt smagfuld julesovs Der er nok til hele 5 personer Menuen afhentes d. 23. december inden kl. 18.00. Vær venligst opmærksom på, at prisen er pr. bestilling og ikke pr. person. Det er altså 525,- for en hel juleand samt tilbehør. Bestil derfor det antal ænder, I ønsker til jeres juleaften.
Vis hele menuen

Nytårsmenu

444,00 kr. pr. person

Første servering Rillette af varmrøget escolar toppet med ørredrogn, karseurt og dildskud serveret med sprød rugbrødschips Forret Langtidsbagt hellefisk anrettet med knuste, smørstegte hasselnødder og beluga-linser pyntet med mizuna og salturt serveret med lun, cremet muslingesauce og persilleolie. Hertil hjemmebagt surdejsbrød og økologisk smør Hovedret Helstegt oksemørbrad krydret med persille, citron og hvidløg Gulerodspuré og fermenterede gulerødder Confiterede jordskokker med timian Kartoffeltærte med vesterhavsost og ramsløg Pebersauce tilsmagt med cognac Dessert Citronmousse-bombe på hvid chokolade og rålakrids pyntet med hvid chokoladesne serveret i glas   MADRESTRIKTIONER Det er desværre ikke muligt at tage højde for diverse allergier eller spisevaner på denne dag
Vis hele menuen

10 g. Gold Caviar eller Prunier Classique Caviar

195,00 kr. pr. person

10 g. Gold Caviar eller Prunier Classique Caviar (nok til 2 personer) serveret med franske blinis. Skriv i kommentaren, hvilken slags du ønsker.
Vis hele menuen

12 stk. Fine De Claire Østers

325,00 kr. pr. person

12 stk. Fine De Claire Østers med tatar af kiwi og avocado inkl. østersåbner
Vis hele menuen

2008 Premier Cru Blanc de Blancs Brut - Duval-Leroy

600,00 kr. pr. person

Duval-Leroy i årgang 2008 100% Chardonnay fra de bedste Grand Cru og Premier Cru vinmarker. En silkeagtig og blød champagne med en fin, cremet konsistens og delikate bobler.
Vis hele menuen

Champagne Selection Brut, Alain Bedel

300,00 kr. pr. person

1 flaske Champagne Selection Brut, Alain Bedel En dejlig champagne, med behagelige bobler og hvor vinen fylder godt i munden. Den har noter af ristede nødder, moden pære samt blomme.
Vis hele menuen

Den Enkle Julebuffet

199,00 kr. pr. person

  • Hjemmelavede karrysild pyntet med syltede rødløg og brøndkarse
  • Stegt rødspættefilet med grov remoulade og frisk citron
  • Klassisk hønsesalat med champignon pyntet med karseurt
  • Lun leverpostej med champignon og bacon
  • Sennepsglaseret hamburgerryg
  • Sprødstegt ribbensteg med sprød svær. Hertil lun rødkål
  • Kålsalat med appelsin, græskarkerner og granatæble
  • Brieost og emmentaler med vindruer og kiks
Vis hele menuen

Klassisk Brunch

199,00 kr. pr. person

  • Økologisk skyr med jordbærpure og honninggranola
  • Røræg af danske æg 
  • Sprødstegt bacon 
  • Ristede krydderbrunchpølser
  • Spinatroulade med røget laks og flødeost pyntet med syltede løg 
  • Slagterens rullepølse samt sønderjysk spegepølse anrettet på marinerede salatblade med cherrytomater og agurk
  • Lun tærte med porre, kartoffel, tomat og vesterhavsost
  • Chokoladebrownie med pekannødder 
  • Amerikanske pandekager med marinerede skovbær 
  • Emmentaler, brie og mellemlagret skæreost med vindruer
  • Frisk melon og ananas
  Brunch er en blanding af morgenmad og frokost. Vores brunch leveres færdigt i porcelæn og på fade lige til at blive sat på buffeten. De varme retter står i flotte ildfaste fade i termokasser, hvori der kan være op til 3 lag.
Vis hele menuen

Brunch - Moderne

249,00 kr. pr. person

  • Græsk yoghurt med vanilje og peanutbutter toppet med nøddemysli
  • Røræg vendt med spinat og frisk mozzarella
  • Sprødstegt bacon
  • Kyllingebrunchpølser stegt med bagte tomater
  • Varmrøget laks med rygeost på marinerede salatblade pyntet med radiser og mandler
  • Charcuteribræt af slagterens specialiteter kombineret med pesto og oliven
  • Salatblade med avocado, gulerod og rødbede toppet med sesam
  • Grøntsagsmuffins med spinat, skinke og solsikkekerner
  • Kanelsnegletærte med glasur og hindbærstøv
  • Tomme De Savoie, manchego og vesterhavsost. Hertil honningsyltede valnødder og blommekompot
  • Friskskåret frugt
Brunch er en skøn blanding af morgenmad og frokost. Vores brunch leveres færdigt i porcelæn og på fade lige til at blive sat på buffeten. De varme retter står i flotte ildfaste fade i termokasser, hvori der kan være op til 3 lag.
Vis hele menuen

Buffet 1

195,00 kr. pr. person

  • Kok Amoks tunmousse anrettet med håndpillede rejer på salatblade pyntet med kaviar, citron og karse 
  • Dansk landskinke glaseret med sennep og brun farin
  • Mør oksetykstegsfilet stegt med hvidløg og rosmarin 
  • Salatbar på fade med to slags dressing 
  • Pastasalat med tomatpesto, edamame bønner, oliven og rucola 
  • Flødegratinerede kartofler 
  • Mazarintærte bagt med brombær og lime serveret med vaniljecreme 
Vis hele menuen

Buffet 2

209,00 kr. pr. person

  • Laksefarseret rødspætteroulade anrettet på hjertesalat pyntet med stenbiderrogn og karseurt 
  • Baconstegt kalkunbryst fyldt med persillepesto, spinat og flødeost 
  • Langtidsstegt whiskymarineret kalvetykstegsfilet 
  • Rucolasalat med semidried cherrytomater, fennikel, mango og ristede pinjekerner    
  • Spidskålssalat med røde æbler, persille og saltede mandler vendt i sennepsdressing 
  • Perlecouscoussalat med soltørrede tomater, ærter, feta, oliven og mynte 
  • Kartoffeltærte bagt med tomat, løg og emmentaler 
  • Blød chokoladekage serveret med marinerede skovbær og vaniljecreme
Buffet er en metode til servering, hvor gæsten forsyner sig selv, og hvor hele menuen sættes frem fra start, så værtsrollen også bliver mere afslappet. Vores buffet kommer færdigpyntet på porcelæn og i glasskåle samt på fade lige klar til at blive sat på buffeten. De varme retter står i flotte ildfaste fade i termokassen, hvori der kan være op til tre lag. Det eneste, I selv skal sørge for, er tagtøj, et stort skærebræt og en god kniv til at skære kød med.
Vis hele menuen

Buffet 3

239,00 kr. pr. person

  • Honningglaseret torskefilet på crispysalat og syltede bøgehatte pyntet med safranmayo og sprød serranoskinke
  • Koldrøget andebryst serveret med citrusmarineret æble og tranebær 
  • Langtidsbraiseret gris krydret med røget paprika 
  • Helstegt oksefilet stegt med lime, knust oliven og rosmarinkvist  
  • Sprøde salatblade med soyaristede kikærter, ananas og sukkerærter pyntet med ribs 
  • Spicy bønnesalat med feta, hvidløg, oliven og ristede solsikkekerner 
  • Orzo-pasta vendt med tern af grillet aubergine, tomat, agurk, peberfrugt og soltørret tomat
  • Ovnbagte små kartofler bagt med rosmarin og cherrytomater 
  • Marcipantærte med havreknas serveret med vaniljebagte rabarber og jordbær. Hertil vaniljecreme
Buffet er en metode til servering, hvor gæsten forsyner sig selv, og hvor hele menuen sættes frem fra start, så værtsrollen også bliver mere afslappet. Vores buffet kommer færdigpyntet på porcelæn og i glasskåle samt på fade lige klar til at blive sat på buffeten. De varme retter står i flotte ildfaste fade i termokassen, hvori der kan være op til tre lag. Det eneste, I selv skal sørge for, er tagtøj, et stort skærebræt og en god kniv til at skære kød med.
Vis hele menuen

Børnemenu

125,00 kr. pr. person

Den Klassiske Julebuffet

275,00 kr. pr. person

  • Gammeldags modnet sild med løgringe og dild
  • Kryddermarinerede sild med kapers og hakkede løg
  • Hjemmelavede æggesalat med karry pyntet med ærteskud
  • Stegte rødspættefileter med grov remoulade og frisk citron
  • Halve æg med håndpillede rejer og mayonnaise
  • Julegravad laks med enebær serveret med sennepsdressing
  • Lune, pandestegte frikadeller med små syltede agurker
  • Mørbradbøf af gris med bløde løg
  • Sprød andesteg på æbler og svesker stegt med timian
  • Flæskesteg af dansk gris med sprød svær stegt med laurbær. Hertil lun julerødkål
  • Kålsalat med appelsin, græskarkerner og granatæble
  • Tomme De Savoie, rødskimmel samt lagret fast ost med vindruer og kiks
Vis hele menuen

Juletapas

375,00 kr. pr. person

  • Spicy sild med forårsløg toppet med krydderurter
  • Dansk gin-marineret laks pyntet med syltede sennepskorn og kørvelmayo
  • Varmrøget smørmakrel rørt med purløg og karseurt
  • Røget fasanbryst skåret i tynde skiver anrettet med estragonmayo og ærteskud
  • Confiteret andelår serveret med sauté af kartofler og bagte løg
  • Okse Teres Major stegt med persille, citron og hvidløg
  • Sprød grønkålssalat med syltede perleløg, æble og vesterhavsost
  • Æblesalat med rucola, tranebær og nødder
  • Appelsin panna cotta med dulce de leche og nøddekrokant
  • Chokoladeglaserede juleromkugler rullet i knuste pistaciekerner
  • Hjemmebagt rosmarinbrød samt rugbrød. Hertil krydderfedt og økologisk smør
 
Vis hele menuen

Den Store Julefrokost

349,00 kr. pr. person

  • Julekryddermarinerede sild med hakkede løg og kapers
  • Årets sild med tranebær, abrikoser og lynghonning
  • Stegt sild i eddike med rygeost, radiser og rødløg
  • Stegte rødspættefileter med grov remoulade og frisk citron
  • Håndpillede rejer pyntet med dildskud serveret med mayonnaise
  • Koldrøget laks med røræg og grønne asparges pyntet med brøndkarse
  • Tarteletter med høns i asparges
  • Gammeldags sylte. Hertil rødbeder og sennep
  • Mørbradbøf med bløde løg, champignon og flødesauce
  • Sennepsglaseret juleskinke
  • Julemedisterpølse serveret med grov sennep og rødbeder
  • Æbleflæsk med fersk og røget flæsk
  • Sprødstegt andesteg stegt med timian på æbler og svesker
  • Kålsalat med appelsin, græskarkerner og granatæble
  • Osteanretning med vindruer, nødder og kiks
  • Klassisk risalamande med kirsebærsauce
  • Hjemmebagt brød og rugbrød. Hertil krydderfedt samt økologisk smør
Vis hele menuen

Kok Amoks Bryllupsmenu

495,00 kr. pr. person

Kok Amoks Konfirmationsmenu

239,00 kr. pr. person

Her kan I se Kok Amoks konfirmationsmenu 2024. Kokken har gjort sig umage for at sammensætte dejlige, velsmagende retter, som I kan nyde til den store dag. Konfirmationsmenuen er sat sammen, så I har mulighed for at vælge mellem tre forskellige forretter, tre forskellige desserter og tre forskellige slags natmad. Hovedretten til konfirmationen bliver serveret som buffet og vi har sørget for, at der er en masse lækre retter at vælge mellem. Du bestiller ved at vælge de ønskede retter i boksene herunder. Husk, at I selvfølgelig altid er velkomne til at ringe eller skrive til Morten, hvis I har særlige ønsker til jeres menu. Hovedret: 239,- Forret & hovedret: 284,- Hovedret & dessert: 284,- Forret, hovedret & dessert: 329,- Natmad: 65,-  
Vis hele menuen

FAQ

Det gør vi selvfølgelig. Du skal blot oplyse, hvor mange personer det drejer sig om, samt hvad personerne tåler og ønsker. Så laver vi en særlig menu/ret, som behager deres smag.

Det er vigtigt, at vi kan komme i kontakt med dig eller kan få fat på en, som kan besvare vores eventuelle spørgsmål, og som kan guide os på vej i tilfælde af, at GPS’en ikke kan finde frem.

Vi har som udgangspunkt åbent alle dage på nær de sædvanlige helligdage som d. 24.12. og d. 1.1. Enkelte dage er som oftest travle for os, hvorfor det er vigtigt at være i god tid med reservation af dato samt bestilling af menu.

Ja, og den er yderst vigtig at tjekke igennem, da det er her, vi bekræfter den information, vi har fået om dit arrangement. F.eks. er det vigtigt, at du husker at tjekke, om detaljer som dato, tidspunkt, leveringsadresse, kuvertantal og menu er korrekte.

Er der en fejl i din bekræftelse, så kontakt os hurtigst muligt, så vi kan rette din bestilling til.

Ønsker du serveringspersonale til dit arrangement, kan vi godt hjælpe jer med det. Prisen for vores tjenere er 495 kr. pr. time i minimum 3 timer. Antallet af tjenere vurderes ud fra kuvertantal samt ønskede arbejdsopgaver. Forvent at en tjener kan servicerer 12 gæster.

Vær opmærksom på, at køretiden med start i Slagelse medregnes som timeløn.

Du har selvfølgelig mulighed for at ændre antallet af kuverter. Faktisk helt op til 3 hverdage før dit arrangement. Vi sætter dog altid pris på at få et ca. antal ved bestilling.

Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp eller rådgivning
Så tøv ikke med at tage fat i os!
Ring til os på:
5858 5054Send en besked
chevron-down