Stor frokostbolle

49,00 kr. pr. person

Skriv dit ønskede pålæg i kommentarfeltet, når du bestiller.

Vælg mellem:

  • Æggemad med friske rejer
  • Kartoffelmad med sprød bacon
  • Roastbeef med grov pickles
  • Rødspættefilet med grov remoulade
  • Hjemmelavet hønsesalat med bacon
  • Flæskesteg med rødkål
  • Peberrullepølse med sky og rødløgsringe
  • Hamburgerryg med asparges
  • Frikadelle med rødkål og surt
  • Ostemad med peberfrugt
  • Stærk ost med sky og løgringe
  • Pastrami med pickles og peberrod
  •  Tunmousse med friske rejer
  • Røget laks med asparges
  • Kylling med bacon
Vis mere

Kommentar


Er der særlige hensyn f.eks. allergier mm., da det er en vigtig information til køkkenet

Hvis du ønsker at tilføje eller bytte en ret ud med en anden

Overblik over bestilling
Har du tilføjelser til Stor frokostbolle? Stor frokostbolle
Stor frokostbolle
Antal kuverter: voksne & børn.
Pris pr. person:
Har du husket tilvalg til Stor frokostbolle?
Stor frokostbolle

    Pris pr. person 0 kr.


    Brug for hjælp?

    Har du brug for hjælp eller rådgivning? Så tøv ikke med at tage fat i os!

    Ring til os på:
    5858 5054
    Levering til hele Sjælland
    Altid friske råvarer
    Hurtig og nem checkud

    Andre populære menuer

    FAQ

    Ønsker du serveringspersonale til dit arrangement, kan vi godt hjælpe jer med det. Prisen for vores tjenere er 495 kr. pr. time i minimum 3 timer. Antallet af tjenere vurderes ud fra kuvertantal samt ønskede arbejdsopgaver. Forvent at en tjener kan servicerer 12 gæster.

    Vær opmærksom på, at køretiden med start i Slagelse medregnes som timeløn.

    Vi sætter stor pris på at høre fra jer, så efterlad gerne en anmeldelse på enten Trustpilot eller Facebook og fortæl os om din oplevelse.

    Ja, vi kan sagtens sende en kok med til jeres arrangement til at tranchere og fylde buffeten op.

    Prisen for vores kok er 1.200 kr. for første time. Herefter 595 kr. pr. time. Vær opmærksom på, at køretiden med start i Slagelse medregnes som timeløn.

    Vi har som udgangspunkt åbent alle dage på nær de sædvanlige helligdage som d. 24.12. og d. 1.1. Enkelte dage er som oftest travle for os, hvorfor det er vigtigt at være i god tid med reservation af dato samt bestilling af menu.

    Maden bliver leveret færdiganrettet på fade og i skåle, så det er klar til at sætte på bordet. Alle kolde retter bliver leveret i brødkasser, så der er mulighed for at stable kasserne. De varme retter leveres i termokasser, og her skal du være opmærksom på, at der kan være op til tre lag i én termokasse. Så tjek gerne en ekstra gang, inden du ringer og siger, at der mangler noget.

    Når du afhenter din mad, skal du oplyse det navn, som maden er bestilt i (det navn, som står på ordrebekræftelsen). Herefter henter vi din bestilling til dig og vil selvfølgelig være behjælpelige med at få pakket det i bilen – med lidt god vilje kan der være til 20-25 personer i en stationcar, hvor sæderne er lagt ned.

    chevron-down