Buffet 1

195,00 kr. pr. person

  • Kok Amoks tunmousse anrettet med håndpillede rejer på salatblade pyntet med kaviar, citron og karse 
  • Dansk landskinke glaseret med sennep og brun farin
  • Mør oksetykstegsfilet stegt med hvidløg og rosmarin 
  • Salatbar på fade med to slags dressing 
  • Pastasalat med tomatpesto, edamame bønner, oliven og rucola 
  • Flødegratinerede kartofler 
  • Mazarintærte bagt med brombær og lime serveret med vaniljecreme 
Vis mere
Tilvalg til buffet
Ekstra tilbehør

Kommentar


Er der særlige hensyn f.eks. allergier mm., da det er en vigtig information til køkkenet

Hvis du ønsker at tilføje eller bytte en ret ud med en anden

Overblik over bestilling
Har du tilføjelser til Buffet 1? Buffet 1
Buffet menu med tunmousse, landskinke, flødekartofler, dessert, mazarintærte
Buffet 1
Antal kuverter: voksne & børn.
Pris pr. person:
Har du husket tilvalg til Buffet 1?
Buffet 1

Pris pr. person 0 kr.

Børn er halv pris af voksen kuvertpris

Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp eller rådgivning? Så tøv ikke med at tage fat i os!

Ring til os på:
5858 5054
Levering til hele Sjælland
Altid friske råvarer
Hurtig og nem checkud

Andre populære menuer

FAQ

Vi har som udgangspunkt åbent alle dage på nær de sædvanlige helligdage som d. 24.12. og d. 1.1. Enkelte dage er som oftest travle for os, hvorfor det er vigtigt at være i god tid med reservation af dato samt bestilling af menu.

Maden bliver leveret færdiganrettet på fade og i skåle, så det er klar til at sætte på bordet. Alle kolde retter bliver leveret i brødkasser, så der er mulighed for at stable kasserne. De varme retter leveres i termokasser, og her skal du være opmærksom på, at der kan være op til tre lag i én termokasse. Så tjek gerne en ekstra gang, inden du ringer og siger, at der mangler noget.

Ønsker du at foretage ændringer i din bestilling, kan dette gøres indtil 8 dage før dit arrangement.

Vi gør opmærksom på, at det d. 31. december kun er muligt at bestille vores nytårsmenu og desværre ikke andre menuer, buffeter og retter fra cateringkortet.

Du modtager en faktura 2-3 dage før datoen for dit arrangement. Her kan du se det samlede beløb både inkl. og ekskl. moms. Vil du betale med bankoverførsel, er det også her, du kan se vores bankoplysninger.

Ja, vi kan sagtens sende en kok med til jeres arrangement til at tranchere og fylde buffeten op.

Prisen for vores kok er 1.200 kr. for første time. Herefter 595 kr. pr. time. Vær opmærksom på, at køretiden med start i Slagelse medregnes som timeløn.

chevron-down