Menuer

Klassisk Brunch

199,00 kr. pr. person

  • Økologisk skyr med jordbærpure og honninggranola
  • Røræg af danske æg 
  • Sprødstegt bacon 
  • Ristede krydderbrunchpølser
  • Spinatroulade med røget laks og flødeost pyntet med syltede løg 
  • Slagterens rullepølse samt sønderjysk spegepølse anrettet på marinerede salatblade med cherrytomater og agurk
  • Lun tærte med porre, kartoffel, tomat og vesterhavsost
  • Chokoladebrownie med pekannødder 
  • Amerikanske pandekager med marinerede skovbær 
  • Emmentaler, brie og mellemlagret skæreost med vindruer
  • Frisk melon og ananas
  Brunch er en blanding af morgenmad og frokost. Vores brunch leveres færdigt i porcelæn og på fade lige til at blive sat på buffeten. De varme retter står i flotte ildfaste fade i termokasser, hvori der kan være op til 3 lag.
Vis hele menuen

Brunch - Moderne

249,00 kr. pr. person

  • Græsk yoghurt med vanilje og peanutbutter toppet med nøddemysli
  • Røræg vendt med spinat og frisk mozzarella
  • Sprødstegt bacon
  • Kyllingebrunchpølser stegt med bagte tomater
  • Varmrøget laks med rygeost på marinerede salatblade pyntet med radiser og mandler
  • Charcuteribræt af slagterens specialiteter kombineret med pesto og oliven
  • Salatblade med avocado, gulerod og rødbede toppet med sesam
  • Grøntsagsmuffins med spinat, skinke og solsikkekerner
  • Kanelsnegletærte med glasur og hindbærstøv
  • Tomme De Savoie, manchego og vesterhavsost. Hertil honningsyltede valnødder og blommekompot
  • Friskskåret frugt
Brunch er en skøn blanding af morgenmad og frokost. Vores brunch leveres færdigt i porcelæn og på fade lige til at blive sat på buffeten. De varme retter står i flotte ildfaste fade i termokasser, hvori der kan være op til 3 lag.
Vis hele menuen

Buffet 1

195,00 kr. pr. person

  • Kok Amoks tunmousse anrettet med håndpillede rejer på salatblade pyntet med kaviar, citron og karse 
  • Dansk landskinke glaseret med sennep og brun farin
  • Mør oksetykstegsfilet stegt med hvidløg og rosmarin 
  • Salatbar på fade med to slags dressing 
  • Pastasalat med tomatpesto, edamame bønner, oliven og rucola 
  • Flødegratinerede kartofler 
  • Mazarintærte bagt med brombær og lime serveret med vaniljecreme 
Vis hele menuen

Buffet 2

209,00 kr. pr. person

  • Laksefarseret rødspætteroulade anrettet på hjertesalat pyntet med stenbiderrogn og karseurt 
  • Baconstegt kalkunbryst fyldt med persillepesto, spinat og flødeost 
  • Langtidsstegt whiskymarineret kalvetykstegsfilet 
  • Rucolasalat med semidried cherrytomater, fennikel, mango og ristede pinjekerner    
  • Spidskålssalat med røde æbler, persille og saltede mandler vendt i sennepsdressing 
  • Perlecouscoussalat med soltørrede tomater, ærter, feta, oliven og mynte 
  • Kartoffeltærte bagt med tomat, løg og emmentaler 
  • Blød chokoladekage serveret med marinerede skovbær og vaniljecreme
Buffet er en metode til servering, hvor gæsten forsyner sig selv, og hvor hele menuen sættes frem fra start, så værtsrollen også bliver mere afslappet. Vores buffet kommer færdigpyntet på porcelæn og i glasskåle samt på fade lige klar til at blive sat på buffeten. De varme retter står i flotte ildfaste fade i termokassen, hvori der kan være op til tre lag. Det eneste, I selv skal sørge for, er tagtøj, et stort skærebræt og en god kniv til at skære kød med.
Vis hele menuen

Buffet 3

239,00 kr. pr. person

  • Honningglaseret torskefilet på crispysalat og syltede bøgehatte pyntet med safranmayo og sprød serranoskinke
  • Koldrøget andebryst serveret med citrusmarineret æble og tranebær 
  • Langtidsbraiseret gris krydret med røget paprika 
  • Helstegt oksefilet stegt med lime, knust oliven og rosmarinkvist  
  • Sprøde salatblade med soyaristede kikærter, ananas og sukkerærter pyntet med ribs 
  • Spicy bønnesalat med feta, hvidløg, oliven og ristede solsikkekerner 
  • Orzo-pasta vendt med tern af grillet aubergine, tomat, agurk, peberfrugt og soltørret tomat
  • Ovnbagte små kartofler bagt med rosmarin og cherrytomater 
  • Marcipantærte med havreknas serveret med vaniljebagte rabarber og jordbær. Hertil vaniljecreme
Buffet er en metode til servering, hvor gæsten forsyner sig selv, og hvor hele menuen sættes frem fra start, så værtsrollen også bliver mere afslappet. Vores buffet kommer færdigpyntet på porcelæn og i glasskåle samt på fade lige klar til at blive sat på buffeten. De varme retter står i flotte ildfaste fade i termokassen, hvori der kan være op til tre lag. Det eneste, I selv skal sørge for, er tagtøj, et stort skærebræt og en god kniv til at skære kød med.
Vis hele menuen

Buffet 4

275,00 kr. pr. person

  • Laksesalat a la salade nicoise bestående af bagt laks og varmrøget laks anrettet på salatblade med kartofler, oliven, cherrytomat og bønner pyntet med æg, ørredrogn og dild. Hertil dijon-krydderdressing 
  • Tagnata, lynstegt okse, anrettet på salatblade med sesam og frisk chili 
  • Rosastegt kalvefilet stegt med trøfler og sort peber  
  • Helstegt lammesteg marineret med krydderyoghurt 
  • Glaseret svinekæber med brunede gulerødder 
  • Sprød salat med grillede artiskokhjerter, oliven og semidried tomater
  • Karrybagt blomkål anrettet på salat med syltede perleløg, saltede peanuts og ærteskud 
  • Rustik bondesalat med agurk, tomat, peberfrugt, rødløg og salatost 
  • Kartoffelroulade fyldt med sauterede spinatblade 
  • Sprød pistacie-mazarintærte med nøddekarameltopping. Hertil pisket vaniljecreme
Buffet er en metode til servering, hvor gæsten forsyner sig selv, og hvor hele menuen sættes frem fra start, så værtsrollen også bliver mere afslappet. Vores buffet kommer færdigpyntet på porcelæn og i glasskåle samt på fade lige klar til at blive sat på buffeten. De varme retter står i flotte ildfaste fade i termokassen, hvori der kan være op til tre lag. Det eneste, I selv skal sørge for, er tagtøj, et stort skærebræt og en god kniv til at skære kød med.
Vis hele menuen

Buffet 5

299,00 kr. pr. person

  • Sashimi tun anrettet på goma wakame tangsalat og sprøde salatblade pyntet med wasabimayo og rogn
  • Vitello tonnato anrettet med tuncreme, kapersbær og høvlet parmesanost 
  • Rosa oksemørbrad stegt med persille, citron og hvidløg 
  • Gråsten hanekylling i fad med svampe, bacon, perleløg og rødvin  
  • Svinemørbrad med svampe og parmaskinke indbagt i butterdej  
  • Appelsin-grapesalat på spæde salatblade, saltede græskarkerner pyntet med blåbær   
  • Klassisk cæsarsalat med hjertesalatblade, parmesan og brødtern 
  • Stegte padron vendt med spinatblade, sød melon, feta og valnødder 
  • Timiankrydrede kartoffelstykker bagt med olivenolie og havsalt 
  • Klassisk tiramisu med knust chokolade og kakaopulver anrettet i små glas 
  • Gateau Marcel – fransk chokoladekage serveret med høvlet hvid chokolade og bær
Buffet er en metode til servering, hvor gæsten forsyner sig selv, og hvor hele menuen sættes frem fra start, så værtsrollen også bliver mere afslappet. Vores buffet kommer færdigpyntet på porcelæn og i glasskåle samt på fade lige klar til at blive sat på buffeten. De varme retter står i flotte ildfaste fade i termokassen, hvori der kan være op til tre lag. Det eneste, I selv skal sørge for, er tagtøj, et stort skærebræt og en god kniv til at skære kød med.
Vis hele menuen

Klassisk koldt bord

199,00 kr. pr. person

  • Marinerede sild pyntet med løgringe og dild   
  • Hjemmelavede karrysild pyntet med syltede rødløg og brøndkarse 
  • Stegt rødspættefilet med grov remoulade og citron 
  • Dild-gravad laks pyntet med sennepsfrø serveret med rævesauce 
  • Hjemmelavede hønsesalat med bacon og syltede svampe 
  • Oksekødsroastbeef med pickles, ristede løg og peberrod 
  • Mørbradbøf med bløde løg og surt 
  • Hjemmelavede frikadeller serveret med kold kartoffelsalat 
  • Sprødstegt ribbensteg med rødkål og surt
  • Osteanretning med vindruer og kiks
Koldt bord er en speciel dansk betegnelse for en række kolde og lune anretninger. Til vores kolde bord kommer sildene færdigpyntet på porcelæn- og glasskåle samt på fade lige klar til at blive sat på buffeten. De varme retter står i flotte ildfaste fade i termokassen, hvori der kan være op til 3 lag. Det eneste, I selv skal sørge for, er tagtøj, et stort skærebræt og en god kniv til at skære kød med.
Vis hele menuen

Anderledes koldt bord

249,00 kr. pr. person

  • Bloody Mary marinerede sild med brændt selleri og selleriskud 
  • Stegt sild med rygeost og radiser pyntet med karseurt 
  • Rødbede-gin laks på salatblade pyntet med sprøde nudler og peberrodscreme 
  • Kyllingelår fyldt med svampepesto stegt med rosmarin på bygotto 
  • Okse Teres Major stegt med syltede peberkorn 
  • Ølglaseret krone af revelsben
  • Fintsnittet rødkålssalat med vindruer, appelsin og valnødder
  • Æblesalat med rucola, tranebær, vesterhavsost og pinjekerner 
  • Gratineret kartoffeltærte med løg og porre
  • Pistacie cheesecake med lemoncurd og appelsin
Koldt bord er en speciel dansk betegnelse for en række kolde og lune anretninger. Til vores kolde bord kommer sildene færdigpyntet på porcelæn- og glasskåle samt på fade lige klar til at blive sat på buffeten. De varme retter står i flotte ildfaste fade i termokassen, hvori der kan være op til 3 lag. Det eneste, I selv skal sørge for, er tagtøj, et stort skærebræt og en god kniv til at skære kød med.
Vis hele menuen

Tapas

219,00 kr. pr. person

FAQ

Vi har som udgangspunkt åbent alle dage på nær de sædvanlige helligdage som d. 24.12. og d. 1.1. Enkelte dage er som oftest travle for os, hvorfor det er vigtigt at være i god tid med reservation af dato samt bestilling af menu.

Ja, vores service skal returneres i rengjort stand medmindre andet er aftalt. Er rengøringen mangelfuld, vil der blive opkrævet et gebyr for opvask på 1000 kr. samt 10 kr. pr. kuvert.

Ønsker du serveringspersonale til dit arrangement, kan vi godt hjælpe jer med det. Prisen for vores tjenere er 495 kr. pr. time i minimum 3 timer. Antallet af tjenere vurderes ud fra kuvertantal samt ønskede arbejdsopgaver. Forvent at en tjener kan servicerer 12 gæster.

Vær opmærksom på, at køretiden med start i Slagelse medregnes som timeløn.

Det er vigtigt, at du husker at oplyse de oplysninger, der fremgår af din ordrebekræftelse. Vi skal bede om kundenavn, telefonnummer, leveringsadresse samt dato for, hvornår arrangementet blev afholdt.

Vi hjælper dig gerne med at sammensætte din menu. Du har enten mulighed for at afgive ønsker og få et menuforslag, eller du kan booke et møde med vores kok, som guider dig igennem de forskellige retter og sammensætninger.

Hvis noget af din bestilling mangler, så ring til os hurtigst muligt, så vi kan nå at reagere på det. Er det først blevet opdaget efter, det er for sent, så ring eller send os en e-mail, så vi sammen kan finde en løsning.

Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp eller rådgivning
Så tøv ikke med at tage fat i os!
Ring til os på:
5858 5054Send en besked
chevron-down