Anledninger

Konfirmationsmenu 2025

295,00 kr. pr. person

Forret (Forretten leveres portionsanrettet)
  • Sprød ballotine af Gråsten hanebryst anrettet på nye dampede asparges med dijoncreme pyntet med ærter og knuste hasselnødder. Hertil surdejsbrød samt økologisk smør
Hovedret (Hovedretten serveres som buffet)
  • Sashi okse teres major stegt med persille, hvidløg og citron
  • Chateaubriand af Duroc-gris glaseret med chili og mango
  • Blomkålscouscous med avocado, oliven og rucola pyntet med granatæble
  • Burratasalat med et mix af nye tomater, agurk, rødløg samt pestoolie
  • Spinatsalat med ribs og glaskål vendt i yoghurtdressing toppet med ristet boghvede
  • Italienske flødekartofler med tomat og peberfrugt samt frisk persille
  • Klar salviesauce
Dessert
  • Citron-marcipantærte med lemoncurd pyntet med små marengskys serveret med farincreme
Pris 295,- pr. person  
Vis hele menuen

Påskefrokost 2025

269,00 kr. pr. person

  • Sild marineret i gin og havtorn pyntet med rødløg, blåbær og friske dildskud
  • Sennepssild med sprøde kapersbær, æg og kørvel
  • Stenbiderrogn anrettet på grønne asparges serveret med rørt flødecreme
  • Grov lakserillette rørt med fennikel og pære
  • Lammeculotte braiseret i mørk øl, æble og kartoffel
  • Chateaubriand af tunggris stegt med frisk timian og rosmarinkvist
  • Påsketærte med spinat og hele æg
  • Hjertesalatblade med æble, citron, valnødder toppet med revet pecorino romano
  • Marineret kartoffelsalat bestående af smørbagte kartofler, ærter, radiser og rucola-persillepesto
  • Hjemmebagt citronmåne med hvid chokoladeganache pyntet med små, knuste chokoladepåskeæg
  • Hjemmebagt surdejsbrød, rugbrød, læsøsmør samt krydderfedt
Vis hele menuen

Den Enkle Julebuffet

249,00 kr. pr. person

  • Hjemmelavede karrysild pyntet med syltet rødløg og brøndkarse
  • Stegt rødspættefilet med grov remoulade og citron
  • Klassisk hønsesalat med champignon pyntet med karseurt
  • Lun leverpostej med champignon og bacon
  • Sennepsglaseret hamburgerryg
  • Sprødstegt ribbensteg med sprød svær. Hertil lun rødkål
  • Kålsalat med appelsin, græskarkerner og granatæble
  • Brieost og Emmentaler med vindruer og kiks
Vis hele menuen

Menu

pr. person pr. person

Klassisk Brunch

199,00 kr. pr. person

  • Økologisk skyr med jordbærpure og honninggranola
  • Røræg af danske æg 
  • Sprødstegt bacon 
  • Ristede krydderbrunchpølser
  • Spinatroulade med røget laks og flødeost pyntet med syltede løg 
  • Slagterens rullepølse samt sønderjysk spegepølse anrettet på marinerede salatblade med cherrytomater og agurk
  • Lun tærte med porre, kartoffel, tomat og vesterhavsost
  • Chokoladebrownie med pekannødder 
  • Amerikanske pandekager med marinerede skovbær 
  • Emmentaler, brie og mellemlagret skæreost med vindruer
  • Frisk melon og ananas
  Brunch er en blanding af morgenmad og frokost. Vores brunch leveres færdigt i porcelæn og på fade lige til at blive sat på buffeten. De varme retter står i flotte ildfaste fade i termokasser, hvori der kan være op til 3 lag.
Vis hele menuen

Brunch - Moderne

249,00 kr. pr. person

  • Græsk yoghurt med vanilje og peanutbutter toppet med nøddemysli
  • Røræg vendt med spinat og frisk mozzarella
  • Sprødstegt bacon
  • Kyllingebrunchpølser stegt med bagte tomater
  • Varmrøget laks med rygeost på marinerede salatblade pyntet med radiser og mandler
  • Charcuteribræt af slagterens specialiteter kombineret med pesto og oliven
  • Salatblade med avocado, gulerod og rødbede toppet med sesam
  • Grøntsagsmuffins med spinat, skinke og solsikkekerner
  • Kanelsnegletærte med glasur og hindbærstøv
  • Tomme De Savoie, manchego og vesterhavsost. Hertil honningsyltede valnødder og blommekompot
  • Friskskåret frugt
Brunch er en skøn blanding af morgenmad og frokost. Vores brunch leveres færdigt i porcelæn og på fade lige til at blive sat på buffeten. De varme retter står i flotte ildfaste fade i termokasser, hvori der kan være op til 3 lag.
Vis hele menuen

Buffet 1

219,00 kr. pr. person

  • Kok Amoks tunmousse anrettet med håndpillede rejer på sprøde salatblade pyntet stenbiderrogn, citron og karseurt
  • Duroc skinkeculotte glaseret med honning, salvie og frisk chili
  • Mør okseculottesteg stegt med hvidløg og rosmarin
  • Salatbar anrettet på fad. Hertil 2 slags hjemmelavede dressinger
  • Klassisk broccolisalat med bacon, tranebær, rødløg og solsikkekerner
  • Flødegratineret kartofler
  • Blød chokoladekage serveret med marinerede skovbær og vaniljecreme
Vis hele menuen

Buffet 2

249,00 kr. pr. person

  • Rødspætteroulade fyldt med laksefars anrettet på hjertesalat pyntet med stenbiderrogn og karseurt
  • Baconstegt kalkunbryst fyldt med flødeost og sauté af spinat stegt med karry
  • Kalvetykstegsfilet marineret i kokkens egen whiskymarinade
  • Sprød kikærtesalat med avocado, agurk og springløg vendt i dijonolie med persille
  • Spinatsalat med semidried tomater, syltede perleløg og æble toppet med ristet boghvede
  • Orzo-pasta med basilikumpesto samt fine tern af agurk, tomat og peberfrugt
  • Små kartofler bagt med olivenolie, sennepskorn, anis og fennikelfrø
  • Citron-marcipankage med lemoncurd pyntet med små marengskys serveret med farincreme
Vis hele menuen

Buffet 3

269,00 kr. pr. person

  • Langtidsbagt torskefilet anrettet på crispysalat med syltede bøgehatte og serranoskinke pyntet med ørredkaviar
  • Koldrøget andebryst serveret med citrusmarineret æble og tranebær
  • Glaseret nakke af gris langtidsbraiseret med med teriyakisoya, frisk chili, ingefær og forårsløg
  • Helstegt oksefilet stegt med masser af krydret dry rub
  • Spicy bønnesalat med soltørret tomat, rødløg, salattern og knuste mandler
  • Salatblade med grillede artiskokhjerter, fennikel, sennepskorn samt bagte tomater
  • Spidskålssalat med røde æbler, persille og saltede mandler vendt i mild sennepscreme
  • Kartoffelroulade fyldt med sauterede spinatblade
  • Marcipantærte med havreknas serveret med vaniljebagte rabarber og jordbær. Hertil vaniljecreme
Vis hele menuen

Børnemenu

125,00 kr. pr. person

Den Klassiske Julebuffet

299,00 kr. pr. person

  • Gammeldags modnet sild med løgringe og dild
  • Kryddermarineret sild med kapers og hakket løg
  • Hjemmelavede karry-æggesalat pyntet med ærteskud
  • Stegte rødspættefilet med grov remoulade og citron
  • Halve æg med håndpillede rejer og mayonnaise
  • Julegravad laks med enebær hertil sennepsdressing
  • Lune pandestegte frikadeller med små syltede agurker
  • Mørbradbøf af gris med blødeløg
  • Sprød andesteg på æbler og svesker stegt med timian
  • Flæskesteg af dansk gris med sprød svær stegt med laurbær. Hertil lun julerødkål
  • Kålsalat med appelsin, græskarkerner og granatæble
  • Tomme De Savoie, rødskimmel ost, Unika Knas med vindruer og kiks
Vis hele menuen

Juletapas

399,00 kr. pr. person

  • Hjertesild pyntet med figner, valnødder, sennepskorn og rødløg
  • Mør hvid fisk i sprød øldej serveres med sauce tartare og ærtepure
  • Røget laks med appelsin, fennikel og friterede kapers
  • Confiteret anderilette anrettet på marineret grønkålssalatblade
  • Okse teres major stegt med persille og bagte løg
  • Mignons af Duroc grisen stegt med rosmarin, hvidløg og citron
  • Æblesalat med rucola, tranebær og nødder
  • Pannacotta af risengrød med dulche de leche og nøddekrokant
  • Citron-mandeltærte pyntet med flormelis serveres med vaniljecreme
  • Hjemmebagt rosmarinbrød, rugbrød, krydderfedt og økologisk smør
Vis hele menuen

Den Store Julefrokost

349,00 kr. pr. person

  • Hjemmelavede karrysild med æble og timian pyntet med brøndkarse og syltet rødløg
  • Julemarineret sild med hakket løg og kapers
  • Stegt sild i eddike med rygeost, radiser og rødløg
  • Stegte rødspættefilet med grov remoulade og citron
  • Halve æg med håndpillede rejer og mayonnaise
  • Koldrøget laks med røræg og grønne asparges pyntet med brøndkarse
  • Tarteletter med høns i asparges
  • Gammeldags sylte. Hertil rødbeder og sennep
  • Mørbradbøf med blødeløg, champignon og flødesauce
  • Sennepsglaseret juleskinke
  • Julemedisterpølse. Hertil grov sennep og rødbeder
  • Æbleflæsk med fersk og røget flæsk
  • Sprødstegt andesteg stegt med timian på æbler og svesker
  • Kålsalat med appelsin, græskarkerner og granatæble
  • Osteanretningen med vindruer, nødder og kiks
  • Klassisk risalamande med kirsebærsauce
  • Hjemmebagt brød, rugbrød, krydderfedt og økologisk smør
Vis hele menuen

Klassisk koldt bord

199,00 kr. pr. person

  • Marinerede sild pyntet med løgringe og dild   
  • Hjemmelavede karrysild pyntet med syltede rødløg og brøndkarse 
  • Stegt rødspættefilet med grov remoulade og citron 
  • Dild-gravad laks pyntet med sennepsfrø serveret med rævesauce 
  • Hjemmelavede hønsesalat med bacon og syltede svampe 
  • Oksekødsroastbeef med pickles, ristede løg og peberrod 
  • Mørbradbøf med bløde løg og surt 
  • Hjemmelavede frikadeller serveret med kold kartoffelsalat 
  • Sprødstegt ribbensteg med rødkål og surt
  • Osteanretning med vindruer og kiks
Koldt bord er en speciel dansk betegnelse for en række kolde og lune anretninger. Til vores kolde bord kommer sildene færdigpyntet på porcelæn- og glasskåle samt på fade lige klar til at blive sat på buffeten. De varme retter står i flotte ildfaste fade i termokassen, hvori der kan være op til 3 lag. Det eneste, I selv skal sørge for, er tagtøj, et stort skærebræt og en god kniv til at skære kød med.
Vis hele menuen

Kok Amoks Bryllupsmenu

495,00 kr. pr. person

Stegebuffet

219,00 kr. pr. person

Anderledes koldt bord

249,00 kr. pr. person

  • Bloody Mary marinerede sild med brændt selleri og selleriskud 
  • Stegt sild med rygeost og radiser pyntet med karseurt 
  • Rødbede-gin laks på salatblade pyntet med sprøde nudler og peberrodscreme 
  • Kyllingelår fyldt med svampepesto stegt med rosmarin på bygotto 
  • Okse Teres Major stegt med syltede peberkorn 
  • Ølglaseret krone af revelsben
  • Fintsnittet rødkålssalat med vindruer, appelsin og valnødder
  • Æblesalat med rucola, tranebær, vesterhavsost og pinjekerner 
  • Gratineret kartoffeltærte med løg og porre
  • Pistacie cheesecake med lemoncurd og appelsin
Koldt bord er en speciel dansk betegnelse for en række kolde og lune anretninger. Til vores kolde bord kommer sildene færdigpyntet på porcelæn- og glasskåle samt på fade lige klar til at blive sat på buffeten. De varme retter står i flotte ildfaste fade i termokassen, hvori der kan være op til 3 lag. Det eneste, I selv skal sørge for, er tagtøj, et stort skærebræt og en god kniv til at skære kød med.
Vis hele menuen

Reception

129,00 kr. pr. person

Vælg minimum 5 retter

Vores reception med små, lækre retter, som er nemme at spise. Retterne leveres færdigpyntet på fade lige klar til at sætte på bordet. Receptionsmenuerne serveres som en buffet og kan nydes stående og spises med fingrene, en lille tallerken og en serviet. Minimum 30 personer (der beregnes en af hver slags ret pr. person) Vælg 5 retter - 129,- pr. person Vælg 6 retter - 149,- pr. person Vælg 7 retter - 167,- pr. person Vælg 8 retter - 181,- pr. person Vælg 9 retter - 194,- pr. person Vælg 10 retter - 206,- pr. person Vælg 11 retter - 217,- pr. person Vælg 12 retter - 227,- pr. person Vælg 13 retter - 237,- pr. person Vælg 14 retter - 247,- pr. person Hvor mange retter skal jeg vælge? Baseret på vores erfaringer, anbefaler vi følgende antal retter til jeres arrangement: 5-6 retter som den lille snack 6-8 retter til et eftermiddagsarrangement 9-10 retter til frokost 12-14 retter til aften Vi hjælper gerne med at vælge Er det svært at vælge mellem de mange lækre retter eller er I i tvivl om, hvilket udvalg der passer til jeres arrangement, så kontakt os endelig. Vi hjælper gerne med den perfekte sammensætning, så I får succes.
Vis hele menuen

FAQ

Ja. Du må meget gerne reservere datoen for dit arrangement, inden du ved, hvad menuen skal bestå af. På den måde er du sikker på, at vi har plads i kalenderen til dit arrangement.

Vi har som udgangspunkt åbent alle dage på nær de sædvanlige helligdage som d. 24.12. og d. 1.1. Enkelte dage er som oftest travle for os, hvorfor det er vigtigt at være i god tid med reservation af dato samt bestilling af menu.

Ønsker du serveringspersonale til dit arrangement, kan vi godt hjælpe jer med det. Prisen for vores tjenere er 495 kr. pr. time i minimum 3 timer. Antallet af tjenere vurderes ud fra kuvertantal samt ønskede arbejdsopgaver. Forvent at en tjener kan servicerer 12 gæster.

Vær opmærksom på, at køretiden med start i Slagelse medregnes som timeløn.

Det gør vi selvfølgelig. Du skal blot oplyse, hvor mange personer det drejer sig om, samt hvad personerne tåler og ønsker. Så laver vi en særlig menu/ret, som behager deres smag.

Ja, og den er yderst vigtig at tjekke igennem, da det er her, vi bekræfter den information, vi har fået om dit arrangement. F.eks. er det vigtigt, at du husker at tjekke, om detaljer som dato, tidspunkt, leveringsadresse, kuvertantal og menu er korrekte.

Er der en fejl i din bekræftelse, så kontakt os hurtigst muligt, så vi kan rette din bestilling til.

Du henter din bestilte mad på vores adresse Smedegade 65, 4200 Slagelse.

Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp eller rådgivning
Så tøv ikke med at tage fat i os!
Ring til os på:
5858 5054Send en besked
chevron-down