Julefrokost 2025

Kok Amoks julefrokost

Hos Kok Amok har vi gjort det nemt for dig at vælge den helt perfekte anretning til din julefrokost. Vi har sammensat fire forskellige menuer med et udvalg i forskellige størrelser, som passer til julens arrangementer.

Alle julefrokost-menuerne er lavet som buffet  - dette er en metode til servering, hvor gæsten forsyner sig selv, og hvor hele menuen sættes frem fra start, så værtsrollen også bliver mere afslappet.

Vores Julefrokost buffet leveres færdigpyntet på porcelæn og i glasskåle samt på fade lige klar til at blive sat på buffeten. De varme retter står i flotte ildfaste fade i termokassen, hvori der kan være op til tre lag. Det eneste, I selv skal sørge for, er tagtøj, et stort skærebræt og en god kniv til at skære kød med.

Den Enkle Julebuffet

249,00 kr. pr. person

  • Hjemmelavede karrysild pyntet med syltet rødløg og brøndkarse
  • Stegt rødspættefilet med grov remoulade og citron
  • Klassisk hønsesalat med champignon pyntet med karseurt
  • Lun leverpostej med champignon og bacon
  • Sennepsglaseret hamburgerryg
  • Sprødstegt ribbensteg med sprød svær. Hertil lun rødkål
  • Kålsalat med appelsin, græskarkerner og granatæble
  • Brieost og Emmentaler med vindruer og kiks
Vis hele menuen

Den Klassiske Julebuffet

299,00 kr. pr. person

  • Gammeldags modnet sild med løgringe og dild
  • Kryddermarineret sild med kapers og hakket løg
  • Hjemmelavede karry-æggesalat pyntet med ærteskud
  • Stegte rødspættefilet med grov remoulade og citron
  • Halve æg med håndpillede rejer og mayonnaise
  • Julegravad laks med enebær hertil sennepsdressing
  • Lune pandestegte frikadeller med små syltede agurker
  • Mørbradbøf af gris med blødeløg
  • Sprød andesteg på æbler og svesker stegt med timian
  • Flæskesteg af dansk gris med sprød svær stegt med laurbær. Hertil lun julerødkål
  • Kålsalat med appelsin, græskarkerner og granatæble
  • Tomme De Savoie, rødskimmel ost, Unika Knas med vindruer og kiks
Vis hele menuen

Juletapas

399,00 kr. pr. person

  • Hjertesild pyntet med figner, valnødder, sennepskorn og rødløg
  • Mør hvid fisk i sprød øldej serveres med sauce tartare og ærtepure
  • Røget laks med appelsin, fennikel og friterede kapers
  • Confiteret anderilette anrettet på marineret grønkålssalatblade
  • Okse teres major stegt med persille og bagte løg
  • Mignons af Duroc grisen stegt med rosmarin, hvidløg og citron
  • Æblesalat med rucola, tranebær og nødder
  • Pannacotta af risengrød med dulche de leche og nøddekrokant
  • Citron-mandeltærte pyntet med flormelis serveres med vaniljecreme
  • Hjemmebagt rosmarinbrød, rugbrød, krydderfedt og økologisk smør
Vis hele menuen

Den Store Julefrokost

349,00 kr. pr. person

  • Hjemmelavede karrysild med æble og timian pyntet med brøndkarse og syltet rødløg
  • Julemarineret sild med hakket løg og kapers
  • Stegt sild i eddike med rygeost, radiser og rødløg
  • Stegte rødspættefilet med grov remoulade og citron
  • Halve æg med håndpillede rejer og mayonnaise
  • Koldrøget laks med røræg og grønne asparges pyntet med brøndkarse
  • Tarteletter med høns i asparges
  • Gammeldags sylte. Hertil rødbeder og sennep
  • Mørbradbøf med blødeløg, champignon og flødesauce
  • Sennepsglaseret juleskinke
  • Julemedisterpølse. Hertil grov sennep og rødbeder
  • Æbleflæsk med fersk og røget flæsk
  • Sprødstegt andesteg stegt med timian på æbler og svesker
  • Kålsalat med appelsin, græskarkerner og granatæble
  • Osteanretningen med vindruer, nødder og kiks
  • Klassisk risalamande med kirsebærsauce
  • Hjemmebagt brød, rugbrød, krydderfedt og økologisk smør
Vis hele menuen

Vi klarer det hele til din Julefrokost

Når du bestiller mad hos Kok Amok, sørger vi for, at du kun selv skal stå for et minimalt arbejde med maden. Vi kokkererer, anretter og leverer. Du skal blot vælge, hvilken menu du ønsker, og sørge for at pakke det ud af varmekasserne, når maden ankommer.

Har du brug for hjælp til at vælge den rigtige menu til dit arrangement, eller er du i tvivl om, hvorvidt du skal bestille ekstra tilbehør, er vi naturligvis behjælpelige med valget. Ring til os på telefon 5858 5054 eller skriv til os på mail mad@kok-amok.dk.

Du kan vælge selv at afhente din bestilling hos Kok Amok på Smedegade 65 i Slagelse, eller få det leveret på din adresse på Sjælland.

Har du spørgsmål vedrørende bestilling, betaling, levering eller andet, så besøg vores FAQ her.

FAQ

Der følger ikke tagbestik med, når vi leverer jeres menu. Så husk at have bestik klar til fade, skåle og andet.

Ja, vi kan sagtens sende en kok med til jeres arrangement til at tranchere og fylde buffeten op.

Prisen for vores kok er 1.200 kr. for første time. Herefter 595 kr. pr. time. Vær opmærksom på, at køretiden med start i Slagelse medregnes som timeløn.

Vi anbefaler altid, at maden leveres en time før, I skal spise eller en halv time før, gæsterne ankommer, så I kan nå at pakke ud og få et overblik over de – måske – mange kasser, skåle, glas osv.

Du modtager en faktura 2-3 dage før datoen for dit arrangement. Her kan du se det samlede beløb både inkl. og ekskl. moms. Vil du betale med bankoverførsel, er det også her, du kan se vores bankoplysninger.

Ja, vores service skal returneres i rengjort stand medmindre andet er aftalt. Er rengøringen mangelfuld, vil der blive opkrævet et gebyr for opvask på 1000 kr. samt 10 kr. pr. kuvert.

Din tomme service skal afleveres på vores adresse Smedegade 65, 4200 Slagelse.

Du skal blot notere dine informationer på sedlen, der ligger fremme ved indgangen.

Aflevering af REN service er muligt 365 dage om året, 24/7.

Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp eller rådgivning
Så tøv ikke med at tage fat i os!
Ring til os på:
5858 5054Send en besked
chevron-down