Carpaccio af røget laks og lakserilette med rucolasalat og saltede kapers

79,00 kr. pr. person

Pyntet med vagtelæg og dildurt. Hertil hjemmebagt brød og økologisk smør 

Vis mere

Kommentar


Er der særlige hensyn f.eks. allergier mm., da det er en vigtig information til køkkenet

Hvis du ønsker at tilføje eller bytte en ret ud med en anden

Overblik over bestilling
Har du tilføjelser til Carpaccio af røget laks og lakserilette med rucolasalat og saltede kapers? Carpaccio af røget laks og lakserilette med rucolasalat og saltede kapers
Carpaccio af røget laks og lakserilette med rucolasalat og saltede kapers
Antal kuverter: voksne & børn.
Pris pr. person:
Har du husket tilvalg til Carpaccio af røget laks og lakserilette med rucolasalat og saltede kapers?
Carpaccio af røget laks og lakserilette med rucolasalat og saltede kapers

    Pris pr. person 0 kr.


    Brug for hjælp?

    Har du brug for hjælp eller rådgivning? Så tøv ikke med at tage fat i os!

    Ring til os på:
    5858 5054
    Levering til hele Sjælland
    Altid friske råvarer
    Hurtig og nem checkud

    Andre populære menuer

    FAQ

    Oplys den præcise leveringsadresse, så vores GPS kan finde frem til jer.

    Har du særlige ønsker til maden til dit arrangement, er du velkommen til at sende Morten en e-mail på mad@kok-amok.dk, hvor han vil tage stilling til, om det kan lade sig gøre, samt hvad det i så fald vil koste. Vi er som udgangspunkt altid klar på at få dine ønsker opfyldt.

    Ja, vi kan sagtens sende en kok med til jeres arrangement til at tranchere og fylde buffeten op.

    Prisen for vores kok er 1.200 kr. for første time. Herefter 595 kr. pr. time. Vær opmærksom på, at køretiden med start i Slagelse medregnes som timeløn.

    Du modtager en faktura 2-3 dage før datoen for dit arrangement. Her kan du se det samlede beløb både inkl. og ekskl. moms. Vil du betale med bankoverførsel, er det også her, du kan se vores bankoplysninger.

    Mange bliver tit overraskede over mængden af kasser og skåle, så sørg for at have ryddet køkkenbordet og hav gerne plads på køkkengulvet til at stable kasserne.

    Vi bestræber os altid på at levere maden til det ønskede leveringstidspunkt, men for en sikkerheds skyld har vi et leveringsspænd på 30 minutter. Så ønsker I, at maden ankommer kl. 18.00, vil det enten hedde mellem 17.30-18.00 eller 18.00-18.30.

    chevron-down